Amacı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ısrar ettiğim bir durum yok yalvarmıyorum da ona .. Seviyorum çok seviyorum ve hemen vazgeçmek kolay olmuyor bu süre zarfında engeli kaldırdığımda flan ben yazmıyorum bir şekilde durumuma laf atıyor flan ve öyle başlıyor.Kendi başlatıyor yani.. Soran merak eden de o, görüşmek istemeyen yine o.
Tabi görüşmez yüzyüze. Başkası var demek ki sizinle buluşmaktan kaçıyor. Ama durumlara da cevap yazıyor çünkü cepte tutması lazım.

Canım ona söz geçiremezsin ama kendine geçir ve tamamen hayatından çıkar. Ya da beklentiye girme. O iş olmaz.

Sordum bırak dağınık kalsın diyip geçiştirdi.. Farkındayım ergen gibi davranıyoruz koskoca insanlarız ama bazen kalbe söz geçiremiyoruz :KK43:

bence o kalbine söz geçiriyor gibi yanlış anlamayın ama ben olsam tamamiyle bağı koparırdım yazma artık bana derdim gerçekten seviyor olsa bırakmazdı bence.

Vazgeçemiyorum ondan aman senle uğraşamam yoluma bakarım diyemiyorum .. Sizce buradaki amaç ne ?
Onun amacını bilemem de sizinkisi evde kaldım psikolojisi. Belli ki etrafınızda başka uygun birisi de yok çünkü olsa engelini kaldırmak yerine güzel güzel başkalarıyla konuşurdunuz. Kimse yok kötü de olsa o var bi bari onunla olsun d,ye olmayacak ve değerinizi bilmeyen birisini zorluyorsunuz.
Ama yapmayın, zamana bırakın, hiçbirşey olmaması kötü birşey olmasından iyidir zaten kaldı ki sizinki kötü de olsa olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X