Amacı Ne Anlamıyorum Yardım Edin Çaresizim...

muzurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
21
0
86
35
Bilecik
Merhabalar şuan öyle bir boşluktayım ki anlatamam bu yazıyı yazarken bile aglıyorum..
Ben kimseye yenilmedim ona yenildigim kadar..
2 aydır peşimden olan birisi var.Ama nasıl üstüme düşüyor bilemessiniz ve bu kişide çok fazla burda adı geçen tanınan birisi . Arkadaşlarım bile onun bana olan ilgisini o kadar kıskanıyordu ki anlatamam çok belli oluyordu.2 ay peşimde koştu ama ben yanaşmadım çünkü herkes siz birbirinize göre degilsiniz felan laflar ediyordu.Ben en sonunda pes ettim bi akşam eve bırakırken dudagımın kenarından öptü ve inanın size o duyguyu bu yaşıma kadar ( 21 ) hiç yaşamadım.Pes ettim ve teklifini kabul ettim.
Ve bana : Allahtan seni istedim sende benimsin artık başka birşey istemiyorum ' dedi o gece ...
Ve bunu bir çok kez daha tekrarladı arkadaş ortamlarımızda bile sürekli bu sözü tekrarladı.Gelelim düne .. Dün izinliydi onunla buluşucaktım.Ama arkadaşıma iş aramamız gerekliydi akşam üzeri yanına gelirim dedim o da anlamadı.Tamam bende dışarıya çıkıyorum dedi ve akşama kadar mesaj atmadı.Ben atıyorum bana da cevab atmıyo.Nerdesin dedim cevab yok kimlesin dedim aradan yarım saat geçti tanımassın dedi. Nerdeysen söyle yerini gelicem diyorum cevap yok.Saat 9.buçuk oldu telefonu kaybetmişim aşkım şarj da yok dedi.Bende dalga mı geçiyorsun sen benimle ne yapıyorsan yap dedim o da : iyi demiş . Amacın ne kendinden sogutmak mı ? böyle yapmaya devam et vazgeçmek zor olmasın dedim . o nun attıgı mesaj : GEÇERSİN AŞKIM SEN İSTEDİKTEN SONRA.

Bu ne demek ya .S .. :2: bu saat oldu daha tek bir mesaj bile yok. Ne yapmaya çalışıyo bu aklım almıyo.Size bir iki şey söliyim onunla alakası olabilir mi ?

* Bir çok kez tansiyonu düşüyo.Çok karşılaştım o durumuyla elini başına götürüyo ve öylece kalıyo 5 dakka . o gün koltukda oturuyorz film izliyoruz döndü bana :
- Unutamıcagın erkegin olucam senin dedi güldü bende : bu gidişle öyle olcak evet dedim güldüm.
Döndü : Düşünsene şimdi kollarında ölsem ömür boyu unutamassın beni dedi . Bende saçma sapan konuşma sus dedim.Aradan 15 dakka geçti ayaga kalktı tekrar tansiyonum düştü dedim koltuga oturdu 5 dakka öylece kaldı.

Bir alakası olmayabilirde belki tabi ama bu sözü söylemenin ne anlamı vardı anlamadım 2 gün önce tam ve şimdi bu durumdayız. Yardım edin birşeyler söyleyin lütfen :/

Ben böyle bir şeyin tansiyon düşüklüğüyle alakalı olabileceğini düşünmüyorum arkadaşım. Ama film izlerken söylediği şey çok anlamsız geldi bana... "Şimdi ölsem unutulmaz olurum" demesi yani...
Acaba ciddi bir rahatsızlığı mı var diye de düşünmedim değil.
Bunu araştırıp öğrenme şansınız varsa bir soruşturun bence.
Gerçekten sizi istemiş olabilir ama sürekli böyle rahatsızlanıyorsa ve şimdi ölsem gibi laflar ediyorsa tansiyon düşüklüğünden daha ciddi bir şeyi olabilir. Belki o gün yine rahatsızlanmıştır.

acaba rahatsızlığı daha büyük boyutta olabilirmi?
şu an belkide çok fazla bağlanmanızı istemiyordur yalnız tanınan birisi demişsiniz kim acaba merak ettim?

Gıcık oluyorum böyle trip erkeklere.!
Jön jön cümleler falan!!
Ne bu filmmi çeviriyorsun , söylesene kıza ne istiosan dümbelek..

...özel olmazsa, arkadaşlarınızın onunla denk olmadığınızı düşünmelerine sebep neydi?
Acaba etrafındakilerin dolduruşuna gelmiş olabilir mi?

2 ay çok kısa bir süre bence,
o kişiyi iyice tanımadan böyle bir ilişkiye başlamayın derim...

canım sana söyleyemediği ciddi bi rahatsızlığı olmasın sakın...???:26:

hakikaten amansız bir hastalığa tutuldu da sizi kendinden soğutmaya mı çalışıyor acaba diye düşünmedim değil
galiba en iyisi bu konuda bilgi almak

madem sağlığı ile bir sorunu vardı da neden seninle olmayı bu kadar çok istedi ki?neden seninle bir ilişkiye başladı?çok tuhaf doğrusu.pekte inandırıcı gelmedi açıkcası.artık erkeklere hiç mi hiç güvenmiyorum.bence sağlığı ile bir sorun olsa kaçmazdı yada ne bileyim hastanedeyim falan diye söylerdi.cevap vermeyecek kdar önemli olan bu arkadaşı kimmiş söyledi mi peki sana?onu da söylemedii.

Son düzenleme:
soru bir film izledikten sonra naaptınız?
adamla ne yaşadın da adam kaçtı?
ya da ne yaşamadın da adam kaçtı?

diğer kısma sadece "duygu sömürüsü" diyorum.

bence adam kafa yapıyor bana hıc ınandırıcı gelmedi

Allah ım Yarabbim yaa ne dengesiz yaratıktır bunlar.sen sağlığıyla ilgili endişelere kapılırken adam bitsin demiş.erkekler için ne kadar basit bir ilişkiyi bitirmek değil mi?aynı şeyleri duyunca bende snein gibi gülmüştüm:):):)Hayırlısı buymuş diyorum daha fazla bağlanmadan bitti bence sevinmelisin.içimdeki ses yine sana döner diyor yine seni arar sorar sankiii...

Son düzenleme:

hoşçakal içimin gülen yüzü demiş.

Şuan o kadar kötüyüm ki :/

gitti ve bitti en önemlisi de kendisi istedi böyle olmasını.sen elinden geleni yaptın içinde rahat olsun.ayrılık henüz çok yeni üzülme desem bile fayda etmeyecek ama bu acı ilelebette sürmeyecek elbette unutacaksın sadece sabır ve zaman gerek vede bol bol bol DUA etmek gerek.söylediğim gibi hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.ama onlarsızda yaşanıyor,onlar yokken nasıl yaşıyorsak şimdide yaşayacağız...kendini çok üzmemeye onu düşünmemeye çalış...eminim ki doğru insanları birgün bulacağızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…