• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne olabilir?

6-7 sene önce aynı şeyi yaşadım. düzgün görünümlü biri gelip "kaç gündür iş çıkışı sizi takip ediyorum, izliyorum. tanışmak istiyorum" demişti. çok pis reddetmiştim. sendeki iyi cesaretmiş. ya bahsettiğin gibi değilde sapığın biri çıksaydı???? ya başına bela olsaydı?
Sadece telefonumu verdim eğer rahatsız ederse engellerdim. Bu kadar büyütecek bir durum göremedim henüz. Sizinki günlerdir takip ediyormuş bizde öyle bir durum yoktu. Yani umarım yoktur :D
 
Tanışma şekliyle zenginliğin ne alakası var ki?
Bir de iltifat etmek zorunda mıydı?

Hoşlandıysanız sorun yok bence.
Yok yani istediği kızı elde edebilir(ben açıkçası yeni nesilde kendi çevremde böyle gördüm parası olan bir çok şeyi elde edebiliyor, diğer erkeklerden daha üstün oluyor kızların gözünde vs.). Neden yolda gördüğü birinin peşinden gidiyor demek istedim. Bana çok mantıklı gelmedi. Hayır ben mi yanlış düşünüyorum?
 
Yok yani istediği kızı elde edebilir(ben açıkçası yeni nesilde kendi çevremde böyle gördüm parası olan bir çok şeyi elde edebiliyor, diğer erkeklerden daha üstün oluyor kızların gözünde vs.). Neden yolda gördüğü birinin peşinden gidiyor demek istedim. Bana çok mantıklı gelmedi. Hayır ben mi yanlış düşünüyorum?

Mantiksiz zaten. Sadece sana oyle yapmadi bence baskalarina da yapmistir. Mesaj attimi sonra ?
 
Zengin oldugunu nereden biliyorsun? Belki kadin taciri, belki bir sebeke üyesi, belki dolandirici... Iyi giyimli olmasi mi cezbetti? Siradan hatta kötü giyimli olsa ne cevap verirdin? Lüks evleri soymak icin ayni yerde yüksek paraya ev tutuyor, günlük haftalik lüks arac kiraliyorlar. Genc kizlari tuzaga düsürmek icin hep böyle tipleri kullaniyorlar. Yakisikli, genc, zengin diye tanitiyorlar. Canim milyarder olsa sokakta gelip yanasip tanisabilir miyiz dese yürü git isine derim. Cok mu tv dizi izliyorsun?
Ailesinin ve kendisinin firması var. Araştırdığım zaman internette çıkıyor zaten kendisi de o. Fotoğrafları da var gazetelerin yerel kısımlarında. Onu demek istedim. Milyarder mi dedim ben? Ama durumu baya iyi yani. Ben zaten ilk yolda gördüğümde ne iyi giyimli olup olmadığına dikkat ettim ne başka bişeye. Hatta sıradandı yani giyimi. Yanıma arabasıyla falan da gelmedi.Ben bunları buluşmada ve buluşmadan sonraki araştırmamda öğrendim. Paraya tav olacak biri değilim. Onun kadar olmasa da benim ailemin de durumu iyi. Sadece bu tavrı normal bulmadım.
 
Çok güzel olduğun için çarpılmış yani sana...Olabilir tabiii...

Eski işyerimde elemanım olan bir kız vardı...30lu yaşlarda, bekar, evlilik takıntısı olan, bütün gün evlilik sitelerinde dolaşıp oradan birileriyle mesajlaşıp gerçekte buluşan...(buralardaysan merhaba Ayşegül:) Buna ablalık yapıp normal insanların evlilik siteleriyle ya da evlilik programlarıyla eş bulmadığını anlatıyordum ama dinlemiyordu beni. Hep buluşup buluşup hayal kırıklığı yaşıyordu. Bir gün geldi, ama nasıl heyecanlı, süper birini buldum dedi, çok zengin, şu an İtalya'daymış, Tuzla'da fabrikası var, çok yakışıklı vs...vs...Yaaa dedim böyle biri neden İnternette kız arasın ki? Bu hala ısrarla çocuğu savunuyor. Yanımdayken çocuk aradı, Tuzla'dan trenle gelecekmiş Bostancı'da mı ineyim diye soruyor. Bak Ayşegül dedim, o kadar zengin biri ya arabasıyla, olmadı taksiyle gelir..Trenle mi gelir sence? Yok bu ısrar etti, gitti, tabiii ki her şey yalan çıktı. Ben işin doğrusu bu durumda o çocuğa değil de, bunlara inanan saf akılsız kızlara kızıyorum daha çok...

