Amacı ne ?

Kuzum o evlenince kendine her yönden kul köle olacak birini istiyor.Şimdi sen para kazanmaya başlayınca özgüveni yerlere düşecek onun.ki şimdiden başlamış sindirmeye erkek kısmı çalışan bayanı sindirmek ister ki egosunu tatmin etsin.

Ben sadece şöyle söyleyeyim evlilik bambaşka bir boyut. Sana, ailene seninle ilgili olan her şeye saygılı olmak zorunda. Başka türlü bir evliliği, sevgililiği yada dostluğu ben gerekli görmüyorum hayatımda. 3 sene kolay değil o sınav stresi insanı kendinden alır destek olacak yerde yapamazsın edemezsin diyen biriyle yolları çoktan ayırman gerekirdi. Atan paşa paşa paranı ye hayatını yaşa. Lütfen böyle insanlara hayatını yok yere zehredenlerden olma. Sonra pişman olsanda hevesin, mutluluğun, umudun hepsi bitmiş olur.

Plm123 Plm123
Onun da sınavdan önce ağzında hep ders çalış atan vardı. Senin için en önemli şey sınavın diyordu. Ben de ciddi anlamda bana ne kadar destek olduğunu falan düşünüyordum. Atanırsam atandığım yere de gelecek sanıyordum. Beni desteklemesi çok hoşuma gidiyordu ta ki branş sıralamaları açıklanana kadar
Canim cidden bırak. Bana da vaktinde çok söylediler dinlemedim. Herşey sonra duzeldi ama duzelirken de ömrümde ömür gitti. Hayat geçip gidiyor. Yaşanan ve yaşanmayan hicbirseyin telafisi yok. Çok iyi düşünmek lazım. Bir adam baştan nasılsa sonu da öyle gidiyor. Iyi biriyse baştan iyi sonra daha da iyiye donusuyor. Kötüyse de daha kötüye gidiyor herşey. Ve lütfen kahramanlık yapma ben bu adamı duzeltirim diye. Arabamı on tekerlegi nereye giderse,arka tekerlegi de oraya gider.

Erkek kişisi alarm veriyor.
1) Atanma ihtimalini kıskanıyor olabilir. Bu durumu kıskanmayan çok nadir.
2) Atanıp hayatının iplerini elinize alma ihtimali kendisini rahatsuz etmiş olabilir. Güçlü kadın bazı erkekleri rahatsız ediyor.
3)Ve kendisi bilmeli, evet evlendikten sonra da sosyal hayat sürecek ama bir şey yaparken, yemeğe giderken vb. size haber vermek durumunda kalacak. Evlilik bu, sorumluluk demek, başçavuşun eşeği anırmıyor sonuçta.
4) Size güzel sinyaller gönderiyor aslında şükredin.

Erkek arkadasin degismemis. Sadece gercek yuzunu simdi simdi gostermeye baslamis. Duzelir diye bekleme, daha beter olur. Iliskinin baslarindaki hali sadece fragmandi diye dusun. Gercek yuzu simdiki hali. Sen biran once atan ve birak bu adami. Evlenirsen simdi yasadiginin kat ve kat fazlasini yasayacaksin. Dengen bozulur, psikolojin alt ust olur. Ne gerek var...

Merhaba kızlar, okursanız yardımcı olursanız çok sevinirim naapsam bilemedim direk konuya girmek istiyorum
Sevgilimde bazı değişiklikler var ve bu değişiklikler özellikle benim atanma ihtimalim artınca ve evlilik işide ciddileşince gerçekleşti. Biz ayrı şehirlerdeyiz ve kendisi benden 8 yaş büyük ben 25 yaşındayım. Neler değişti derseniz
İlk olarak ben buyum ben şöyleyim demeleri başladı.
Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum dediğinde kim diye sorsam rahatsız olmaya başladı.
İlerde evlendiğimizde de mi böyle olacak demeye başladı.
Sonra beni ezmeye başladı. Kendime güvenimi kırmaya başladı. Yapamazsın edemezsin demeleri başladı.
Ben 3 senedir atama bekliyorum ama o heyecanımı çok fazla paylaşmadı çok stresli dönemler geçirdim şu iki ayda o ise ruhsuz davrandı oysa ki kendisinin iki ay öncesinde iki lafından biri atanmam ve sınavdı. Hatta gideceğim yerde yapamayacağımı beceremeyeceğimi bile söyledi.
Sonra beni sürekli suçluyor yerli yersiz gerçekten haksız olduğumda da olmadığımda da.
Kendisi zaten çoook sinirli bir adam sinirlendiğinde onu tanıyamıyorum hatta korkuyorum ve eskiden bu sinirli tepkileri daha azdı.
Ve sürekli bu ilişki için kendi yaptıklarından bahsediyor ben şunu yaptım ben bunu yaptım şöyle ettim böyle ettim hak ettiğim bu mu gibi.
Bi yandan yuvamız aman çok seviyorum diyor diğer yandan benim korkularım var senle ilgili evlenince de tartışıcaz mı diyor ( tartışma dediği şeyler onun değişimiyle başladı)
Bunlar olurkende hediye falan alıyor annemleri arıyor bolca nasılsınız diye yok şunu alırız böyle yaparız diye laflar ediyor.
Nasıl birden bu kadar değişti anlamıyorum. Beni de mal etti zaten stresten yıprandım. Bi de yaptıklarına anlam vermeye çalışıyorum ama yoruldum. Ne bu adamın amacı?

Amacı şu, evlenmeden önce verilen kötü sinyaller.. Olay bu yani. Gerçek yüzünü bazı insanlar saklar. Tanıma aşamasında kendini gösterir zamanla.. Evlenince çok değişti diyenler de bu sinyalleri alamamış ya da önemsememiş olanlar olur çoğunlukla. Evlenince de böyle olacaktır Öyle görüyorum. Yani bu şikayet ettiğin huyları devam edecek ya da artacak. Hayırlısı olsun..

Back
X