Amacı ne olabilir

Kızlar benim aynı üniversitede hatta aynı bölümde okuduğum bi çocuk var davranışlari kafamı karıştırıyo okulun ilk günü onunla tanışmıştım sürekli bakıyo o bakınca bende ona bakıyorum arada gulümsüyo sonra ikimizde metrobüsle gidiyoruz durakta beklerken de bakıyo yaninda erkek arkadaşlari olmayınca yanima geliyo konuşuyoruz hep sorular soruyo ama whatsapp ta tarih ve bi kızla resmi var ama en yakın arkadasiyla benim kız arkadasım konuşuyolar arkadasi benim sevgilim olup olmadıģıni sordu arkadaşıma acaba ne yapmaya çalışıyo her hareketini yanlış anlamaya başladım ergen gibi ,adımda atmıyo zaten heralde sevgilisi var ama sevgilisi olan bi insanın sürekli bana bakması garip değil mi benim sevgilimden ayrildiğimı öğrenince daha yakın davranmaya başladı gibi kendimi 15 yaşındaki kiz gibi hissetmeye başladım bakıştan anlam çıkartmaya çalışıyorum:KK53::oops:
Biraz daha gözlem yapın
bakalım açılacak mı size
Belki bişilerden emin olmak istiyordur

Sevgilisi varken başka bir kadına bön bön bakıyorsa demek ki adam AÇ.
aman kaç kaç kaç..

Bundan sonra bende çıkartmamaya çalışıcam zaten varsa böyle bişey gelir konuşurdu heralde
Aslında sana sürekli bakması normalde bi şeylere işaret. Ama erkekler çok dengesiz. 2 dakika sonra unutur başkalarına bakar. Bizim gibi birinde takılı kalıp duygusal düşünmezler genelde.

Aslında sana sürekli bakması normalde bi şeylere işaret. Ama erkekler çok dengesiz. 2 dakika sonra unutur başkalarına bakar. Bizim gibi birinde takılı kalıp duygusal düşünmezler genelde.
Sınıftan kimseye bakmıyo sanki ya arkadaşım ne zaman arkamı donsem hep sana bakıyo diyo kafamı karıştırıyo ama o konuşana kadar ben yinede anlam çıkartmamaya çalışsam iyi olur:KK45:

Sevgilisi var ama gozu baskalarinda. Ne hayir gelir bundan ne de baska bir sey .sevgilisine acidim.

Back
X