Amacı ne sızce nıye ekledı

Sizde merak etmişsiniz hoşlanmış olabilirsiniz hiç alakanız olmayan beğenmediğiniz bir insan için oturup buraya konu acmazsiniz hiç birimiz acmayiz, sizde kendinizi kandırmayın lütfen. Sadece dikkatli olun boşandığınizi duyup sadece cinsellik için yaklaşan çok sırtlan oluyor böyle dönemde çevrede.

Bunu da kahve içmeye çağırın niyetin ciddi mi diye sorun bence. Ciddi değilse boşuna kafanızı meşgul etmesin.
İş yerinin önünden geçen diğer adam hala geçiyor mu?

Sizin işyerinizin önünden geçen biri vardı. Onu da kendinize aşık sanmıştınız.
İlk tanıştığı kişiyi hemen sosyal medyadan ekleyen bir erkek yavşaktır. Üzerine düşünmeyi

Bunu da kahve içmeye çağırın niyetin ciddi mi diye sorun bence. Ciddi değilse boşuna kafanızı meşgul etmesin.
İş yerinin önünden geçen diğer adam hala geçiyor mu?
Isyerımden gecen kısıyle 3 yıldır tanımıyorum en son vedalastım ısrarla yazdı bnde engelledim

Bazı insanlar arkadaş listesini genisletmek için herkesi ekliyorlar Altında bişey aramaya gerek yok.Ama ben olsam çok iyi tanımadığım bir insanı eklemezdim
Muhabbet oldu dıye ekledim benı buldun dedım ortak arkadaş demıs sonrada rahatsız olduysan cıkartayım demıs

Her ekleyenin bu kadar ardına düşme bacım niyeti varsa yazar belki de öylesine ekledi bu kadar kafa yoracak ne var

Bısey yükleniyorum atlayan yok sen boyle lincleyınce deşarj oluyorsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…