- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
gidecek yerim de.imkanim da yok simdi.ciktigimda sokakta ortalikta kalmamak icin burdayim...
kendime yer ayarliyorum bikac gun beklemem gerekiyo islerimi ayarlayip cikicam ki ne rezil olayim ne de baskasina
muhtac kalmayayim...
eksik olma cok sagol arkadasim... kalbime.sorarsam aman sakin ayrilma bu adam ne yaparsa yapsin
sen omrunun sonuna kadar onla yasa diyo da.kalbimi dinleyecek halim kalmadi...malum olanlari sende okudun..
bu saatten sonra kalbime zincirler vurdum uzerine daglar insaa ettim bi daha kalbimi dinlemem
hep yanlis yola gittim simdi aklimi kullanma zamanim....
o boyle iyi davrandikca.iyi oluyo aslinda daha cok nefret ediyorum... daha once hangi amaclarla bana iyi dawfandigini
dusundukce igreniyorjm tiksiniyorum bu da ayrilma iisimi kolaylastiriyo... ;-)))
çalısıyomusunuz çocugunuz varmı ailenizin yanına gidebilirmisiniz ?
calismiyorum arkadasim cocugumuzda yok... kardeslerim var ama hic bi hayirlari yok...
su an evden ciktigimda tamamen tek basima yasamak.mucadele.etmek zorundayim... yillardir evde oturmaktan bu adami
cekmekten baska hic bisey yapmadim... eskiden o kadar kotu seyler yasadim ki yeni bi hayata hoooppp diye
atilmak cok zor geliyo... ayni seyleri yasamaktan korkuyorum... o yuzden de kendimi garantiye almadan
gelecegimi planlamadan bu ewden adim atamam tamamen rezillik olur.... akilli davranmaya saglam adimlar atmaya calisiyorum ... :-((
anlıyorum seni planların varsa güzel yoksa kadın konukevleri var 3-6 ay arası kalabilir değişik kurslara gidip kendini geliştirebilirsin bilgi vermek istedim her şehirde var bosanma davası acıp cüzi bir miktarda davanı yürütebilirsin ama dikkatli olmalısın cunku dısarı cıkmayan biri için sağlam kararlar vermelisin kadın konukevleri ii[/QUkOTE]
tesekkur ederim ... aslinda darmadagindim ama burdaki arkadaslar sagolsun en dogru karari almama yardimci oldular...
baya bi elestirdiler ama dogru yolu buldum cok sukur...
yok canim... ben o ayrilma fikirlerinden cok wazgectim ama her defasinda boyumun olcusunu aldim...
o yuzden artik ayrilik kararimdan.donmek gibi niyetim hic yok her defasinda sinirle ayriliyoduk
sakinlesince barisiyoduk o yuzden simdi sakin sakin ayrilma yolundayim..
gozlerime yalan perdeler cekmiyorum... gozlerimdeki yalan perdeleri kaldiriyorum... ;-)))
madem bu kadar kararlısınız bu defa, o zaman sorgulamayın eşinizin bu aniden düzelen davranıslarının sebebini, bir amaç ararsanız bulursunuz sonra bir bakmışsınız ki eski hamam eski tas.
O değişmedi.
Sen değiştin.
Dizginleri ele aldın. Gücünü, onsuz olabileceğini, onu umursamadığını gördü. Ve o belki de bilinçsizce buna boyun eğdi.
İnsanoğlu böyle. İyiliğin kıymetini bilmez.
Konuyla ilgili bir atasözü var ama yazamayacağım. Hani deveyle ilgili olan..
Anladınız siz onu :))
Umarim ondan kurtulur, yine barismadan yepyrni bir hayata baslarsin.
Insanlar asla degismez, kendini aldatma Sakin.
Yolun acik olsun
sen vazgeçmişsin çoktan da, vazgeçmesen ne olurdu? bunları, değişimini dikkate alsan?
yine bir umut devam ederdin belki de, burada yazdığının aksine devam da edeceksin beki. Devam etsen düzelir mi acaba? Bu ihtimalin sonucunu herkes genelleyerek cevaplayacak. Gerçekte ne olabileceğini bilemeyeceksin. Yine bir deneme hakkı vermen gerekiyor gibi de gelebilir böyle bakınca. Ama böyle bakınca da verilecek şansların sonu gelmiyor ki...
Allah yardımcın olsun.
tesekkurler arkadasim Allah herkesin yardimcisi olsun insallah...
bi sans daha versem ne olucak ki hic bisey degismicek hic bi istegim hayalim gercek olmucak ....
sans vere vere omrum gitti gidiyo elden... kac kere aldatildim sayisini sayamadim aldatilmak aliskanlik derecesine
geldi... hadi hi sans daha bi sans daha dedim yok yok yok olmadi olmuyo olmaz da...
cocukluk gitti genclik gitti omur gidiyo niye bi serefsizi seviyorum askindan geberiyorum diye...
deger mi degmez... aklim basima yeni geldi... simdi ben son noktadayim adam sil bastan basliyo...
ahhh su erkeklerrrr aahhhh.... kendimi akilli sanardim ama iste... herseyde kendime guvenim sonsuzdu hayata meydan
okurdum ama su adamla tanistigimdan beri ben bende kalmadim... :-((
diğer konularınızı bilmiyorum ama bu raddeye gelediğinize göre bu adam çok çektirmiş demek ki şimdi ne yapsa gözünüzü boyayamıyor. bana da ayrılacağınızı hissetmiş gibi geldi. bi de şöyle bi örnek vericem kendi ailemden. babam da bir dönem anneme çektirdiği eziyetlerden sonra bir anda dönmüş başka bi adam olmuş, bağırıp çağırmaların yerini tatlımlar cicimler, her gün eve çiçekle hediyeyle gelmeler. garibim annem düzeldi galiba bu adam derken bi tarafdan da kıllanıp takip ettiriyo, başka bi kadın olduğunu öğreniyo. yani erkeklerde böyle bi psikoloji değişimi gözlemleniyo aldattıklarında. bu da aklınızın bi kenarında olsun istedim
Demek istediğim de bu aslında. Uzun zamandır ne foruma baktım ne yorum yaptım ama senin durumun ben değil birçok kadının içini acıtır. Sana acımıyorum çünkü acıyacak insanlardan çok daha güçlü biri olabilirsin. İnsanın hayattaki duruşu yaşadığı acıların en acı dönemleriyle yargılanmamalı.Sonrasının sana ne katacağını kimse bilemez. Asıl sonucunda seni ne şekilde etkilediği ve ne kattığı önemli.
Denemesi bedava, kaç keresi yok. Ama senin kaç kerelik sabrın ve kendinden eksiltecek mutluluğun kaldı bu önemli olan. Bana sorarsan şu an en mantıklısını yapıyorsun. Kendin için mantılı düşünüyorsun. Adamdan kurtulacağım ayağına kimsen yanında değilken çekip gitme. (sana fiziksel zarar verme ihtimali yoksa) Hayırlısı olsun arkadaşım, hataların vardır elbet ama mutlu olmayı herkes hak eder, çabanı sürdür derim ve kendini garantiye al.
canım benim tüm bu yıkıntılardan sora bu saatte uyumuyorsun bak, seni evde gözlemiyor mu?
demişsin ya hani değişti diye, şu an hareketlerinle ilgileniyor mu bugün nasıldı mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?