Niyeti kotu olabiliyor o yuzdenHer ekleyenin bu kadar ardına düşme bacım niyeti varsa yazar belki de öylesine ekledi bu kadar kafa yoracak ne var
Bır aydır burdayım biliyorum dıye ekledim gunaydın dıyo bıde Msjda bn senı kreste gordum ılk biliyorum dedıBazı insanlar arkadaş listesini genisletmek için herkesi ekliyorlar Altında bişey aramaya gerek yok.Ama ben olsam çok iyi tanımadığım bir insanı eklemezdim
O zaman sana aşıkBenı oylesıne eklemıste olabılır hikayeme saniyesinde baktı bude benı gorunce hemen bıseyler diyo
Alay edıyosun biliyorumO zaman sana aşık
33 yaşındasın, bu muhakeme yeteneği ile nasıl belediyeyede işe alındın?Alay edıyosun biliyorum
Alt tarafı instagramdan istek atmış hayatın olağan akışına bile uyum sağlayamıyorsunuz bence destek alınNiyeti kotu olabiliyor o yuzden
Bn gayet normalim benım hakkımda bilgiyi kimden almısAlt tarafı instagramdan istek atmış hayatın olağan akışına bile uyum sağlayamıyorsunuz bence destek alın
Sen bu kaba tarzla nasil arkadas edındn33 yaşındasın, bu muhakeme yeteneği ile nasıl belediyeyede işe alındın?
Doğruları söylemek kabalık olmuyor.Sen bu kaba tarzla nasil arkadas edındn
Ben abartmadımkıDoğruları söylemek kabalık olmuyor.
içerde adamı olabilirBn gayet normalim benım hakkımda bilgiyi kimden almıs
Abarttın demiyorum ki. Bir durağanlık var zekânda diyorum. Kendini koru etraftan. Kullanılırsın.Ben abartmadımkı
Senınn at gozlugu formatında beynını ne yapıcazAbarttın demiyorum ki. Bir durağanlık var zekânda diyorum. Kendini koru etraftan. Kullanılırsın.
Bn kimden aldığını buldumiçerde adamı olabilir
Bısey olsun dıye eklemedim amacını cozmeye calıstım arkadssca ekledı bndeCanim ya daha yeni bosanmissin bu ne acele bence kendini toparlamaya bak muhtemelen duygusal bosluktasin hani erkegin niyetini bilemeyebilirsin iyi mi kotu mu. Ayrica arkadascada eklemis olabilir.
Evet oyle ama konuşmuyor gercı bır aydır tanıyor benı samımıödegılımYani niyeti bariz değil mi?
Sizden hoşlanmış, sosyal medyadan da takip etmiş muhtemelen samimiyeti ilerletmek istiyor.
Ve bu şekilde adım atıyor.
Bnm bur amacım yok anlamak ıcın ekledımOylesine olabilir, yurumek icin olabilir.
Senin kabul etme amacin neyse o da olabilir.
20 gundur mrb mrb gunaydın en son ters konustu sıldım gıttıBazı insanlar arkadaş listesini genisletmek için herkesi ekliyorlar Altında bişey aramaya gerek yok.Ama ben olsam çok iyi tanımadığım bir insanı eklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?