Hayır ne yaptim onu anlamadim bir an iyi bir an kötüDemek ki bir kaşık suda boğmak istiyor
Bunu gozlemlediniz başkasına bakarken olmuyor ama sadece size bakarken oluyorsa bunun bi nedeni vardır o kişinin psikolojisini fena halde bozmussunuzBirinin size bakarken gözünün seğirmesi bildigin gözü seğiriyor kası gözü farklı oynuyor hergun boğmak üzereymis gibi üstüne atlayacakmış gibi ben ne yaptım da boyle oldu anlamadim
Evet başkasına boyle degil sadece bana boyle ama bende onun yanında konuşamıyorum elim ayağıma dolanıyor sacmaliyirum resmenBunu gozlemlediniz başkasına bakarken olmuyor ama sadece size bakarken oluyorsa bunun bi nedeni vardır o kişinin psikolojisini fena halde bozmussunuz
Bu kişinin hayatınızdaki yeri ne .ben olsam çok muhattap olmazdim . Niye elinizz ayağınıza dolanıyorEvet başkasına boyle degil sadece bana boyle ama bende onun yanında konuşamıyorum elim ayağıma dolanıyor sacmaliyirum resmen
Bu kisi bir tanidigim daha doğrusu ortak arkadaşlarımız var görüşmezseniz olur biter diyeceksiniz ama gerçekten öyle olmuyor mecburen görüşüyorum 1 yıldır tanıyorum başta aramız iyiydi sonra bilmiyorum belkide aramızda güvensizlik oldu benden ona karşıKeşke biraz daha açıklayıcı yazsanız.
Kim bu kişi mesela,ne kadar süredir tanışıyorsunuz,bir yakınlığınız var mı ?
Belki farkında bile değildir,belki sinirini bozacak bir şey yapmışsınızdır,belki siz alınganlık ediyorsunuzdur...Sonsuza kadar gider bu.
Bilmiyorum onu görünce heyecanlanıyorum aşıkmıyim yoksa bazen de tiksiniyorumBu kişinin hayatınızdaki yeri ne .ben olsam çok muhattap olmazdim . Niye elinizz ayağınıza dolanıyor
Hiç böyle bişey duymamıştım aşık olmak ve tiksinmek birbirinin yakınından uzağından geçmez .aşkı bırakın sevdiğiniz birinden de tiksinmezsinizBilmiyorum onu görünce heyecanlanıyorum aşıkmıyim yoksa bazen de tiksiniyorum
Ah bilmiyorum cok önemli biri degil aslında amaHiç böyle bişey duymamıştım aşık olmak ve tiksinmek birbirinin yakınından uzağından geçmez .aşkı bırakın sevdiğiniz birinden de tiksinmezsiniz
Öyleyse muhattap olmayın zaten size hissi varsa kendisi gelir. Ben şimdi anlamaya başladım sanırım siz acaba böyle olması onunda benden hoşlandığını vs gösteriyor olabilir mi diye düşündünüz .eğer öyleyse ben hiç oylesini görmedim ama o da bi ihtimalAh bilmiyorum cok önemli biri degil aslında ama
Bazen sinirleniyorum
üzüntülü bir dönemimdi eşimle kavgalarım vardı o dönem göz seyirmelerim başladı.evleri ayırdım ve tamamene yakın olarak geçti.stres uykusuzluk yorgunluk bunlar yapıyor seyirmeBirinin size bakarken gözünün seğirmesi bildigin gözü seğiriyor kası gözü farklı oynuyor hergun boğmak üzereymis gibi üstüne atlayacakmış gibi ben ne yaptım da boyle oldu anlamadim
Ben zaten kendimi çözemedim bu hoslantimi yoksa değil mi kendimde çözemedim daha önce kimseye aşık olmadım beğendiğim oldu ama iki güne unuttum ama bu sefer ben de anlamıyorum duygularimi açıkçasıÖyleyse muhattap olmayın zaten size hissi varsa kendisi gelir. Ben şimdi anlamaya başladım sanırım siz acaba böyle olması onunda benden hoşlandığını vs gösteriyor olabilir mi diye düşündünüz .eğer öyleyse ben hiç oylesini görmedim ama o da bi ihtimal
Normalde bir tiki varsa eğer rahatken olmaz veya çok az olur ama heycanlaninca sıklaşır ama zamanla anlarsınız sizde o daBen zaten kendimi çözemedim bu hoslantimi yoksa değil mi kendimde çözemedim daha önce kimseye aşık olmadım beğendiğim oldu ama iki güne unuttum ama bu sefer ben de anlamıyorum duygularimi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?