amaci ne anlamadim gitti..... :-(((

akillli bi insan bizim iliskimizi dewam ettirmemizi elbetteki istemez ki kimse de bu sekilde iliskimizi istemiyo
onun ailesi benim.icin deliriyo cok istiyo seviyolar beni ama.adam olmayinca ailesini ne yapayim ki .. :-(((
kararim belli ama iste yine de neden boyle oldugunu merak ettim elimde degil... bi mantik bulamiyorum ki
takildi kafama ....:-(

benim bildiğim erkekler asla değişmezler,
bana göre bu değişimin arkasında ya sizden bir şey isteyecek fakat cesareti yok size iyi ilgili davranarak isteyeceği şeye zemin hazırlıyor yada sizin bırakıp gideceğiniz birşeyler oldu siz öğrenirseniz çekip gideceğinizden korktuğu, veya öğrenirseniz kendi başının yanacağını düşündüğü için bu kadar iyi davranıyordur başka açıklaması yok bunun...

gitmeniz için zamana ihtiyacınız bu süreç içerisinde bu değişimin sebebini öğrenirsiniz sanırım..
umarım sizi daha fazla üzecek birşeyler istemez yada yapmamıştır...
Allahım yardımcınız olsun...

Bence ardında bir sebep var bu durumun. Gitmeye, ayrılmaya karar vermişsin tamam iyi haklısın da ama bir süre katlanman gerekiyorsa en azından bu davranışının nedenini çıkarını öğrenmeye çalış derim.
senden ayrılık durumunda kaçırmak istediği malı mülkü mü var adamın o da olabilir bak? Ya da bu olayı geciktirdikçe ne eline geçecek ne var onu düşünmek lazım.

haklisin bi erkegin bu kadar degismesinin sebebi bisey istemesi sucluluk duygusundan olur.ama bunda oyle bi durumda yokki
herseyi istedi yaptim daha isteyecegi zerre bisey kalmadi onun icin yapacak biseyim de kalmadi...
bi zamanlar onun icin caniimi bile weriyodum olmadi simdi bi canim war o da Allah'in emaneti...
bildigim yasadigimiz cok kotu seyler var ve bunlari kullanicam ben onun yuzunden hayatimdan oldum
onuda edicem ewden cikinca ilk isim.pisliklerini babasina anlatmak olucak ki benim cektiklerimi o da babasindan
ailesinden herkesten ceksiinnn... ona oyle seyler yapicam ki ooffff diyorum off...
cok cekicek yaa yazikkk )) ))) )) kaybetme korkusu var ne kadar kizsada
seni birakmam der sen gitsende bulurum der cok ayrildik hep pesimden geldi de...ama simdi ayrilmak istedigimi de bilmiyo
ne yaparsa yapsin agziyla kus tutsa da biten bitti giden gitti bu saatten sonra bisey degistiremez....
bi de bize derler kadinlari anlamak zor diye... su erkeklerinde kullanim klavuzu yok ki.... :-S

belkide kararlı duruşun onun kendini biraz toparlamasını sağladı...
kaybetmekten korkmuş olamazmı....

adamin beenden kacircak kadar mali mulku yok ki kacirsin ) olsa bile hayatta maddiyata onem vermem gozum gormez..
isin tuhaf tarafi biz evli de degiliz yedi yildir birlikte yasiyoruz....
bes alti ay once aralikta evlecez demisti ttabi yalan oldu zaten bende filmin kopma sebebi de evlenme konusu oldu...
ne olursa olsun evlencez dedi bi suru biseyler dedi... gecen gun ogrendim ki bunlaari soylemesinin yani benim en cok
istedigim seyler uzerinden bana iyi davranmasinin sebebi de beni gozlerimin onunde aldatilmaya ikna etmek icinmis...
gozlerimin onunde aldatmasinin sebebi de yillar once tecavuze ugramammis....
baskasi beni zorlar yapar eder ben zorla.susarim bu adamin bsi belaya girmesin kattil olmasin diye sustum...
cok sonra ogrendi o zamanda sen tecavuze ugramadin beni aldattin yoksa daha once bana soylemen gerekiyodu soylerdin
sakladigin biseywarki sustun dedi... herseyi anlattim ama aldattigima inandi ayrilmak yerine beni aldatti...
iskence etti yani bende safimm sustum.. bu arada evi terk ettim pesimden geldi kanima girdi baristik...
bunlari daha yeni ogrendim yani aldatttigimi dusunup benden intikam
almak icin oyle oyunlar oynadigini yeni ogrendim kendi agzindan duydum..
nasil oynadigini bir hir kendi anlattti ondan sonrada boyle degisti.. yani intikamini aldi rahatladi..
.yilan hikayesi gibi oldu...:-(((

