• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ısrar ettiğim bir durum yok yalvarmıyorum da ona .. Seviyorum çok seviyorum ve hemen vazgeçmek kolay olmuyor bu süre zarfında engeli kaldırdığımda flan ben yazmıyorum bir şekilde durumuma laf atıyor flan ve öyle başlıyor.Kendi başlatıyor yani.. Soran merak eden de o, görüşmek istemeyen yine o.
Engeli durumuna laf atsın diye kaldiriyorsun zaten sende.
Yani aslında o adım atmıyor sen cagırıyorsun.

Arkadaşım 33 yaşındasınız 17 değil ki. Adama ona ilginizin farkında, ve her akşam bir napıyon neredesin mesajı sizi oltada tutmaya yetiyor yani.

Senden iyisini bulursa hayatta aramaz, bulamazsa elinin altında kendinden 8 yaş genç bir kadın var. Birgün yeter artık biri yemeğimi yapsın, donumu yıkasın, ve soyum yürüsün derse yedektesiniz.

Merhaba arkadaşlar forumu çok okurum fakat üye olmak şimdi nasip oldu.
Sizinle benim için büyük bir dert olmaya başlayan konumu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 2,- 2,5 yıldır tanıdığım ara ara ayrılıp sonra tekrar sevgili olduğumuz, biribirimizi engelleyip silip sonra tekrar kendimizi konuşurken bulan iki koca insanız. Ben 33 o 41 yaşında . Onu çok seviyorum ve bazen de bunun sevgi değil takıntı olduğunu düşünüyorum ve sabah akşam işte, evde, arkadaşlarla muhabbet ederken her an onu düşünürken buluyorum kendimi.. Bir ara evlilik konuşuldu 3-5 aya bitirelim bu işi çok uzamasın gibi bir muhabbet oldu aramızda ama ben bu kadar hıza ne gerek var senden emin olamadığım durumlar söz konusu diye biraz erteledim sonrasında da hiç açılmadı bu konu zaten. Herneyse biz bununla martta tamamen ayrıldık çirkinleştik birbirimizi sildik.. Ve ben bi iki ay sonra yine dayanamayıp engelini kaldırdım ve o da.. Şimdi normal iki arkadaş gibi arada konuşuyoruz, özlediğimi görüşmek istediğimi söylüyorum beni bu işlere bulaştırma içimden gelmiyor görüşmek diyor ve görüşmüyoruz ne zaman görüşmekle ilgili konu açılsa sıyrılıyor ama bu insan aynı zamanda her akşam nerede olduğumu merak edip mesaj atıyor her akşam aralıksız neredeyse.. Madem sende nötürüm neden her akşam nerede olduğumu soruyorsun. Böyle olunca ister istemez bir beklenti içine giriyorum hatta bu durum hoşuma gidiyor sorması.. Ama ne bir adım atıyor ne de başka bir şey.. Bir kez sordum ne var ki bunda herkes herkese sorabilir gibi kaçamak yanıtlar verdi.. Vazgeçemiyorum ondan aman senle uğraşamam yoluma bakarım diyemiyorum .. Sizce buradaki amaç ne ? Şimdiden yorum yapan, emek veren, okuyan herkese çok çok teşekkür ederim.
Bence fena halde alışmışsınız birbirinize. Hayatlarınıza aşık olabileceğiniz birileri de girmeyince hep birbirinize dönmüşsünüz. O ilgi eksikliğini birbirinizle gidermişsiniz. Çünkü iki taraf da bunun için gönüllü. Sanki bu ihtiyacı karşılamak için aranızda gizli bir anlaşma var gibi olmuş. O yüzden kopamamışsınız bir türlü. Kısa süreliğine çözüm olmuş, ilgi ihtiyacınıza iyi gelmiş, hayatınızdaki duygusal boşluğu doldurmuşsunuz karşılıklı olarak ama hiçbiri uzun vadeli olamamış çünkü belli ki birbirinize uygun karakterler değilsiniz, anlaşamıyorsunuz. Şuan ikinizin de birbirinizin hayatındaki fonksiyonu bu bence, duygusal ihtiyaçları karşılamak. Benim kafamda bu ilişki için 3 senaryo canlandı. Birincisi evleneceksiniz, birbirinizi silip atacak raddeye gelene kadar didişip birbirinizi yiyeceksiniz çünkü iliskiniz artık laçkalaşmış ve uyumlu karakterler değilsiniz, maalesef çok mutlu bi tablo oluşur gibi gelmedi bana. Zaten siz de farkındasınız ki kabul etmemişsiniz evliliği. Yoksa mantıken bu kadar çok sevdiğinizi, kopamadığınızı söylediğiniz bi adamın teklifini geri çeviremezdiniz diye düşünüyorum. Bu da demek oluyo ki bunun adı sevgi falan değil işte, ilgi ihtiyacı duyulduğu an bi sığınak gibi alışkanlık olmuş. İkinci senaryo birinizden birinin hayatına biri girecek, aşık olacak ve bu iş bitecek. Diğer taraf vakit kaybı ve üzüntüyle kalakalcak. Genelde de kadınlar oluyo bu taraf nedense. Büyük ihtimal o birini bulcak yani. Üçüncüsü de daha fazla vakit kaybetmemek adına açıkça her şeyi konuşup anlaşıp bu işe karşılıklı olarak bi son verip zor da olsa ikiniz de önünüze bakcaksınız.

