Amacı nedir?

Adamın fena kuyruk acısı varmış, saçmalıyor. Artık 4 yıl nasıl koyduysa... Engellemekle iyi yapmışsınız, muhattap olmayın ki kendini bişey sanmasın.

Yazmadi. Gecen yil farkli hesaptan mesajlar geldi. Bilemiyorum belki de oydu ama onemsemeyip engellemistim

Ayy evet konuda yazmissiniz olmadi diyr baktim tekrar..
Ilginc 4 yil sonra
Aklina geldiniz durum yoklamasi yapiypr belki de
Hayatinizda biri var mi vss
Kendisi bir yola girecek kararsiz sizin hayatiniz nasil öğrenmek istiyor gibi gibi gibi
Aman bosver cok düşünmeye gerek yok engellemekle iyi yapmışsın.
Hayır hala unutamadiysa bile baska birini kullanmak yerine direk yazabilirdi.
Zaten acikca benden hicbirsey olmaz demiş.
Yazik kizin da haberi yok baska dünyada.

Erkekler, yazarsaniz ona sayet, mesajinizin iceriginden cok ona cevap vermenizi onu onemsediginiz olarak dusunur. Bu durumda yapilacak tek sey her yerden engellemek asla cevap vermemek. Pek normal biri gibi gelmedi bana. Hatta zamaninda iyi ki bitmis.

Yok canim ben onunla ilgili konu acmadim :) 2014 te gorusmustuk bu bahsettigim sahisla.durum yoklamasi falan yaptigi yok onun. Tanirim onu ben. Nispet yapmak bence amaci yani yuzde 90:)

Çok mutlu belli. Daha çok kendisini kandırıp mutlu olduğunu düşünmek istiyor. Hala aklında olmasan 4 sene sonra neden onca zahmete girsin. Nişanlandığı kıza yazık.

Hahahah gerçekten arkadaş henüz ergenlikten çıkamamış canım olan o yani. Ama acayip derecede kuyruk acısı varmış onu bil.Yanında ki kıza da yazık allah yardım etsin ama gerçekten çok komik

Yok canim ben onunla ilgili konu acmadim :) 2014 te gorusmustuk bu bahsettigim sahisla.durum yoklamasi falan yaptigi yok onun. Tanirim onu ben. Nispet yapmak bence amaci yani yuzde 90:)

Bos insan demekki 2014 deki sevgiliye 2018 guncellemesi yapıyor .....
Kim uğraşır ki
Bunun gibi bos biri:))))

Kız arkadaşına yapıştır durumu.

mümkün olan her yerden engelle bence adam balayından da foto atar :d hayatındaki tüm gelişmeleri ilk sana duyurmaya çalışacak kadar ne acıtmışsın bacım sen de adamı kıyamadım bi an kız arkadaşına at bir daha sana mesaj atarsa ekran görüntüsünü hayırlı olsun tatlım ya eşinden duydum çok sevindim darısı başıma kıps diye

Bi zaman sonra mesajlarin sana ulasmadgini sanicaktir.
Whatsapptn yazdikca okumadan silin hemen.

Nişanlandığı kızı bul,ekran fotosu gönder...çocuğuna sahip çık de..

Bence o son mesaj kizdan geldi. Nisanlisinin sana mesaj attigini görmüstür ve sadece sizi suclamistir.
Ve nispet yapmak isteyip o fotoyu yolladi. Nisanlisindan habersiz yaptigi icin sizi engelledi, ortaya cikmasin diye.

ekran goruntusu atmayi hic dusunmedim. Mesajlari da silmedim. Bir daha boyle sacma sapan bir sey olursa atayim

Bence o son mesaj kizdan geldi. Nisanlisinin sana mesaj attigini görmüstür ve sadece sizi suclamistir.
Ve nispet yapmak isteyip o fotoyu yolladi. Nisanlisindan habersiz yaptigi icin sizi engelledi, ortaya cikmasin diye.
Yok zannetmiyorum. O tedbirli biridir, mesajlarini falan gostermez. Watsap tan o foto gonderince ben engelledim onu. Karsi taraf engellese suphelenirdim ben de

ekran goruntusu atmayi hic dusunmedim. Mesajlari da silmedim. Bir daha boyle sacma sapan bir sey olursa atayim

Kızın numarasını ya da sosyal medya hesabını falan bulabiliyorsanız atın tabi. Unuttuğunu düşünüyorsunuz ama 4 yıl geçmiş unutsaydi nispet yapmak bile aklına gelmezdi. En fazla fotograf paylaşır ve sizin görmenizi umut ederdi. Direk size yazması kuyruk acisindan da beter olduğunu gösteriyor. Ha unuttuysa ve çocuk gibi saçmaliyorsa ne biçim bir karakteri varmış. Bir daha yazmasa bile kiza gonderin de kız anlasin nasil biri olduğunu yazık ona da. Gerçi bu sefer de size iyice rahatsızlık verebilir bilemedim.

Yok canim aman ugrasamam. Her yerden engelledim zaten. Eger tekrar fake hesaptan mesaj falan atarsa tehdit ederim nisanlina soylerim diye. Kiz da ayni kalitededir o yuzden iyi anlasiyor olabilirler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…