• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne?

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.625
225
43
21
Merhaba herkese öncelikle,derdim şu,benim ortak gruptan tanıştığım bir çocuk vardı benden bir yaş büyük biz bunla Ağustosun başı veya ortasında tanıştık tam hatırlamıyorum.Neyse biz yine hatırlamadığım bir sebepten konuşmayı kestik,daha sonra ben adım attım çünkü aramızda bir çekim vardı yeniden konuşmaya başladık.Ama hep arkadaşız,sonra buluştuk biz aynı şehirdeniz bu arada buluşma gayet iyiydi sonra yine konuşmayı kestik ahshahsj çünkü ilgisizdi mesajda.Her neyse en son 13 Eylül gibi konuşmayı kestik tamamen,engelledi beni,bugün engelimi açıp nasılsın yazmış amacı ne bu çocuğun kafamı karıştırıyor.Şimdiden teşekkür ederim. -daha öncesinde de çok pişmanım yeniden deneyelim diye yalvarmıştı ben kabul etmemiştim arkadaş kalmıştık,sonra tartışma çıkardı öyle kestik konuşmayı-

Bir çok sebebi olabilir, önceki ilişkisi yüzünden kendisini hazır hissetmiyor ve korkuyor olabilir. Bir ilişki istemiyor sadece takılmak istiyor olabilir ama buna okey olacağından emin olmadığı için temkinli yaklaşıyor olabilir, aynı anda açık kapı bıraktığı 75 tane kız olabilir, engelleme sebebine de bağlı tabii ki kavga mı ettiniz yoksa bir anda mı engelledi

Bir çok sebebi olabilir, önceki ilişkisi yüzünden kendisini hazır hissetmiyor ve korkuyor olabilir. Bir ilişki istemiyor sadece takılmak istiyor olabilir ama buna okey olacağından emin olmadığı için temkinli yaklaşıyor olabilir, aynı anda açık kapı bıraktığı 75 tane kız olabilir, engelleme sebebine de bağlı tabii ki kavga mı ettiniz yoksa bir anda mı engelledi
Kavga ettik ama çok basit bir kavgaydı asla çabalamadı soğuk yaptı ben de sinirlenip konuşmayı kestim engellemiş

Boşta kalmış öyle şansımı deneyeyim demiş.
Cevap verirseniz ve aranızda bir arkadaşlık gelişirse en geç bir aya yine kavga çıkarıp engeller.
Aslında biz ilk ilk zamanlar konuşurken ben bir oyuncak için para biriktirdiğimi demiştim.O gün bime gidip almış buluşmada labubu bebek almış mesela böyle jestleri de vardı ama garip bir çocuk.

Flört iken bunu yapan sevgili iken neler yapar, daha doğrusu yapmaz, o yüzden kurtul amacını boş ver.
Biz hiç flört olmadık ki hep arkadaştık asıl garip olan bu ahshwjsj flört gibi didişiyorduk ama flört değiliz.Bazı kriterleri bana uyan bir çocuk eli açık mesela cimri değil hesabı felan o ödedi ama diyorum ya garip bi çocuk güvenip de flört olmam yani.Ayrıca biz flört olmadan yalan doğru bilemem grupta samimi bir arkadaşım ile bir gün önce flörtleşiyor kıza ben seni arayacağım diyor o gece bana yazıyor biz arkadaş oluyoruz ben bunları küstükten sonra öğrendim ve hep arkadaş olarak kaldı hayatımda.

Kız buna sevgilisinin olduğunu diyor yalan söylüyorsun diyor kıza,ama ben kıza dedim ki o kısımları ss at atmadı gerçekten samimi konuşup yürüdüğü kısımları attı ama o kısımları asla atmadı.Çünkü çocuk buna diyormuş ki sana aşığım.Dedim ki aşığım dediği kısımları ss at yok atamam dedi.

Biz hiç flört olmadık ki hep arkadaştık asıl garip olan bu ahshwjsj flört gibi didişiyorduk ama flört değiliz.Bazı kriterleri bana uyan bir çocuk eli açık mesela cimri değil hesabı felan o ödedi ama diyorum ya garip bi çocuk güvenip de flört olmam yani.Ayrıca biz flört olmadan yalan doğru bilemem grupta samimi bir arkadaşım ile bir gün önce flörtleşiyor kıza ben seni arayacağım diyor o gece bana yazıyor biz arkadaş oluyoruz ben bunları küstükten sonra öğrendim ve hep arkadaş olarak

Diyorum ya bu çocukla çok garip anılarım var,bana ciddi ciddi seni seneye isteyim ailenden dedi mantık evliliği yapalım dedi.Ben ailemdeki sorunlardan bahsedince evliliğimizde seks olsun birbirimize karışmayalım ama beraber felan gezelim dedi bana çok g*vatça bir ilişki yöntemi geldiğinden kabul etmedim.

Diyorum ya bu çocukla çok garip anılarım var,bana ciddi ciddi seni seneye isteyim ailenden dedi mantık evliliği yapalım dedi.Ben ailemdeki sorunlardan bahsedince evliliğimizde seks olsun birbirimize karışmayalım ama beraber felan gezelim dedi bana çok g*vatça bir ilişki yöntemi geldiğinden kabul etmedim.
Hiç düşünme çöpe at bunu

Olaylara aşk-sevgi gözünden bakmayacaksan eger adamın amacı seks ve sevismek.

Merhaba herkese öncelikle,derdim şu,benim ortak gruptan tanıştığım bir çocuk vardı benden bir yaş büyük biz bunla Ağustosun başı veya ortasında tanıştık tam hatırlamıyorum.Neyse biz yine hatırlamadığım bir sebepten konuşmayı kestik,daha sonra ben adım attım çünkü aramızda bir çekim vardı yeniden konuşmaya başladık.Ama hep arkadaşız,sonra buluştuk biz aynı şehirdeniz bu arada buluşma gayet iyiydi sonra yine konuşmayı kestik ahshahsj çünkü ilgisizdi mesajda.Her neyse en son 13 Eylül gibi konuşmayı kestik tamamen,engelledi beni,bugün engelimi açıp nasılsın yazmış amacı ne bu çocuğun kafamı karıştırıyor.Şimdiden teşekkür ederim. -daha öncesinde de çok pişmanım yeniden deneyelim diye yalvarmıştı ben kabul etmemiştim arkadaş kalmıştık,sonra tartışma çıkardı öyle kestik konuşmayı-
Son durum ne? Dolar kuru bu kadar hızlı değişmiyor.

Ay ben sana demistim ya büyük dickli var engellestik aramızda ten cekimi var diye bu o işte
Bende merak ediyordum seni en son mastürbasyon yapacaktın banlandın. Hazır eline gecmisken degerlendir sunu. Hic gerek yok ask gözüyle bakmaya.

Elinin tersiye itme nimeti.

Bende merak ediyordum seni en son mastürbasyon yapacaktın banlandın. Hazır eline gecmisken degerlendir sunu. Hic gerek yok ask gözüyle bakmaya.

Elinin tersiye itme nimeti.
Ama yaparsam pişman olurum kendimi biliyorum ve ben akrep burcuyum duygusuz sevişemem

Back
X