amacı ne?

Arkadaşına karşı kendince küçük düşmüş,adamda,işin içinden bir güzel sıyrılmış...Kabak başınıza patamış..Bence sinirle hareket etmiş..........

Arkadaşına karşı kendince küçük düşmüş,adamda,işin içinden bir güzel sıyrılmış...Kabak başınıza patamış..Bence sinirle hareket etmiş..........
En cok aklıma yatan yorum benxede boyle. Pkan yapmıs olsa bu arkadasıyla yapmaz zaten. Uzun zamnadır gormediği biri bu

En cok aklıma yatan yorum benxede boyle. Pkan yapmıs olsa bu arkadasıyla yapmaz zaten. Uzun zamnadır gormediği biri bu
böyle bir durum göremedim anattıklarınızdan.....böyle hesapçımıdır? siz daha iyi bilirsiniz tabi.....Ama ark. söylediklerini paylaşmanız biraz acemice olmuş!Yakın bir zamanda anlaşılır tabi ama bana fevri davranmış gibi geldi!

Yapcapım baska bişi yoktu cunku sürekli takipteyim zaten bişi yakalayamıyorım

ergen gibisiniz
takip edip anlamaya çalışacağınıza sormuşsunuz kim yorganım bitli der ?
bitirdiğine şükredin ve siz yolunuza devam edin....
niye mi şükredin
1 - sorumsuzca para harcayan harcamaya alışana kelepçe vursan borçtan kurtulamazsın

ayrıca arkadaşı size iyilik yapmış gözünü çıkarmışsınız

Tek anladigim erkek arkadasin cok gevsek agizli biriymis.senin borcunu annesine anlatiyor.
Arkadasinin soylediklerini anlatinca hemen arkadasini ariyor.
Atkadasinin kendine soylediklerini sana anlatip yalancisin deyip terkediyor.
Bu kadar davrania icinde yaptigi tek dengeli hareket ayrilma karari olmus cekilmez bu adam

Alakasız olacak ama eski konularından hatırlıyorum senin erkek arkadaşın yabancı değil miydi? Tüm akrabaları Türkiye'de mi?

Sadece bu konu hakkında değil genel izlenimimi yazayım ben, bu adam senin hayat enerjini emiyordu bence. Yani ne bileyim gerçekten sevip sevilsen bu kadar mutsuz olmazdın.

Evet dayısı yengesi annesi ananesi kardesi tr de. Hayırlısı neyse ı olsun artık

Masallah dedikoducular gibi herkese laf yetistiriyomus...

Böyle adamdan koca felan olmaz, evlendigindede evinin sirrini disari anlatir...

imzamı atarım bu sözee

En güzeli artık sorularınıza cevap aramadan kurtulduğunuza şükretmeniz.Ne kadar cevap ararsanız o kişiyi okadar umursuyor olacaksınız

Aklıma bi söz geldi ' Erkekler önem verdiği kadını kimseye anlatmazlar' Kaldıki siz ayrılıp aşk acısı çekse bile arkadaşına sizle ilgili şeyleri anlatmaz ama bu anlatıp durmus

cocuk nasıl annesıne hemen yetırtırmısse borcunuzu
sızde sıze ıyılık eden arkadasın dedıgını hemen sevgılınıze yetıstırmıssınız
dırek soracagınıza ya gozlemleseydınız sessızce bekleseydınız yada mıdenız bulandıysa sızın ozel durumunuzuda annesıne anlatmıs olması tuzu bıberı uzerıne bby derdınız

yanlıs yapmıssınız ılıskınızın bıtmesı ıyı olmus o adamdan kurtulmussun acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…