Yaklaşık 2,- 2,5 yıldır tanıdığım ara ara ayrılıp sonra tekrar sevgili olduğumuz, biribirimizi engelleyip silip sonra tekrar kendimizi konuşurken bulan iki koca insanız. Ben 33 o 41 yaşında . Onu çok seviyorum ve bazen de bunun sevgi değil takıntı olduğunu düşünüyorum ve sabah akşam işte, evde, arkadaşlarla muhabbet ederken her an onu düşünürken buluyorum kendimi.. Bir ara evlilik konuşuldu 3-5 aya bitirelim bu işi çok uzamasın gibi bir muhabbet oldu aramızda ama ben bu kadar hıza ne gerek var senden emin olamadığım durumlar söz konusu diye biraz erteledim sonrasında da hiç açılmadı bu konu zaten. Herneyse biz bununla martta tamamen ayrıldık çirkinleştik birbirimizi sildik.. Ve ben bi iki ay sonra yine dayanamayıp engelini kaldırdım ve o da.. Şimdi normal iki arkadaş gibi arada konuşuyoruz, özlediğimi görüşmek istediğimi söylüyorum beni bu işlere bulaştırma içimden gelmiyor görüşmek diyor ve görüşmüyoruz ne zaman görüşmekle ilgili konu açılsa sıyrılıyor ama bu insan aynı zamanda her akşam nerede olduğumu merak edip mesaj atıyor her akşam aralıksız neredeyse.. Madem sende nötürüm neden her akşam nerede olduğumu soruyorsun. Böyle olunca ister istemez bir beklenti içine giriyorum hatta bu durum hoşuma gidiyor sorması.. Ama ne bir adım atıyor ne de başka bir şey.. Bir kez sordum ne var ki bunda herkes herkese sorabilir gibi kaçamak yanıtlar verdi.. Vazgeçemiyorum ondan aman senle uğraşamam yoluma bakarım diyemiyorum .. Sizce buradaki amaç ne ? Şimdiden yorum yapan, emek veren, okuyan herkese çok çok teşekkür ederim.
Üzgünüm ama sizi yedekte tutuyor nasıl olsa bu beni seviyo vazgeçmiyo diyo daha iyisini bulamazsam diye cepte muamelesi yapıyo lütfen yanlış anlamayın kişisel düşüncem böyle

33 yaşındasınız 33. Hayatınızda tek tanıdığınız erkek bu gibi bu kadar neden yapıştınız? Adamın amacı neyse ne. Siz neden bırakamıyorsunuz?

