• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacını anlayamıyorum, eski erkek arkadaşım.

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Merhaba ben 24 yaşında bir kızım. 1 buçuk sene önce bir erkek arkadaşım oldu ve ilişkimiz yaklaşık 2 ay sürdü. Zor bir dönemdeydi ve bir yakınını kaybetmişti. Başlarda gayet güzelken son zamanlarda baya ilgisiz ve patavatsızdı bana karşı, kalbimi kırmaktan çekinmiyordu ve ben bu davranışlarını yaşadığı acıya bağlamıştım, onu sürekli idare ediyordum. Bir gün telefonda şu an bir ilişki yaşamam için yanlış bir zaman, ben yapamıyorum ilişki istemiyorum filan diyerek ayrıldı benden. O zamanlar ikna etmeye ve yanında olmaya çalışsam da istemedi ve ayrıldık sonuçta.

Aradan 3-4 ay geçti ve geri döndü. Psikolojik durumu daha iyi gibiydi ve ben kabul ettim tekrar başladık. Ama 1 ay sonra yine ilişki istemiyorum vs benzer şeyleri tekrar ederek ayrılmak istedi. Yüz yüzeydik bu kez ve ben baya üstüne gittim ve kızdım. Ayrılmamasına ikna etmeye çalıştım ve ettim. Ama bu konuşmadan birkaç gün sonra mesajla kusura bakma ben yapamıyorum söyledim sana olmuyor sana bir şey hissetmiyorum gibisinden bi yazı yazdı. Ben de o sinirle ağzıma geleni söyledim. Ve o şekilde tekrar ayrıldık.

Şu an son ayrılığımızın üstünden neredeyse 1 sene geçti. Ve geçen gün bir mesaj geldi nasılsın hayat nasıl gidiyor tarzında. İyidir dedim sen nasılsın o da iyiymiş ve bilin bakalım bana neden yazmak istemiş? Gerçekten de insan yaşattığını yaşıyormuş yaşamadan anlamamıştım senin kalbini ne kadar kırdığımı dedi. Özür diledi. Hayatında ilk kez aşık olmuş ve çok kötü bir şekilde terk edilmiş. Anlattı biraz ve ilişkileri gerçekten bizim ilişkimize ve beni terk etme hikayesine çok benziyordu. Her neyse aradı ve bunları anlattı bana, hayatının benden sonra nasıl gittiğini neler olduğunu falan. Ben de anlattım öyle konuştuk biraz...

Ben de bu burada kalacak sanmıştım açıkçası. Özür diledi konuştuk ve bitti sanmıştım. Ama ertesi gün geç bir saatte beni aradı. Bir iki saat görüşelim mi ben dışarıdayım olur mu dedi hayır olmaz hem saat çok geç dedim. Israr etti ama kabul etmedim.

Bugün sabah tekrar aradı ve sabaha kadar uyumadım ve sürekli dışarıda dolaştım sinirlerim çok bozuk görüşelim mi lütfen falan dedi kabul ettim görüştük. Bana terk edildiği ilişkisini anlattı sürekli. Ve hem kafa dağıtmak istediğini ve benim ona iyi geldiğimi söyledi hem de işte sana bunları anlatmak istedim bana hala kızgınsan içinin soğuması için dedi.

Hayır kızgın falan değilim o defter benim için kapandı yani hiçbir şey hissetmedim aslına bakarsan çok sıradan bir şey gibi geldi. Tanımadığım birinin benden yardım istemesi konuşmak istemesi gibi bir şeydi dedim. Böyle hissetmene sevindim dedi. Konuştuk biraz daha havadan sudan ve kalktık ayrıldık en sonunda.

Amacı ne bu çocuğun? Hem beni iki kere terk etmişsin, hem son seferinde ben sana ağzıma geleni saymışım...Yani tamam yaşayınca anladın vicdanın huzursuz oldu ve özür dilemek istedin, diledin, anlıyorum. Yine de hangi yüzle ve cesaretle tekrar iletişime geçtin? Hem bu ısrarla görüşmek istemek ve nedense devamı olacakmış hissi?

Velvette Velvette evet öyle ama niye ben, yeni biri değil? ve niye ısrarla hiçbir şey hissetmediğimi söyleyince böyle hissetmen çok iyi aşmış olmana çok sevindim demesi?

Velvette Velvette evet öyle ama niye ben, yeni biri değil? ve niye ısrarla hiçbir şey hissetmediğimi söyleyince böyle hissetmen çok iyi aşmış olmana çok sevindim demesi?

