Oylesine olabilir, yurumek icin olabilir.Arkadaşlar belediye kreste calısıyorum gecıcı olarak ımalahtaneye görevlendirme verdıler 20 gundur ordayım oranın depo görevlisi var sureklı malzeme getiriyor bıraz muhabbetim oldu ama tanımıyorum dun benı Instagram uzerınden eklemıs bnde kabul ettim bn nıyetı ne anlamak ıcın ekledım msj fln atmadı hıkaye atınca hemen bakmıs belkı arkadas olarak ekledi ama amac ne cozemedım
Benı oylesıne eklemıste olabılır hikayeme saniyesinde baktı bude benı gorunce hemen bıseyler diyoOylesine olabilir, yurumek icin olabilir.
Sen hoslandin sanirim bu adamdan?Benı oylesıne eklemıste olabılır hikayeme saniyesinde baktı bude benı gorunce hemen bıseyler diyo
Yoo hoşlanmadım tanımıyorum ama yenı bosandıgım ıcın korkuyorumSen hoslandin sanirim bu adamdan?
Gozlemle iyice.Yoo hoşlanmadım tanımıyorum ama yenı bosandıgım ıcın korkuyorum
4 ay oldu daha yeni kafamı topladım benı nasıl buldu onu cozemedım resım fln yok bndeGozlemle iyice.
Yeni bosandiysan kendine zaman ver.
Bn sohbet fln oldu bırazda olsa biliyorum dıye ekledim Baska amac yokBazı insanlar öyle oluyor, hemen ekleyiveriyolar baska bi amac olmasada. Ama hoşlanmadıysanız kabul etmeseydiniz. Ben öyle yapıyorum genelde, işyerimde patronlardan biri iki kere ekledi ( yavsak biri olduğunu duydugum için ) ikisindede reddettim. Niyeti belliydi yani, aman patronum diyip kabul etsem yürürdü kesin. Biraz mesafeyi biz ayarlamalıyız.
Bn bısey yüklenmiyorum zaten arkadas olarak eklemıs olabılır ama sureklı konusma cabasında bnleSiz nie hemen kabul ettiniz . Bu süreçte kendınız nasıl davrandınız ne kadar yaklaşımına izin verdiniz ne derece sınırınız vardı kendınız bilirsiniz aradaki samimiyeti . Eğer arkadaş ve seviyeli idinizse öyle Deng gelmiş eklemiştir telefon elindedir hikayenizi görmüştür çokta anlam yüklemeyin hemencecik
Amacım yok arkadaşlar ekledim olay buOylesine olabilir, yurumek icin olabilir.
Senin kabul etme amacin neyse o da olabilir.
Tamam o zaman karşının başka amacı varsa bile suan sizi rahatsız edecek bi durum yok . Konuyu açarsa reddeder önünüze bakarsınız konu açılmasın istiyorsanız da seviyeli davranırsınızBn sohbet fln oldu bırazda olsa biliyorum dıye ekledim Baska amac yok
Konu acar mı bilmiyorum onu ozmn dusunurumTamam o zaman karşının başka amacı varsa bile suan sizi rahatsız edecek bi durum yok . Konuyu açarsa reddeder önünüze bakarsınız konu açılmasın istiyorsanız da seviyeli davranırsınız
Samimiyet bıraz oldu sohbet ettim hıc konuşmadığım bırı olsa eklememEklemesi size anlamsız geldiyse isteği kabul etmeyebilirdiniz, kabul etmek BENCE özel hayatınızı o kişiye paylaşmaya izin vermek demek..
Sizin için basit bir takip isteği olabilir ama karşı taraf için farklı anlam ifade edebilir.
Samimiyetim, samimi sohbetim olmayan bir insanın ne isteğini görürüm ne de kabul ederim ben olsam..
Bir de yeni boşanmışsınız, kafanızı toparlayamamışsınız..
Msj fln yok hıkaye attım bakmıs bende profil fotosu bile yok nasıl bulduysaEğer mesaj atarsa yada storylere kalp atarsa büyük ihtimalle hoşlanıyor ondan istek attı. Story e kalp atmak , hemen hoşlanıyor anlamına gelmiyor tabi, ama anlatiminizdan adamın yürümek istediğini hissettim. Dikkatli olun
Tamam o zaman biraz samimiyet sebebiyle eklemiştir siziSamimiyet bıraz oldu sohbet ettim hıc konuşmadığım bırı olsa eklemem
Suanda bir hareket yok o zaman. Sıkıntı da yok. Başka bir şey olursa engellersinizMsj fln yok hıkaye attım bakmıs bende profil fotosu bile yok nasıl bulduysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?