Amacı ne

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
459
33
Birinin size bakarken gözünün seğirmesi bildigin gözü seğiriyor kası gözü farklı oynuyor hergun boğmak üzereymis gibi üstüne atlayacakmış gibi ben ne yaptım da boyle oldu anlamadim

Demek ki bir kaşık suda boğmak istiyor

Keşke biraz daha açıklayıcı yazsanız.
Kim bu kişi mesela,ne kadar süredir tanışıyorsunuz,bir yakınlığınız var mı ?
Belki farkında bile değildir,belki sinirini bozacak bir şey yapmışsınızdır,belki siz alınganlık ediyorsunuzdur...Sonsuza kadar gider bu.

Birinin size bakarken gözünün seğirmesi bildigin gözü seğiriyor kası gözü farklı oynuyor hergun boğmak üzereymis gibi üstüne atlayacakmış gibi ben ne yaptım da boyle oldu anlamadim
Bunu gozlemlediniz başkasına bakarken olmuyor ama sadece size bakarken oluyorsa bunun bi nedeni vardır o kişinin psikolojisini fena halde bozmussunuz

Bunu gozlemlediniz başkasına bakarken olmuyor ama sadece size bakarken oluyorsa bunun bi nedeni vardır o kişinin psikolojisini fena halde bozmussunuz
Evet başkasına boyle degil sadece bana boyle ama bende onun yanında konuşamıyorum elim ayağıma dolanıyor sacmaliyirum resmen

Evet başkasına boyle degil sadece bana boyle ama bende onun yanında konuşamıyorum elim ayağıma dolanıyor sacmaliyirum resmen
Bu kişinin hayatınızdaki yeri ne .ben olsam çok muhattap olmazdim . Niye elinizz ayağınıza dolanıyor

Bu kisi bir tanidigim daha doğrusu ortak arkadaşlarımız var görüşmezseniz olur biter diyeceksiniz ama gerçekten öyle olmuyor mecburen görüşüyorum 1 yıldır tanıyorum başta aramız iyiydi sonra bilmiyorum belkide aramızda güvensizlik oldu benden ona karşı

Bu kişinin hayatınızdaki yeri ne .ben olsam çok muhattap olmazdim . Niye elinizz ayağınıza dolanıyor
Bilmiyorum onu görünce heyecanlanıyorum aşıkmıyim yoksa bazen de tiksiniyorum

Hiç böyle bişey duymamıştım aşık olmak ve tiksinmek birbirinin yakınından uzağından geçmez .aşkı bırakın sevdiğiniz birinden de tiksinmezsiniz
Ah bilmiyorum cok önemli biri degil aslında ama
Bazen sinirleniyorum

Ah bilmiyorum cok önemli biri degil aslında ama
Bazen sinirleniyorum
Öyleyse muhattap olmayın zaten size hissi varsa kendisi gelir. Ben şimdi anlamaya başladım sanırım siz acaba böyle olması onunda benden hoşlandığını vs gösteriyor olabilir mi diye düşündünüz .eğer öyleyse ben hiç oylesini görmedim ama o da bi ihtimal

Kafa göz dalmak değilde, son ki üç dört aaaaaşk kokusu var havada aaaaşşk kokusu var içimdeee dört nala kalplerin koşusu vaaaar

üzüntülü bir dönemimdi eşimle kavgalarım vardı o dönem göz seyirmelerim başladı.evleri ayırdım ve tamamene yakın olarak geçti.stres uykusuzluk yorgunluk bunlar yapıyor seyirme

Ben zaten kendimi çözemedim bu hoslantimi yoksa değil mi kendimde çözemedim daha önce kimseye aşık olmadım beğendiğim oldu ama iki güne unuttum ama bu sefer ben de anlamıyorum duygularimi açıkçası

Ben zaten kendimi çözemedim bu hoslantimi yoksa değil mi kendimde çözemedim daha önce kimseye aşık olmadım beğendiğim oldu ama iki güne unuttum ama bu sefer ben de anlamıyorum duygularimi açıkçası
Normalde bir tiki varsa eğer rahatken olmaz veya çok az olur ama heycanlaninca sıklaşır ama zamanla anlarsınız sizde o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…