Çünkü sen tanidiksin. Tanidikligin getirdiği bi rahatlık var. Merhametli de biriysen "bi çıktır git" değmeyeceğini düşünüyordur. Olayı atlatsin veya yeni birini bulsun arazi olur bu.

Bence sen, o seni çok üzdüm gibi şeyler söylediğinde yok ya o kadar taktığım bi olay değildi, bi kaç gün üzülüp atlattım, buna bağlama o olayı de, ki kendini bişey sanmasın. Birde bayağı kaç yani görüşmek istemediğini belli et , görüşmeye devam edersen hala ona karşı boş olmadığını düşünür. Bence o insan sevildiği yerde mutludur düşüncesiyle sana yaklaşıyor

Resmen beni anlatmışsın.O da bana geri dönmek isterse ben hayır diyeceğim.Terk eden erkek bir daha terk eder bunu sakın unutma görüşme talebini kabul etmediğin iyi olmuş.

Ee yara bandı lazım :işsiz:

Bana yara bandı lazım diyor. Bir süre ben yeni bir aşka yelken açıncaya kadar, ya da eski sevgilim bana dönünceye kadar beni göklere çıkar sonra ben seni ilk fırsatta bırakacağım söz diyor:KK53:

Evet bi ara şey dedi ben bu kızdan önce hayatımda kimse olmasın yalnız olayım diyordum ama şimdi anladım ki ben aslında uzun süreli düzenli bir ilişkim olsun istiyormuşum bakalım hayırlısı dedi. Umarım bulursun kendine göre birini dedim. Daha sonra laf arasında bi daha seninle barışmak istemek gibi bir şey yapmam asla dedi.
Benim bu durumda neyim yara bandı? Pişmanım barışalım deneyelim tekrar dese yine anlayacağım da arkadaş gibi olması çok saçma. Yani ayrılık acını anlatacağın bi ben mi kaldım hiç mi arkadaşın yok? Arkadaşına anlatabilir arkadaşları teselli etsin beni onların yerine koymak ve 1 senedir konuşmadığı eski sevgilisine bu yüzden yazmak?

Hiçbir erkeğin yara bandı olma bak sakın! Balık baştan kokar bu adam seni 2 kere mahvedip üzmüş daha birde oturup bu pisliğin derdini mi dinledin sen ? İçinde bulunduğumuz çağ artık duyguyu merhameti sevgiyi kabul etmiyor mantığına uymuyor senin de uysaydi buraya yazmazdin lütfen kalbini tut bu pislikten uzak dur 😣

Çünkü sen tanidiksin. Tanidikligin getirdiği bi rahatlık var. Merhametli de biriysen "bi çıktır git" değmeyeceğini düşünüyordur. Olayı atlatsin veya yeni birini bulsun arazi olur bu.

Evet ben çok yumuşak ve anlayışlıyımdır bunu bildiği için öyle yapıyor olabilir

Bence sen, o seni çok üzdüm gibi şeyler söylediğinde yok ya o kadar taktığım bi olay değildi, bi kaç gün üzülüp atlattım, buna bağlama o olayı de, ki kendini bişey sanmasın. Birde bayağı kaç yani görüşmek istemediğini belli et , görüşmeye devam edersen hala ona karşı boş olmadığını düşünür. Bence o insan sevildiği yerde mutludur düşüncesiyle sana yaklaşıyor

Keşke öyle deseydim ya. Haklısınız görüşmek istemediğimi belli edeceğim.
Bir de ben ona artık baya hiçbir şey hissetmediğimi söyledim. Sevildiğini düşünmüyordur artık bence

Evet bi ara şey dedi ben bu kızdan önce hayatımda kimse olmasın yalnız olayım diyordum ama şimdi anladım ki ben aslında uzun süreli düzenli bir ilişkim olsun istiyormuşum bakalım hayırlısı dedi. Umarım bulursun kendine göre birini dedim. Daha sonra laf arasında bi daha seninle barışmak istemek gibi bir şey yapmam asla dedi.
Benim bu durumda neyim yara bandı? Pişmanım barışalım deneyelim tekrar dese yine anlayacağım da arkadaş gibi olması çok saçma. Yani ayrılık acını anlatacağın bi ben mi kaldım hiç mi arkadaşın yok? Arkadaşına anlatabilir arkadaşları teselli etsin beni onların yerine koymak ve 1 senedir konuşmadığı eski sevgilisine bu yüzden yazmak?

