- 23 Mart 2014
- 293
- 182
- 303
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Tabiki siz bilirsiniz ama bence barışmak için çabalamayın hiç güven vermedi erkek arkadaşınızın davranışları.Belkide.
acık acık beni artık istemediğini söyledi. bunun üzerine bi caba göstermem zaten.Tabiki siz bilirsiniz ama bence barışmak için çabalamayın hiç güven vermedi erkek arkadaşınızın davranışları.
Arkadsının ban soyledikleri planın bi parcasıydı yani?sadece tüm olanlar ayrılma için bulunmuş bahaneler...
çok fazla neden niye demeye gerek yok insanlar çok basit düşünüyorlar, sende para olmadığını anlayınca annesi de istememiştir, böylece olmuştur.Arkadsının ban soyledikleri planın bi parcasıydı yani?
En cok aklıma yatan yorum benxede boyle. Pkan yapmıs olsa bu arkadasıyla yapmaz zaten. Uzun zamnadır gormediği biri buArkadaşına karşı kendince küçük düşmüş,adamda,işin içinden bir güzel sıyrılmış...Kabak başınıza patamış..Bence sinirle hareket etmiş..........
böyle bir durum göremedim anattıklarınızdan.....böyle hesapçımıdır? siz daha iyi bilirsiniz tabi.....Ama ark. söylediklerini paylaşmanız biraz acemice olmuş!Yakın bir zamanda anlaşılır tabi ama bana fevri davranmış gibi geldi!En cok aklıma yatan yorum benxede boyle. Pkan yapmıs olsa bu arkadasıyla yapmaz zaten. Uzun zamnadır gormediği biri bu
Yapcapım baska bişi yoktu cunku sürekli takipteyim zaten bişi yakalayamıyorımböyle bir durum göremedim anattıklarınızdan.....böyle hesapçımıdır? siz daha iyi bilirsiniz tabi.....Ama ark. söylediklerini paylaşmanız biraz acemice olmuş!Yakın bir zamanda anlaşılır tabi ama bana fevri davranmış gibi geldi!
Evet dayısı yengesi annesi ananesi kardesi tr de. Hayırlısı neyse ı olsun artıkAlakasız olacak ama eski konularından hatırlıyorum senin erkek arkadaşın yabancı değil miydi? Tüm akrabaları Türkiye'de mi?
Sadece bu konu hakkında değil genel izlenimimi yazayım ben, bu adam senin hayat enerjini emiyordu bence. Yani ne bileyim gerçekten sevip sevilsen bu kadar mutsuz olmazdın.
imzamı atarım bu sözeeergen gibisiniz
takip edip anlamaya çalışacağınıza sormuşsunuz kim yorganım bitli der ?
bitirdiğine şükredin ve siz yolunuza devam edin....
niye mi şükredin
1 - sorumsuzca para harcayan harcamaya alışana kelepçe vursan borçtan kurtulamazsın
ayrıca arkadaşı size iyilik yapmış gözünü çıkarmışsınız
haklısınız.En güzeli artık sorularınıza cevap aramadan kurtulduğunuza şükretmeniz.Ne kadar cevap ararsanız o kişiyi okadar umursuyor olacaksınız
cocuk nasıl annesıne hemen yetırtırmısse borcunuzuMerhaba,
Son zamanlarda cok konu acıyorum biliyorum ama hersey ust uste geliyor. Mevcutta bi borcum var biliyorsunuz. Erkek arkadaşım konudan haberdar.
Dün erkek arkadaşımın işi vardı, ananesini doktora goturdum doktordan sonra erkek arkadaşımın yengesine kahve içmeye gittik.erkek arkadaşım beni ordan alacaktı işi bitince. müstakbel kayınvalidemde ordaydı oturduk kahve içiyoruz. Bu arada erkek arkadaşım aşırı sorumsuzca para harcayan biri dün otururken annesi dayısı ,yengesi, kardesı ananesinin yanında bana dedi ki x sana da sorumsuzca para harcamayı oğretti ona benzedin demi dedi sakayla karışık bende evet eskiden birikim yaparken simdi kendıme zor yetiriyorum dedim bende, gülümsedim. borçlarında varmış dedi sok oldum gitmiş annesine yetiştirmiş. gelip beni alınca kıyameti kopardım tabi. arkadaşıyla da buluşacaktık arkadaşı arabaya gelince konuyu kapattıım bende insanlara rezil olmayalım diye.
Herneyse biz kafeye oturduk 3 müz konuşuyoruz falan erkek arkadaşım wc ye gitti. Buarada ben bu çocukla ilk defa tanıştım. erkek arkadaşım wc ye gidince dedi ki, x seni cok seviyor evet bende onu dedim. Ama dedi kız konularında mukayyet olmalısın sağa sola bakınca kafasına indir bitane. Bende dedim ki sağa sola mı bakıyor? yok ama dedi bana bişey anlattı dedi ne anlattı dedim tam söyleyecekti ki erkek arkadaşım wc den dondu çocuk sustu.
Biz cocugu bırakınca aynen böyle anlattım benle ne alaksı var ben nerden bileim neden ole soyluyor dedi. Ben indim arabadan sonra beni aradı sen yalan soyluyorsun arkadaşımı aradım, ben sormuşum ki x hakkında ne düşünüyorsun ben dedim bastan yalan soyluo ben oyle bişey sormadım deidm. kapattım teli suratına arkasından msj attı bana, artık seni istemiyorum suratına tel kapatcak başkasını bul yazmış. hiçbişey yazmadım,yazmamda artık istemiyorsa fakat böyle mi biticekti? su 2 konuda da benım bi sucum yok fakat terkeden o .
Ben hiç anlam veremedim. Sizce amacı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?