Amaci ne?

Geleceğe dair planları ne peki bahsetti mi yoksa zaman gecireyim öylesine konuşayım istediğimde modunda biri mi , normal telden aradı mı , ilk başlarda ilgiliyse ya cidden sıkılmış ya da seni cepte tutucak gibi geldi sanal sonuçta hiç gerçekte buluşmak yanına gelmek falan istedi mi
Planlarindan bahsetmedi. Arkadasi subatta ista gidelim dedi kiz arkadasin var mi diye sordu telde konustuk

Planlarindan bahsetmedi. Arkadasi subatta ista gidelim dedi kiz arkadasin var mi diye sordu telde konustuk
Planları derken okuyor mu, işi var mı, meslek sahibi mi, ciddi bir ilişki düşünüyor mu ? Bu gibi şeylerden hiç bahsedilmedi mi , birde arkadaşı mi seninle konuştu anlamadım cümleni

Planları derken okuyor mu, işi var mı, meslek sahibi mi, ciddi bir ilişki düşünüyor mu ? Bu gibi şeylerden hiç bahsedilmedi mi , birde arkadaşı mi seninle konuştu anlamadım cümleni
Benle konusurken arkadasida yanindaydi. Bunlardan bahsetmedi. calisiyor ama

Benle konusurken arkadasida yanindaydi. Bunlardan bahsetmedi. calisiyor ama
Anladım arkadaşı da sana kendi için kız arkadaşı sormuş yani garip geldi bana , o mu seni buldu peki sosyal medyada

Evet canim yorumlarda gormus
Bidaha yazarsa "ben senin canın sıkıldığında yazabileceğin biri değilim, ciddi bir şekilde beni tanımak istersen konuşalım, istemesende kendine iyi bak." Yaz bırak bence hiç kafasına estiğinde yazan birini bekleyip kendini çirkin miyim diye sorgulama da

Kız sanal yazan tipler böyle 100 kişiye yazıyorlar 10 kişi dönerse mutlu olup geriye kalan 5 kişiyi de aralıklı yoklarlar ta ki bir sevişme ihtimalleri olana kadar. Senin gibiler sayesinde bunlara ekmek çıkıyor

Biri var netten tanistik arada bir yaziyor biraz konusuyoruz sonra yazmiyor en son beni sıkıyorsun dedi sikmadigim halde sonra yine yazmadi simdi yine yazmis napiyorsun diye bende oturuyorum dedim uyucam dedi amaci ne sizce? Birde kimse bana bakmiyor. Kimse begenmiyor galiba :KK43:
Rainyy'nin hatfalik konusu da gelmis :D

Rainy cim acaba bir destek mi alsan, sen de farkındasın durumunun kendi kendini yiyip bitiriyorsun yarın karşına doğru biri çıksa ona enerjin kalmayacak. İlişki örüntülerin hep yanlış farkındasın

Yeterince açıklayıcı değilsin ne yapıyorsun da bunaltıyorsun, yâ da keyfine fazla düşkün mü çözemedim

İnternetten alt tarafı bir kaç kere konuştuğunun,yüzünü bile görmediğin birinin ne gibi bir amacı olabilir ya? Niye bu kadar anlam yüklüyosunuz anlamıyorum 2 günlük insanlara?

Bir süre sonra inan bende bizi trollediğini düşünüyorum.
Verdiğin cevaplar çok çocuksu. Yaşın kaç, çalışıyor musun? Üniversite okudun mu? Yani sosyalleşebileceğin, insanlarla sık sık iletişim kurabileceğin, ilişkiler konusunda oturup muhabbet edebileceğin bir arkadaş ortamı olmadı mı hiç? Sevgilin olmamış anlıyorum tecrübesizsin ama bazı temel şeyler bile yok sanki sende.
Erkeklerin üstüne çok düşmeye gelmez. Bırak o merak edip sana yazsın. Arada sen yaz ama darlama. Hele ki sevgili değilsiniz, flört değilsiniz. Hesap sorma. Adam der ki daha kaçıncı günde, hiçbir şey yokken ortada bana hesap soruyor. Uzaklaşır sonrasında da.
Ayrıca sosyal medyadan tanıştığın insanlara da güvenme. Aynı anda kaç kişiye yazıyorlardır kim bilir. Kaldı ki pek güvenilir bir tip gelmedi bana. Arkadaşının yanında seninle konuşurken arkadaşının arkadan sana kız arkadaşın var mı demesi falan. Ne alaka yani?! Kız avlamaya çalışıyor bunlar.

Back
X