Konumuza dönersek, "Çok güzel olduğun için çarpılmış yani sana...Olabilir tabiii..."
Aklınızca bana laf mı sokuyorsunuz? Ben çok güzel olduğumu iddia etmedim zaten. Sadece bu durum normal değil sanırım belki başına böyle bir durum gelen vardır falan diye düşündüm. Ya da çevresinde.
 
Kimi ilgilendirir ki hayat sizin hayatiniz. Ama gelip te buraya konu aciyorsaniz herkes fikrini belirtir. Sucun cezasiz kaldigi, kadinlarin katledildigi ve faillerinin iyi hal indirimi alip disarda fink attigi bir zamanda - ülkede yasiyoruz. Basiniza bir is gelse siz üstüne suclu bile cikarilirsiniz. Erkekler yaptiklarinin hesabini vermedikleri icin daha cesurlar kadinlara karsi suc islemeye. Burada kocasindan nisanlisindan maddi manevi kazik yiyen kadinlar var. Kimse zengin sevgili adayini kiskanmiyor sadece hic gercek gelmiyor kimseye. Arkadasiniz gelip size anlatsa" yolda yürürken zengin, lüks arabasi olan ve yakisikli bir adam benimle tanismak görüsmek istedi "deyip fikrinizi sorsa siz ne tavsiye edersiniz? Facebook ta elli tane hesap acabilir, arkadasinin galerisi vardir her gelen yeni arabayla resim cektirebilir. Is yerim dedigi yerde siradan bir eleman olabilir. Dediginiz gibi hic bir falsosu olmayan dürüst biri de olabilir. Demek istedigimiz temkinli olun, parasina arabasina görüntüsüne aldanmayip süpheci olun.
Araştırdım ve yalan olmadığını düşünüyorum. Sadece belki amacı çok iyi olmayabilir. Ha bu arada tekrar belirteyim yolda yanıma geldiğinde kesinlikle zengin olduğunu belli edecek hiçbir şeyi yoktu. Ne giyimi, ne de arabasına falan tav olmadım. Bunları buluşmamdan ve buluşmadan sonraki araştırmamdan öğrendim. Kimseyi de zaten kıskanıyorsunuz diye itham etmedim.
 
Bana cok onceden normal olarak karsılardım ki, cok yakınım kandırılıp dolandırılana kadar ustune bırde taciz... Sizi etkilemek ıcın duzenlenmıs bır tezgah olabilir cok dıkkat edin..
Buna benzer bir şey miydi? Tam olarak noldu? Merak ettim.
 
Mantiksiz zaten. Sadece sana oyle yapmadi bence baskalarina da yapmistir. Mesaj attimi sonra ?
Tabi bu ihtimal de var. Başkalarına da aynı şeyi yapıyor olabilir. Mesaj atıyor ara ara. "Günaydın" mesajı falan :D Yani aslında iyi biri gibi. Kendini ağırdan alıyor ama belki bu da bir taktiktir.
 
Sadece görsel olarak beğendiğini söyleyerek tanışmak için gelen erkeği hiç güvenilir bulmuyorum .Sizden daha güzelini bulduğunda da aynı şeyi yapması büyük bir ihtimal.İnşallah yanılırım da sizi sonradan üzmez .Dilerim her şey arzu ettiğiniz gibi olsun.
 
