Amacı nedir?

kurabiyeperst

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
21
14
8
27
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım eski nişanlım, durduk yerde beni engellemişti (2 buçuk ay oluyor ayrılalı) daha sonra 14 martta engelimi kaldırdı. 10 15 dakika sonra tekrar engelledi. Bunları instagramdan yapıyor. Ve dün yine baktım yine kaldırmış instagramdan engeli. Ben de direkt onu engelledim fırsat vermeden. Bunu yapmadaki amacı nedir? Ve sizce ben doğru mu yapmışım ?

14 mart ı belirtmedeki amaç ne?Ne diyelim 14 mart engel kaldırma günü ondandır mi diyelim ,hayır günün ne önemi var ki .

14 mart ı belirtmedeki amaç ne?Ne diyelim 14 mart engel kaldırma günü ondandır mi diyelim ,hayır günün ne önemi var ki .
:D
Hayır 1 hafta sonra tekrar kaldırdı demek istiyor dün yine açmış ya engeli. Hem 15 dakka açık tutuyomuş ce eee der gibi
Demek ki sürekli adamın profilinde tetikte bekliyor kızımız
Tez vakitte atlatır inşallah zor olsa gerek

Eski nişanlınızın canı sıkılıyor.
Sürekli profilinde niye geziyorsunuz ki bitmiş ilişkiden bir hayır gelmez ki siz bir de nişanlanıp ayrılmışsınız barışmakla ilgili umudunuz varsa size tavsiyem bir an önce yitirin.

:KK70:
Hayır 1 hafta sonra tekrar kaldırdı demek istiyor dün yine açmış ya engeli. Hem 15 dakka açık tutuyomuş ce eee der gibi
Demek ki sürekli adamın profilinde tetikte bekliyor kızımız
Tez vakitte atlatır inşallah zor olsa gerek
Saçma yani bu kadar dolaylandirmak nedir böyle paranoyak olur 15 dakika nedir çok merak ediyosa çocuğa sorsun gidişat fena😁

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım eski nişanlım, durduk yerde beni engellemişti (2 buçuk ay oluyor ayrılalı) daha sonra 14 martta engelimi kaldırdı. 10 15 dakika sonra tekrar engelledi. Bunları instagramdan yapıyor. Ve dün yine baktım yine kaldırmış instagramdan engeli. Ben de direkt onu engelledim fırsat vermeden. Bunu yapmadaki amacı nedir? Ve sizce ben doğru mu yapmışım ?
sizin amacınız ne peki sürekli bakıp duruyorsunuz? adı üstünde eski.

Eski nişanlın eskimemiş anlaşılan.
Onu engellemekle kötü yapmışsın.Şimdi de aklında şu soru olacak acaba engellemeseydim bana yazar mıydı?

Seviyor ve unutamamış olabilirsiniz ama kendinizi 15 yaşında bir kız çocuğu gibi ifade etmenize anlam veremedim. Burda hiç kimseye saygısız ya da kırıcı bir yorum yapmadım yapmam da sadece biraz ciddi olmam gerekiyor. Sürekli profilinde gezindiğiniz bu adam da sizi düşünüyor ve engeli kaldırıp göz atıyor daha sonrası malum yeniden engel. Ama sizi düşünmesi illaki iyi anlamda olmayabilir. Unutmanız zor anlıyorum ama hayatlarınızı ayırdıysanız sapık gibi gözetlemeyin birbirinizi.

senin gormemen gereken profil resmi vardir degistirince engeli kaldirir ben sevgilim degilde baska biri icin yapmistim

Back
X