Adam saksıyı çalıştırıyor ne diyecek bizim dediklerimizi diyecek hali yok sana. Sen tam tersi duygusal bakıyorsun ve göremiyorsun hepsi bu. İlişki istemiyorum derken de seni istemiyorum daha iyi birini aramaya gidiyorum demiş sana aslında ama sen onu bile yaşadığı sürece bağlamışsın. Şu bir gerçek erkekler bizim yanımızda çok saf ama bazı kadınlar hayata çok pembe gözlüklerle baktığı ve her şeye inandığı için terkedilmeyi bekliyor.
Adam yokluğa düşmüş idare ediver :) ilk fırsatta gidecek zaten kalıcı değil çok şaapma yani :)

Bir gün sebepsizce ona şu emojiyi yollasana ya 💩. Nasıl olsa gözden çıkarmışsın ekşın olur hem :p

:D bence buradan yeni muhabbet başlatacak kadar rahat ve laçka birisi. Pek ekşın olmaz :D

Hiçbir erkeğin yara bandı olma bak sakın! Balık baştan kokar bu adam seni 2 kere mahvedip üzmüş daha birde oturup bu pisliğin derdini mi dinledin sen ? İçinde bulunduğumuz çağ artık duyguyu merhameti sevgiyi kabul etmiyor mantığına uymuyor senin de uysaydi buraya yazmazdin lütfen kalbini tut bu pislikten uzak dur 😣

Evet malesef ısrarla çağırınca gittim aşk acısını dinledim :( ben zaten onunla tekrar bir ilişki asla ve asla düşünmem. Buluşmam ve konuşmam tamamen iyi niyetimdendi o anlamda ne bir beklentim ne de bir isteğim yok

esas mesele onun ne yaptığı değil. şimdi adamın niyetini buradan okumak zor olur da, hazır siz buradayken size soralım,
kuzum siz ne yapıyorsunuz?
aynı adam tarafından canınız bir kaç defa yakılmış, ne demeye teselli ediyorsunuz?
tamamdır, özrünü diledin, bizim artık konuşacak bir şeyimiz yok, demek neden bu kadar zor?
adam boş kalmış, tek başına yapamıyor belli ki, neden yanınızda egosunu tatmin etmesine izin veriyorsunuz?

Adam saksıyı çalıştırıyor ne diyecek bizim dediklerimizi diyecek hali yok sana. Sen tam tersi duygusal bakıyorsun ve göremiyorsun hepsi bu. İlişki istemiyorum derken de seni istemiyorum daha iyi birini aramaya gidiyorum demiş sana aslında ama sen onu bile yaşadığı sürece bağlamışsın. Şu bir gerçek erkekler bizim yanımızda çok saf ama bazı kadınlar hayata çok pembe gözlüklerle baktığı ve her şeye inandığı için terkedilmeyi bekliyor.
Adam yokluğa düşmüş idare ediver :) ilk fırsatta gidecek zaten kalıcı değil çok şaapma yani :)

Yok şunu demek istedim, barışalım filan dese benimle oyalansa anlayacağım da normal arkadaşlarına anlatıp teselli bulacağı bir şeyi anlatmak konuşmak için beni seçmesini anlamıyorum

:D bence buradan yeni muhabbet başlatacak kadar rahat ve laçka birisi. Pek ekşın olmaz :D

Evet malesef ısrarla çağırınca gittim aşk acısını dinledim :( ben zaten onunla tekrar bir ilişki asla ve asla düşünmem. Buluşmam ve konuşmam tamamen iyi niyetimdendi o anlamda ne bir beklentim ne de bir isteğim yok
Ben sana hak veriyorum belki de gerçekten sevdin ama şöyle düşün 10 yıllık ilişkiler sevdalar bitiyor herkes herkessiz yaşar hele sana böyle kötü şeyler yaşatan bir insanı değil dinlemek numarani degistirsen yeridir hayat çok güzel inşallah kıymetini bilen seni sevip el üstünde tutan biri karsilasirsin bu adamdan uzak durmazsan zor ama 😣

esas mesele onun ne yaptığı değil. şimdi adamın niyetini buradan okumak zor olur da, hazır siz buradayken size soralım,
kuzum siz ne yapıyorsunuz?
aynı adam tarafından canınız bir kaç defa yakılmış, ne demeye teselli ediyorsunuz?
tamamdır, özrünü diledin, bizim artık konuşacak bir şeyimiz yok, demek neden bu kadar zor?
adam boş kalmış, tek başına yapamıyor belli ki, neden yanınızda egosunu tatmin etmesine izin veriyorsunuz?

Haklısınız. Peki bundan sonra tekrar görüşmek isterse veya mesaj atarsa/ararsa nasıl davranayım? Birden tavrımı değiştireyim mi

Back
X