Merhabalar,

Geçen gün yolda yürürken birisi geldi. Çok düzgün birine benziyordu. Defalarca özür dileyerek başladı konuşmaya ve tanışmak istediğini söyledi. Sizle başka zaman karşılaşamam diye geldim yanınıza falan dedi. Neyse bana açıkçası güven verdi tipi, görünüşü, konuşması falan. Normalde böyle durumlarda kesinlikle muhatap olmam hatta çok karşı olduğum bir durumdur yoldan tanışmak, faceden tanışmak falan. Ama bu sıralar boşluktayım ve ne kaybederim ki dedim. Telefon numaramı verdim.

Neyse kısa bir süre sonra görüştük. İlk gördüğümde hiç farketmemiştim ama durumu baya iyi çıktı. İşi çok iyi ve yaşına göre çok çok iyi şartlara sahip birisiymiş meğer. Görüşmemiz çok arkadaş gibi geçti. Baya sevimli ve canayakın biri. Yalnız buluştuğumuzda pek iltifat etmedi. Sadece iyi ki o gün gelmişim yanına yoksa seni tanıyamazdım dedi.

Kısacası bu kadar parası olan biri neden yolda gördüğü biriyle tanışmak ister ki? İstese bir çok kız zaten olur yanında. Amacı farklı bir şey olabilir mi sizce?

Benim arkadaşım böyle evlenmiş.Eşi onu durakta görüp çalıştığı yere kadar takip etmiş. Ne olacağı belli olmaz.Yine de iyi bir insan mı, bekar mı, ailesi nasıl biri falan öğren bence.
 
çok yakın arkadaşımın sevgilisi vardı. lüks arabalar yaşamlar vs. tr nin en iyi üniversitesinde okuyor ( du) yıllaaarca tek fire vermeden sürdürmüş adam işini. sonra ne mi oldu? adam zengin bir adamın nasıl diyeyim şoförü gibi bişeyiymiş evli ve çocuklu :) sen malvarlığından çok daha fazla etkilenmişsin ama öyle adamlar yoldan kız mız çevirmez. o kadar düşmez yani
 
Buna benzer bir şey miydi? Tam olarak noldu? Merak ettim.

kendını mukemmel olarak gosteren Beyzade aslında cok baska bırı cıktı.. Aksam bellı bı saat bulusma ıcın randevulastılar.Sonra kızın cantasını alıp onu da etkısız hale getırecek bısey kullandırarak taciz etmiş ve bılmedıgı bı yerde bırakmıs en son..Daha neler olabilirdi bu yine ucuz atlatılmıs bısey.
 
çok yakın arkadaşımın sevgilisi vardı. lüks arabalar yaşamlar vs. tr nin en iyi üniversitesinde okuyor ( du) yıllaaarca tek fire vermeden sürdürmüş adam işini. sonra ne mi oldu? adam zengin bir adamın nasıl diyeyim şoförü gibi bişeyiymiş evli ve çocuklu :) sen malvarlığından çok daha fazla etkilenmişsin ama öyle adamlar yoldan kız mız çevirmez. o kadar düşmez yani
Hayır etkilenmedim saçma geldi bana. Varlıklı erkeklerin çevresinde çok kadın olur o yüzden korktum açıkçası. Hoşlanmadım pek bu durumdan.
Bu arada arkadaşınız hiç mi farketmemiş ya çok şaşırtıcı dizi konusu gibi gerçekten :D
 
kendını mukemmel olarak gosteren Beyzade aslında cok baska bırı cıktı.. Aksam bellı bı saat bulusma ıcın randevulastılar.Sonra kızın cantasını alıp onu da etkısız hale getırecek bısey kullandırarak taciz etmiş ve bılmedıgı bı yerde bırakmıs en son..Daha neler olabilirdi bu yine ucuz atlatılmıs bısey.
Gerçekten kötü ve üzücü olmuş :KK43: Geçmiş olsun arkadaşınıza.
 
Amacı kötü olsa bile hemen üstüne atlayacak değil ya güven sağlamaya calisiyordur. Hemen sil numarasini zaman kötü
 
Back
X