Merhabalar şuan öyle bir boşluktayım ki anlatamam bu yazıyı yazarken bile aglıyorum..
Ben kimseye yenilmedim ona yenildigim kadar..
2 aydır peşimden olan birisi var.Ama nasıl üstüme düşüyor bilemessiniz ve bu kişide çok fazla burda adı geçen tanınan birisi . Arkadaşlarım bile onun bana olan ilgisini o kadar kıskanıyordu ki anlatamam çok belli oluyordu.2 ay peşimde koştu ama ben yanaşmadım çünkü herkes siz birbirinize göre degilsiniz felan laflar ediyordu.Ben en sonunda pes ettim bi akşam eve bırakırken dudagımın kenarından öptü ve inanın size o duyguyu bu yaşıma kadar ( 21 ) hiç yaşamadım.Pes ettim ve teklifini kabul ettim.
Ve bana : Allahtan seni istedim sende benimsin artık başka birşey istemiyorum ' dedi o gece ...
Ve bunu bir çok kez daha tekrarladı arkadaş ortamlarımızda bile sürekli bu sözü tekrarladı.Gelelim düne .. Dün izinliydi onunla buluşucaktım.Ama arkadaşıma iş aramamız gerekliydi akşam üzeri yanına gelirim dedim o da anlamadı.Tamam bende dışarıya çıkıyorum dedi ve akşama kadar mesaj atmadı.Ben atıyorum bana da cevab atmıyo.Nerdesin dedim cevab yok kimlesin dedim aradan yarım saat geçti tanımassın dedi. Nerdeysen söyle yerini gelicem diyorum cevap yok.Saat 9.buçuk oldu telefonu kaybetmişim aşkım şarj da yok dedi.Bende dalga mı geçiyorsun sen benimle ne yapıyorsan yap dedim o da : iyi demiş . Amacın ne kendinden sogutmak mı ? böyle yapmaya devam et vazgeçmek zor olmasın dedim . o nun attıgı mesaj : GEÇERSİN AŞKIM SEN İSTEDİKTEN SONRA.
Bu ne demek ya .S .. :2: bu saat oldu daha tek bir mesaj bile yok. Ne yapmaya çalışıyo bu aklım almıyo.Size bir iki şey söliyim onunla alakası olabilir mi ?
* Bir çok kez tansiyonu düşüyo.Çok karşılaştım o durumuyla elini başına götürüyo ve öylece kalıyo 5 dakka . o gün koltukda oturuyorz film izliyoruz döndü bana :
- Unutamıcagın erkegin olucam senin dedi güldü bende : bu gidişle öyle olcak evet dedim güldüm.
Döndü : Düşünsene şimdi kollarında ölsem ömür boyu unutamassın beni dedi . Bende saçma sapan konuşma sus dedim.Aradan 15 dakka geçti ayaga kalktı tekrar tansiyonum düştü dedim koltuga oturdu 5 dakka öylece kaldı.
Bir alakası olmayabilirde belki tabi ama bu sözü söylemenin ne anlamı vardı anlamadım 2 gün önce tamve şimdi bu durumdayız. Yardım edin birşeyler söyleyin lütfen :/
Gıcık oluyorum böyle trip erkeklere.!
Jön jön cümleler falan!!
Ne bu filmmi çeviriyorsun , söylesene kıza ne istiosan dümbelek..
Jön jön cümleler falan!!
Allah ım Yarabbim yaa ne dengesiz yaratıktır bunlar.sen sağlığıyla ilgili endişelere kapılırken adam bitsin demiş.erkekler için ne kadar basit bir ilişkiyi bitirmek değil mi?aynı şeyleri duyunca bende snein gibi gülmüştüm:):):)Hayırlısı buymuş diyorum daha fazla bağlanmadan bitti bence sevinmelisin.içimdeki ses yine sana döner diyor yine seni arar sorar sankiii...
Jön jön cümleler falan!!
hoşçakal içimin gülen yüzü demiş.
Şuan o kadar kötüyüm ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?