amaci ne anlamadim gitti..... :-(((

gidecek yerim de.imkanim da yok simdi.ciktigimda sokakta ortalikta kalmamak icin burdayim...
kendime yer ayarliyorum bikac gun beklemem gerekiyo islerimi ayarlayip cikicam ki ne rezil olayim ne de baskasina
muhtac kalmayayim...

çalısıyomusunuz çocugunuz varmı ailenizin yanına gidebilirmisiniz ?

Aman aman sakin dinleme kalbini.. daha gencsin INSALLAH daha guzel bir hayatin olur daha temiz saglikli,
coluk cocugun olur unutursun INSALLAH bugunleri yeterki vazgecme biran önce kurtulmaya bak..

çalısıyomusunuz çocugunuz varmı ailenizin yanına gidebilirmisiniz ?

calismiyorum arkadasim cocugumuzda yok... kardeslerim var ama hic bi hayirlari yok...
su an evden ciktigimda tamamen tek basima yasamak.mucadele.etmek zorundayim... yillardir evde oturmaktan bu adami
cekmekten baska hic bisey yapmadim... eskiden o kadar kotu seyler yasadim ki yeni bi hayata hoooppp diye
atilmak cok zor geliyo... ayni seyleri yasamaktan korkuyorum... o yuzden de kendimi garantiye almadan
gelecegimi planlamadan bu ewden adim atamam tamamen rezillik olur.... akilli davranmaya saglam adimlar atmaya calisiyorum ... :-((

anlıyorum seni planların varsa güzel yoksa kadın konukevleri var 3-6 ay arası kalabilir değişik kurslara gidip kendini geliştirebilirsin bilgi vermek istedim her şehirde var bosanma davası acıp cüzi bir miktarda davanı yürütebilirsin ama dikkatli olmalısın cunku dısarı cıkmayan biri için sağlam kararlar vermelisin kadın konukevleri ii

madem bu kadar kararlısınız bu defa, o zaman sorgulamayın eşinizin bu aniden düzelen davranıslarının sebebini, bir amaç ararsanız bulursunuz sonra bir bakmışsınız ki eski hamam eski tas.

madem bu kadar kararlısınız bu defa, o zaman sorgulamayın eşinizin bu aniden düzelen davranıslarının sebebini, bir amaç ararsanız bulursunuz sonra bir bakmışsınız ki eski hamam eski tas.

merak ettim buna sorgulama dersek altindsn baska seyler cikar... amac aramiyorum ama bunca seyden sonra
insan ister istemez merak ediyo neden boyle diye kim olsa dusunurdu...
isteyen istedigi gibi olsun eski yeni iyi kotu farketmez ki cunku ben eski ben degilim artik...
biseyi degistirmesinden degil kafama takildi diye sordum...

O değişmedi.
Sen değiştin.
Dizginleri ele aldın. Gücünü, onsuz olabileceğini, onu umursamadığını gördü. Ve o belki de bilinçsizce buna boyun eğdi.
İnsanoğlu böyle. İyiliğin kıymetini bilmez.

Konuyla ilgili bir atasözü var ama yazamayacağım. Hani deveyle ilgili olan..

Anladınız siz onu :))

su yorumunuzu o kadar begendim ki ne dicemi bilemedim...
o kadar guzel yazmissiniz o kadar haklisiniz ki.....;-)))) )))

Umarim ondan kurtulur, yine barismadan yepyrni bir hayata baslarsin.
Insanlar asla degismez, kendini aldatma Sakin.

Yolun acik olsun

sen vazgeçmişsin çoktan da, vazgeçmesen ne olurdu? bunları, değişimini dikkate alsan?
yine bir umut devam ederdin belki de, burada yazdığının aksine devam da edeceksin beki. Devam etsen düzelir mi acaba? Bu ihtimalin sonucunu herkes genelleyerek cevaplayacak. Gerçekte ne olabileceğini bilemeyeceksin. Yine bir deneme hakkı vermen gerekiyor gibi de gelebilir böyle bakınca. Ama böyle bakınca da verilecek şansların sonu gelmiyor ki...
Allah yardımcın olsun.

