Engeli acip soylemek istediklerimi soyleyip tekrar engelleyesim var.Beden 31 yaşında ama zihin 3 yaşındaki çocuktan farksız. Engelli kalsın yeter ona o
Ciddiye alıp kendinizi yorduğunuza değmez.Engeli acip soylemek istediklerimi soyleyip tekrar engelleyesim var.
Unutamasa 4 yil icinde mesaj atardi. Nispet yapiyor aklinca. Yaptigi çocukca ama yine de sinir bozucuSanırım daha unutmamış seni
Bak unuttum mutluyum çatla patla diyor galiba
Ahmakça bşr davranışUnutamasa 4 yil icinde mesaj atardi. Nispet yapiyor aklinca. Yaptigi çocukca ama yine de sinir bozucu
Engelledim her yerden. Yok numarami degistirmem boyle biri icin. Rahatsiz oldum evet ama numarami degistirecek kadar da takmiyorum.Henüz ergenliği geçmemiş. En nefret ettiğim karakter tipi. Ben de ne yazık ki böyle biriyle karşılaştım. Kendi kendilerine ne yaşıyorlarsa artık anlamak çok zor bu tip insanları. Allah korumuş sizi inanın buna. Aman aman hiçbir şekilde muhatap olmayın, en ufak bir sözde gelin güvey olur bu tipler. Her yerden engelleyin, hiçbir şekilde cevap vermeyin. Hatta çok sıkıntı olmayacaksa numaranızı da değiştirebilirsiniz. Eğer karşısındaki kendi gibi biri değilse, bu kişinin davranışlarının normal olmadığını anlayacaktır zaman geçtikçe, yürütemeyecektir emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İyi yapmışsınız engelleyerek. Engeli kaldırmayın ve ne yaparsa yapsın muhatap olmayın. Aklından ne geçtiğini, kendi kendine ne yaşadığını anlayamazsınız hiçbir şekilde. O yüzden hiç muhatap olmamak en doğrusu.Engelledim her yerden. Yok numarami degistirmem boyle biri icin. Rahatsiz oldum evet ama numarami degistirecek kadar da takmiyorum.
Karsisindaki kiza acıdım. Tanisma yildonumundeki bir fotosu boyle sacma bir olaya konu oluyor. Foto cekinirken aklindan bile gecmemistir eminimKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap :)
Karsisindaki kiza acıdım. Tanisma yildonumundeki bir fotosu boyle sacma bir olaya konu oluyor. Foto cekinirken aklindan bile gecmemistir eminim
Enteresan biriydi çok laf tasirdi. Biraz da bu yuzden bitmisti. Agzinda bakla islanmazdi. Ne dusundugunu bilemiyorumBöylesini de ilk defa gördüm.
Ama kesinlikle mutlu degil.
Mutlu olan dönüp ayrildigi ne yapiyor ilgilenir mi
Saçmalık
Nisanlanmissin evleniyorsun taa 4 yıl önceki kiza nispet mi hala derdin yani birde 31 yasinda
Akil yasta değil basta cidden
Enteresan biriydi çok laf tasirdi. Biraz da bu yuzden bitmisti. Agzinda bakla islanmazdi. Ne dusundugunu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?