Merhaba arkadaşlar forumu çok okurum fakat üye olmak şimdi nasip oldu.
Sizinle benim için büyük bir dert olmaya başlayan konumu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 2,- 2,5 yıldır tanıdığım ara ara ayrılıp sonra tekrar sevgili olduğumuz, biribirimizi engelleyip silip sonra tekrar kendimizi konuşurken bulan iki koca insanız. Ben 33 o 41 yaşında . Onu çok seviyorum ve bazen de bunun sevgi değil takıntı olduğunu düşünüyorum ve sabah akşam işte, evde, arkadaşlarla muhabbet ederken her an onu düşünürken buluyorum kendimi.. Bir ara evlilik konuşuldu 3-5 aya bitirelim bu işi çok uzamasın gibi bir muhabbet oldu aramızda ama ben bu kadar hıza ne gerek var senden emin olamadığım durumlar söz konusu diye biraz erteledim sonrasında da hiç açılmadı bu konu zaten. Herneyse biz bununla martta tamamen ayrıldık çirkinleştik birbirimizi sildik.. Ve ben bi iki ay sonra yine dayanamayıp engelini kaldırdım ve o da.. Şimdi normal iki arkadaş gibi arada konuşuyoruz, özlediğimi görüşmek istediğimi söylüyorum beni bu işlere bulaştırma içimden gelmiyor görüşmek diyor ve görüşmüyoruz ne zaman görüşmekle ilgili konu açılsa sıyrılıyor ama bu insan aynı zamanda her akşam nerede olduğumu merak edip mesaj atıyor her akşam aralıksız neredeyse.. Madem sende nötürüm neden her akşam nerede olduğumu soruyorsun. Böyle olunca ister istemez bir beklenti içine giriyorum hatta bu durum hoşuma gidiyor sorması.. Ama ne bir adım atıyor ne de başka bir şey.. Bir kez sordum ne var ki bunda herkes herkese sorabilir gibi kaçamak yanıtlar verdi.. Vazgeçemiyorum ondan aman senle uğraşamam yoluma bakarım diyemiyorum .. Sizce buradaki amaç ne ? Şimdiden yorum yapan, emek veren, okuyan herkese çok çok teşekkür ederim.