Kimi insan siz alttan aldıkça kendini külhanbeyi sanır
Eşin de böyle biri
Şimdi çata çat cevap verince, afallamış kendine gelmiş bence
Ama pek uzun süreceğini sanmıyorum

Hatalarından dolayı şu an biraz ezik, hepsi bu
Bence de planlı davranmak en mantıklısı, birşey olmasa bile kadınların hep bi B planı olmasından yanayım
Hayat bu hiç birşey baki değil

belkide kararlı duruşun onun kendini biraz toparlamasını sağladı...
kaybetmekten korkmuş olamazmı....

olabilir arkadasim...
ayni onun bana yaptiklarini ben ona yapiyorum simdi... nasil guzel bi keyifmis... ) niye daha once boyle
yapmadim ki ben bu adama ahhh bu zevki niye daha once yasamadim ki )))
kaybetmekten korkar tabi benim gibi oyuncagi nerden bulacak dunyada yoktur ki benim gibisi...
ben olmazsam neyle oynayacak...

aynen oyle cok haklisin....

Kusura bakma ama o jigolo esin degismez.bole takilin bence .hala o evde olduguna inanamıyorum. Allah korusun

degismiceni bende biliyorum sadece davranislarina takildim...
hala evde olmama inanamiyosun normaldir.inanamayabilirsin..
bende hic bi zaman ogrenemiyecegim biseyi cok merak ettim...
acaba benim yasadiklarimi yasasaydin benim yerimde sen olsaydin ne yapardin cok merak ettim...???
bunun cevabini veremezsiniz cunku ayni seyleri yasamadik...
o evden ayril onu oyle bunu boyle yap demek yazmak kolayda gerceklestirmek oyle kolay olmuyo iste...
yasamayan bilemiyo.malesef...
Allah korusun hakikaten...

seninle oynadım seni aldattım diyen adam gün içerisinde kıçı başı tavırları farklı hareket ediyorsa

çoktan yol vermen gerekirdi.

ne yapmaya çalışıyor diyeceğine bence biran önce ne yapmalıyım de..

iş bulabildiniz mi?

Resmi nikahli olmadigin adama nasıl esim diyebiliyorsin pes ya.ne tuhaf insanlar siniz .adamin sana saygisi yok.

nikahtan degil yurekten.esim dedim ...
tuhaflikta ustume yoktur....
size tavsiyem baskalarinin hayatini fazla yargilamayin kinamayin gun gelir kucumsediginiz hayatlarin icinde
bulursunuz kendinizi benim basima gelmez dediginiz sey gelir basiniza Allah korusun....

isi buldum hazir ama evi ayarlayamadim ev konusunda sorun cikti bikac gun beklemem gerekiyo...
bi kac gune hersey hazir yeni hayatima sayili gunler kaldi...

Valla beddua basladi hadi bakalım. Yavrucum bak yedi senedir birlikte yasadigin adamin attigi kaziklarla benim ne ilgim var benim hayatima geldi olay.neyse ya banane otur o evde degismesini bekle bir gun zaten o gidicek sen gitmezsen .kimse sevdigine bu kadar aci cektirmez.bu adam seni sevmiyor.senin duymak istediklerini soylemiyorum diye kizma bana.ben ceker giderim ki yaptım da daha once.benim hayatımı nerden biliyorsun neyi yapip yapamayacagimi nerden bikiyorsun ki

kusura bakma ama ben beddua etmiyorum etmem de tabi ki de neler yasadiklarini yaptiklarini bilmiyorum..
ben benim.duymak istediklerim soylensin diye burda konu acmadim ki... kizginligim dediklerinize degil...
yaptiklarimdan dolayi kimseye bisey ettigim yok...bak iste ne guzel yapmissin sen kurtulmussun...
belli ki diger konumu da baya bi okumussun orda neden gidemedigimi yazdim okudugunuz halde hala
o ewde oldugunuza inanamiyorum demenize bozuldum... oteki konumdaki jigolo muhabbetini burda yazdiginiza
gore oteki konuyu da baya bi okumus.olmalisiniz ama hala o ewde olduguna inanamiyorum diyosunuz...

Önceki konunu da okudum çok üzüldüm. Bir süre mecbursan sabretmeye çalış bakalım. Ama adamın da senden bir çıkarı olabilir bunu da düşün. olur mu olur Allah korusun canım.
iş konusunu da hallettiysen yakındır kurtulman. Ayrı bir eve çıkarsın bir göz de olsa senin evin olur...

Bir adamin yanina siginmak cozum mu.hata üzerine hata.bizde o yaslardan gectik .evet silip attim pişman degilim asla cokda iyi yaptim.bu tip zavallı erkeklerin b tarafini yine siz kaldiriyorsunuz

tek yanıt senin gücünü gördü çok yüz vermişsin sen , kaybetme korkusu sardı kaçan balık kovalanır bukadar basit...aman aman uzak dur o şerefsizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…