Ben sevmem ama bazı insanlar mesajlaşmayı çok sever. Benimle sohbetten haz etmeyen insanlar sırf mesajlaşmayı sevdikleri için halimi hatırımı sorar eğlenceli bir aktivite geliyor bazılarına

Can sıkıntısından mesaj attığını düşünüyorum ayrıca 41 yaşında adam ya bu kadar mesaj atması çok saçma, telefon bağımlısı mıdır nedir. İlginizi kullanıyor

Bu uyanık kişiyi köprüden önceki son çıkış görüyorsunuz.
Ve bunu bu kişi anlamış.
O yüzden sizi yedekte tutuyor.
Olayınız sadece bu.
Maalesef bu kişi arayışta. Sadece ya olmazsa diye sizin ilginizi aktif tutuyor.

Benim anlamadığım siz buna niye izin veriyorsunuz?
Tek taraflı ilişki olmaz.
Özetle bu uyanık kişiyi köprüden indirin..:KK24:
Köprüden önceki son çıkış o değil.
Evlilik nasip kismettir. Olacağı varsa olacaktır.

Bu uyanık kişiyi köprüden önceki son çıkış görüyorsunuz.
Ve bunu bu kişi anlamış.
O yüzden sizi yedekte tutuyor.
Olayınız sadece bu.
Maalesef bu kişi arayışta. Sadece ya olmazsa diye sizin ilginizi aktif tutuyor.

Benim anlamadığım siz buna niye izin veriyorsunuz?
Tek taraflı ilişki olmaz.
Özetle bu uyanık kişiyi köprüden indirin..:KK24:
Köprüden önceki son çıkış o değil.
Evlilik nasip kismettir. Olacağı varsa olacaktır.
Adam pislik cikti Riza baba🤭

Çünkü sizin hayatınıza birini almanızdan korkuyor muhtemelen. Merak ediyor. Bence size nerede olduğunuzu yine sorarsa, ‘arkadaşlarlayım takılıyoruz’ falan deyin, ‘dışardayım ya geziyoruz’ deyin. Kimle diye sorarsa ‘tanımazsın yaa’ falan deyin. Açıklayıcı olmayan, ne yaptığınızı bilmeyen yanıt verin. Sosyal olduğunuzu belirtin. cevap atarsa da çok geç yazın :) arkadaşlarınızlasın diye onu geçiştirdiğinizi görsün. İyice delirsin :D Hayatınızla ilgili açıklama yapmayın, sanki biriyle görüşüyormuşsunuz gibisinden takılın.

Görün bakalım ne olacak. :D Sonra da onu silin. Muhtemelen böyle davranırsanız, sizinle görüşmek isteyebilir daha fazla ilgilenebilir ama bu geçici olur. Ona ilginiz oluştuğu anda sizden uzaklaşacak.

Hayatınızdan çıkarın ama pişman olanın, kaybedenin o olduğunu gösterip de çıkarın. Görüşme teklif etmek falan aslaaaaa... Sakın siz ona sormayın sen nerdesin diye...

Bence 41 yaşındaki adam kolay lolay evlenmez. Yedekte falan değilsin. Yalnızlığın rahatına alışık. Çevresindeki evli adamların çilesine vakıf. Engeli bas. Kurtul.

Boşta kaldıkça birbirinize sarıyorsunuz. Umarım ikiniz de bir an önce başkasını bulursunuz da kurtulursunuz. Çünkü beraberken yapamazsınız. Bir dargın bir barışık ömrünüz söner gider.

Cepte tutuyor seni
Senden iyisini bulsa gider hemen
Bulamıyor sende kal diyor
Ayrıca şu da var tartışırken çok ağır mı konuştun?
Belki de seviyordur ama anlaşamadığınızı düşünüyordur

Vallaha bacım adam biley yapmıyor adam bişey yapaın diye diz her şeyı yapıosunuz.Zaten görüşmekte istemıyormuş.Boyle ılıskıler ınsanı hasta eder.Koparıp atın.

Daha da dibe batırır boyle ilişkiler.Muhattap bile olmayın.Seven ınsan zaten oyle guzel belli ediyorki.Çorap söküğü gibi oluyor her şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X