diğer konularınızı bilmiyorum ama bu raddeye gelediğinize göre bu adam çok çektirmiş demek ki şimdi ne yapsa gözünüzü boyayamıyor. bana da ayrılacağınızı hissetmiş gibi geldi. bi de şöyle bi örnek vericem kendi ailemden. babam da bir dönem anneme çektirdiği eziyetlerden sonra bir anda dönmüş başka bi adam olmuş, bağırıp çağırmaların yerini tatlımlar cicimler, her gün eve çiçekle hediyeyle gelmeler. garibim annem düzeldi galiba bu adam derken bi tarafdan da kıllanıp takip ettiriyo, başka bi kadın olduğunu öğreniyo. yani erkeklerde böyle bi psikoloji değişimi gözlemleniyo aldattıklarında. bu da aklınızın bi kenarında olsun istedim

tesekkurler arkadasim Allah herkesin yardimcisi olsun insallah...
bi sans daha versem ne olucak ki hic bisey degismicek hic bi istegim hayalim gercek olmucak ....
sans vere vere omrum gitti gidiyo elden... kac kere aldatildim sayisini sayamadim aldatilmak aliskanlik derecesine
geldi... hadi hi sans daha bi sans daha dedim yok yok yok olmadi olmuyo olmaz da...
cocukluk gitti genclik gitti omur gidiyo niye bi serefsizi seviyorum askindan geberiyorum diye...
deger mi degmez... aklim basima yeni geldi... simdi ben son noktadayim adam sil bastan basliyo...
ahhh su erkeklerrrr aahhhh.... kendimi akilli sanardim ama iste... herseyde kendime guvenim sonsuzdu hayata meydan
okurdum ama su adamla tanistigimdan beri ben bende kalmadim... :-((

Demek istediğim de bu aslında. Uzun zamandır ne foruma baktım ne yorum yaptım ama senin durumun ben değil birçok kadının içini acıtır. Sana acımıyorum çünkü acıyacak insanlardan çok daha güçlü biri olabilirsin. İnsanın hayattaki duruşu yaşadığı acıların en acı dönemleriyle yargılanmamalı.Sonrasının sana ne katacağını kimse bilemez. Asıl sonucunda seni ne şekilde etkilediği ve ne kattığı önemli.

Denemesi bedava, kaç keresi yok. Ama senin kaç kerelik sabrın ve kendinden eksiltecek mutluluğun kaldı bu önemli olan. Bana sorarsan şu an en mantıklısını yapıyorsun. Kendin için mantılı düşünüyorsun. Adamdan kurtulacağım ayağına kimsen yanında değilken çekip gitme. (sana fiziksel zarar verme ihtimali yoksa) Hayırlısı olsun arkadaşım, hataların vardır elbet ama mutlu olmayı herkes hak eder, çabanı sürdür derim ve kendini garantiye al.

diger konuma yorum bile yapmistiniz ama hatirlamiyo olabilirsiniz tabi...
cekmekte laf mi ahhh diyorum ahhhh... anlatsam daglar dayanmaz...ki oteki konumda biraz anlattim kimse inanmadi bile
sakasin fakesin dediler... cok cektim ama sustum sabrettim... buraya.konu actigimdan beri adama zit gidiyorum....
bu adam beni defalarca aldatti benim ewimde yatagimda gozumun onunde bile...
yapmadigi kotuluk kalmadi... onceden zewkine aldatirdi gecer derdim asktan gozum gormuyodu ki...
en son gozumun onunde aldatti onunda bi sebebi var biliyodum ama gecen gun asil sebebini ogrendim ve hayatin bittigi
an benim icin o andi...ki ben bu adama hayatim derdim artik bi hayatim yok...olmasi da.mumkun degil...
cok sacma gelicek ama bunca seye ragmen muhtemelen bi daha aldatmaz cunku intikamini almis artik ici de kafasi da
rahat bana yapilan adilik yuzunden beni aldatmis nasil bi beyindir anlamiyorum...
simdi butun herseyden elini ayagini cekmis gibi bi haftadir olmasini istedigim adam gibi...
yani aldattigini gizlemek icin boyle bisey yapmasi imkansizz adam 20 gundur her saniye gozumun onunde
aldatma yok ona eminim ki aldatsa bile bunu gizleyemez de gizlemez de ama iste....kafam kazan gibi beynim durdu artik
kafayi yicem yaaaa sabir sabir ya sabirrrr....

canım benim tüm bu yıkıntılardan sora bu saatte uyumuyorsun bak, seni evde gözlemiyor mu?
demişsin ya hani değişti diye, şu an hareketlerinle ilgileniyor mu bugün nasıldı mesela?

