bence bir davranışlarına bak derim. ne karar vereceksen verirsin ama burada yazan süper feminist arkadalar da eminim ne karar verirlerse versinler bu durumun açıklamasını merak ederlerdi.
karar senin, ki olumsuz olmasını desteklemeyecek bir insan da yoktur sanırım burası haricinde de... Ama merak etmekte haklısın. o kadar da değil yani, zaten bir süre kalmak zorundasın iş vs ayarlayana kadar. Ne amaçla yapıyor öğren en azından aklında soru işareti kalmasın.
benim bildiğim erkekler asla değişmezler,
bana göre bu değişimin arkasında ya sizden bir şey isteyecek fakat cesareti yok size iyi ilgili davranarak isteyeceği şeye zemin hazırlıyor yada sizin bırakıp gideceğiniz birşeyler oldu siz öğrenirseniz çekip gideceğinizden korktuğu, veya öğrenirseniz kendi başının yanacağını düşündüğü için bu kadar iyi davranıyordur başka açıklaması yok bunun...
gitmeniz için zamana ihtiyacınız bu süreç içerisinde bu değişimin sebebini öğrenirsiniz sanırım..
umarım sizi daha fazla üzecek birşeyler istemez yada yapmamıştır...
Allahım yardımcınız olsun...
Bence ardında bir sebep var bu durumun. Gitmeye, ayrılmaya karar vermişsin tamam iyi haklısın da ama bir süre katlanman gerekiyorsa en azından bu davranışının nedenini çıkarını öğrenmeye çalış derim.
senden ayrılık durumunda kaçırmak istediği malı mülkü mü var adamın o da olabilir bak? Ya da bu olayı geciktirdikçe ne eline geçecek ne var onu düşünmek lazım.
belkide kararlı duruşun onun kendini biraz toparlamasını sağladı...
kaybetmekten korkmuş olamazmı....
Kimi insan siz alttan aldıkça kendini külhanbeyi sanır
Eşin de böyle biri
Şimdi çata çat cevap verince, afallamış kendine gelmiş bence
Ama pek uzun süreceğini sanmıyorum
Hatalarından dolayı şu an biraz ezik, hepsi bu
Bence de planlı davranmak en mantıklısı, birşey olmasa bile kadınların hep bi B planı olmasından yanayım
Hayat bu hiç birşey baki değil
Kusura bakma ama o jigolo esin degismez.bole takilin bence .hala o evde olduguna inanamıyorum. Allah korusun
Resmi nikahli olmadigin adama nasıl esim diyebiliyorsin pes ya.ne tuhaf insanlar siniz .adamin sana saygisi yok.
seninle oynadım seni aldattım diyen adam gün içerisinde kıçı başı tavırları farklı hareket ediyorsa
çoktan yol vermen gerekirdi.
ne yapmaya çalışıyor diyeceğine bence biran önce ne yapmalıyım de..
iş bulabildiniz mi?
nikahtan degil yurekten.esim dedim ...
tuhaflikta ustume yoktur....
size tavsiyem baskalarinin hayatini fazla yargilamayin kinamayin gun gelir kucumsediginiz hayatlarin icinde
bulursunuz kendinizi benim basima gelmez dediginiz sey gelir basiniza Allah korusun....
Valla beddua basladi hadi bakalım. Yavrucum bak yedi senedir birlikte yasadigin adamin attigi kaziklarla benim ne ilgim var benim hayatima geldi olay.neyse ya banane otur o evde degismesini bekle bir gun zaten o gidicek sen gitmezsen .kimse sevdigine bu kadar aci cektirmez.bu adam seni sevmiyor.senin duymak istediklerini soylemiyorum diye kizma bana.ben ceker giderim ki yaptım da daha once.benim hayatımı nerden biliyorsun neyi yapip yapamayacagimi nerden bikiyorsun ki
kusura bakma ama ben beddua etmiyorum etmem de tabi ki de neler yasadiklarini yaptiklarini bilmiyorum..
ben benim.duymak istediklerim soylensin diye burda konu acmadim ki... kizginligim dediklerinize degil...
yaptiklarimdan dolayi kimseye bisey ettigim yok...bak iste ne guzel yapmissin sen kurtulmussun...
belli ki diger konumu da baya bi okumussun orda neden gidemedigimi yazdim okudugunuz halde hala
o ewde oldugunuza inanamiyorum demenize bozuldum... oteki konumdaki jigolo muhabbetini burda yazdiginiza
gore oteki konuyu da baya bi okumus.olmalisiniz ama hala o ewde olduguna inanamiyorum diyosunuz...
iyi aksamlar kizlar.....
diger konumu okuyanlar bilir cok kotu seyler yasiyorum. esimle ayrilma noktasindayim. onunla konusmadim ama
yavas yavas kendime zemin hazirliyorum.cunku ayrildigimda.ortada.kalmak istemiyorum o yuzden kalicak yer
is falan ariyorum... benim anlamadigim bisey war... on gun oncesine kadar bu adam ufak biseyde bile asiri sinirlenirdi
surekli bi sinir bi zitlasma icindeydik hic iyi degildik... simdi bi haftadir ben bu adama ne oldu anlamadim...
onceden altttan alirdim susardim simdi o beni bi terslese.ben bin tersliyorum. gerci simdi adam o kadar iyi ki
en cok kizdigi seylere kizmiyo ne dersem tamam diyo adam hayir lafini kabullenemezdi surekli hayir diyorum...
kisaca adamin sewmedigi nefret ettigi herseyi yapiyorum normalde olsa bu yaptiklarima tahammul edemez aninda kapiyi
gosterirdi bana simdi ne yaparsam yapayim adam canim.cicim hayatim bitanem.modunda...
sizce boyle.kotu bi adamin aksamdan sabaha bu kadar.degismesinin sebebi ne olabilir...
ben ayrilmayi dusunurken o sanki hic bisey yasamamis yeni sewgililermisiz gibidawraniyo...
benim ayrilmak istedigimi de bilmiyo ona.soylemedim soylemeden cekip gidicem zaten...
ama en kotu seyleri yasatan adam sabah hic soylemedigi seyleri soyledi igrencliklerini itiraf etti...
zaten ayrilicam diye dediklerini umursamadim kotu bi tepki wermedim o anlatti ben dinledim sakin sakin konustuk iyi yapmissin
da artik anlattiklarinin onemi yok dedim niye dedi aslinda ben onu beynimde bitirdigim icin igrencliklerini umursamadim
ama ona gcmis gecmiste kaldi biz yeni hayatimiza bakalim dedim...konuyu kapadik yattik uyuduk...
aksam uyandigimda bambaska bi adam oldu..boyle bi adam nasil bu kadar degisir ki...
bu durum ne kadar normal sizce....!!!.....????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?