şu an msj yazıyorum kızlar "seninle görüşmek istemiyorum" diye kısacık bişey yazıp yollucam.size sorduğum iyi oldu bu devirde kendimizi kollamamız lazım.başka bişey ekleyeyimmi msj açıklama falan
ben tam olarak konuyu anlayamadım ama bu erkekleri anlamıyorum gerçekten telefon numaranı kaybettiyse ya hiçmi bilgisi yok senin hakkında isteyen bence hele ki bu bir erkekse ulaşabilir bence istediği kişiye
Valla arkadaşım sen bu çocukla görüşmek istiyorsun bana kalırsa. Sadece içini rahatlatacak birşeyler bekliyorsun yapma bu hatayııı
evet istiyorum söledimde zaten :) ama heveslerimden önce güvenliğim gelmeli dimi :) gitmiyorum vazgeçtim
Valla bunca akıldan sonra hala kanarsan sen bu adama sonra buraya pişmanlık konuları açarsın ben sana söyleyim..
sen bilirsin yazdı
burdanda doğru kararı verdiğimi anlamış oldum :) tekrar teşekkürler kızlar
fikri ile zikri bir değil bence.sen bilirsin yazdı
burdanda doğru kararı verdiğimi anlamış oldum :) tekrar teşekkürler kızlar
fikri ile zikri bir değil bence.
o kadar ısrar eden adam sen bilirsin yazmaz
sana; istersem sevgi sözcüklerine devam ederdim
bak nasıl istiyorsan orada durmasını biliyorum
seks manyağı olsaydım hiç böyle der miydim
mesajı imajı vermeye bırakmaya çalışıp buradan güven almaya çalışıyor.
Tekrar aramaz mesaj çekmez iletişim kurmaya çalışmazsa,
nihil yazmadı deme.
daha ne kadar açık olabilir amacını belirtmesi için ?
en azından içinde seks geçen herhangi bi cümle kurmadı hiç.o kadar açık olmadı.düşer bayılırdım herhalde öyle bişey yazsa :) hey allahım yaa az önce dertleniyodum şimdi oturup gülüyorum
Yazını okuyunca aceyip kıllandım yaaa
Aman dikkatl ol ,bi de cok ısrar etti diyosun .calısma saatlerini bilemem aama yok oteller yok yazlıklar yok evler ...niyeti acık ve net
akıllı kızsın ama :))devam...
bu edepli sapık demek ki , tüh bak keşke bi gidip görüşseydin belki de iznini alırdı sana dokunmadan önce
yavrum yapmayın Allah aşkına yaa... hangi hemcinslerimiz totolarını bu kadar kaldırıyor bunların da bu kadar cesaretleniyorlar yaa ... Gül tabi...bunlara ancak gülünür...gidip de ağlamandan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?