yedi yilimin her gunu sabretmekle bi sans daha vermekle gecti cogu geceler kahirla sessiz sedasiz aglayarak
icten ice cigliklar atarak uykuya yenik dustum ama her sabah bi oncekinden daha fazla mutluluk umuduyla
uyandim... mutlu oldugum zamanlar da.oldu olmadi degil ama ne yazik ki anlatacak kadar mutluluk yasayamadim
olduresi acilar yasadim ama cok sukur ayaktayim herkese herseye inat ayaktayim.. herkes bi yandan yikmaya
calisiyo ama.inadina hayata inadina sonsuz mutluluga... dogarken sanssiz dogmusum ama simdi kendi sansimi
kendim yaraticam... hatam var yok degil cogu hatam yuzunden kendimi suclayamam hep baskalari yuzunden
hatalar yaptim... dusunuyorum da.benim.en buyuk hatam bu adamin acima.duygusuyla sevme.duygusunu karistirdim..
bu da.omrume bedel oldu... anladim ki sevmeler yalanmis gereksizmis... tabi karsindaki kisi de onemli...

canım benim tüm bu yıkıntılardan sora bu saatte uyumuyorsun bak, seni evde gözlemiyor mu?
demişsin ya hani değişti diye, şu an hareketlerinle ilgileniyor mu bugün nasıldı mesela?

uyku bbenden gideli cok oldu... :-(( ya gunlerce uyumam yada saatlerce uyurum genelde gece oturup gunduz uyurum..
duzensiz bombos bi hayat yani.. :-(( butun gun bilgisayar basinda oynamaktan gozu bisey gormezki yemek yerken bile
bi eli farededir konusur anlatirim coogunu duymaz durter bi daha anlatirim oyle cewap alirim...bilgisayar da cok buyuk bi sorun...
ama bana gelince ne isin war interntte der.. ) boyle sitelere giren birisi degilimdir oda bilir o yuzden telefon eljmde
ne yaptigima bakmaz cunku ya whatsappta onun ailesiyle konusurum yada oyun oynarim o yuzden benim ne yaptigimi
incelemez... normalde olecegini bilse kalkip iki adimlik marketten ekmek alip gelmezdi ne warsa onu yerdi
bi kere sen yemek hazirla derdim arada bi iki kez yapmisti o da bana kizinca kendi yapti kendi yedi yada benim yaptiklarimi
isitti )) bugun kalkti firina gitti kahvalti hazirlamama kaldirmama yardim etti... aksam cayini o yapti getirdi ben demeden kahvemi
yapti getirdi konustuklarjmi duymayan adam simdi oo anlatiyo ben duymuyorum bisey anlatiyo anlatiyo ne demistin duymadim
diyorum ) bi daha anlatiyo ) cinsel istekte bulunuyo hayir seni istemiyorum senden nefret ediyorum midem bulaniyo
diyorum inadina yapiyosun diyo guluyo )
bugune kadar cinsellikte bi kere hayir dedim sonu cok kotu olmustu simdi inadina.yapiyorum saniyo...
normalde yemegi salonda.yerdik bende nefret ederdim bugun mutfakta yemek istedi yedikte... kurtlsr wadisinin hastasidir
onu bile.pc de izler film warken cit cikarsam hemen bi kizardi bu aksam beraber uzanarak izlemek istedi izledik..
filmin en heyecanli yerinde inadina konu
actim kizmak yerine benden cok konustu... elimden geldigince zitlasiyorum ama adamda surekli bi guljmseme
surekli bi mutluluk... gecenlerde bi ay oncesi hergun bana uc guzel kelime soylucen tamam mi demistim tamam dedi
iki gun sonra unuttu simdi hayatinda etmedigi kelimeleri kulllaniyo... yok ya bu adamin kafasina kesin bisey dustu dicem...
ama 20 gundur bi saniye yanimdan ayrilmadi ki... :-((((...

bence bir davranışlarına bak derim. ne karar vereceksen verirsin ama burada yazan süper feminist arkadalar da eminim ne karar verirlerse versinler bu durumun açıklamasını merak ederlerdi.
karar senin, ki olumsuz olmasını desteklemeyecek bir insan da yoktur sanırım burası haricinde de... Ama merak etmekte haklısın. o kadar da değil yani, zaten bir süre kalmak zorundasın iş vs ayarlayana kadar. Ne amaçla yapıyor öğren en azından aklında soru işareti kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…