• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacını anlayamıyorum, eski erkek arkadaşım.

Haklısınız. Peki bundan sonra tekrar görüşmek isterse veya mesaj atarsa/ararsa nasıl davranayım? Birden tavrımı değiştireyim mi

bu adama hassas davranmanızı gerektirecek bir durum yok.

ben fazlasını gereksiz buluyorum.
bizim tekrarlayan bir ilişkimiz oldu, dost kalma sınırını bu anlamda aştık.
hadi eyvallah.
yeterli bence.

Hiiiic niye ben diye düşünme. Senden bedava terapi aliyor daha ne olsun.Kendini daha iyi hissedince yeni asklara yelken acar.Engelle bacım bu kadar adam yerine koyduguna degmez.

Çok saçma ya. Ben aşk acısı çeksem eski sevgilimi terapist gibi kullanmak aklıma gelmez ona mı kaldım yani arkadaşlarım var gider onlarla konuşurum. Şimdi durduk yere engelleyeyim mi? Bu davranışım çok dengesizce olmaz mı :D

Yok şunu demek istedim, barışalım filan dese benimle oyalansa anlayacağım da normal arkadaşlarına anlatıp teselli bulacağı bir şeyi anlatmak konuşmak için beni seçmesini anlamıyorum
ego tatmini.
nolursa olsun onu kabul edecek, hatta aşk acısını bile dinleyecek bir kadın var hayatında.
biraz arkadaş gibi takılır,
duruma göre birini bulamazsa sevgiliye çevirir, olmadı yine terk eder.
sevgili olmasa da olur, yeterki şu acı çektiği zamanı biri ile atlatsın.
bir de erkekler öyle arkadaşlarına aşk acısı çektim diye dert yanmaz pek.
gururuna yediremez, yüzyüze baktıklarına anlatmaz.
onun yerine gel dediğinde gelen, git dediğinde giden kişi dha makul. böylece atlattığında size git der ve kötü şeyleri hatırlatacak bir şey kalmaz etrafında.

ego tatmini.
nolursa olsun onu kabul edecek, hatta aşk acısını bile dinleyecek bir kadın var hayatında.
biraz arkadaş gibi takılır,
duruma göre birini bulamazsa sevgiliye çevirir, olmadı yine terk eder.
sevgili olmasa da olur, yeterki şu acı çektiği zamanı biri ile atlatsın.
bir de erkekler öyle arkadaşlarına aşk acısı çektim diye dert yanmaz pek.
gururuna yediremez, yüzyüze baktıklarına anlatmaz.
onun yerine gel dediğinde gelen, git dediğinde giden kişi dha makul. böylece atlattığında size git der ve kötü şeyleri hatırlatacak bir şey kalmaz etrafında.

Şu an o kadar sinir oldum ki. Onun hayatında gel deyince gelen git deyince giden biri olmayı ya da öyle görülmeyi asla istemiyorum. Kullanıyor yani düpedüz gerizekalı. Hele ki takılıp acısını atlattıktan sonra beni def edecek? Ben kimim acaba onun sığınma kapısı mı ya ne kadar ayıp artık.

Terk edilmiş egosu sarsılmış dur bakim burda bir kız vardı beni seviyordu bir onu arayayım egomu toplasın şeklinde düşünüyor .ona bir şans daha verirsen yine aynısını yapıcak .seni seven adam seni bırakmazdı.o yüzden böyle karektersizleri hayatınızda barındırmayın...
Kes iletişimini hemen

Bir benzerini ben yaşadım yaklaşık iki yıl önce
Ben gitmemesi için çok ikna ettim bayağı bir şekilde.Sevmiyorum istemiyorum dedi.
Zor da olsa kabul edip ayrıldık.Hayatima beni gerçekten seven biri girdi onunla herşey güzel gidiyorken 9 ay sonra karşıma çıktı.
Çok pişmanım ben dedi tekrar bir araya gelelim dedim aylarca yalvardı.Kabul etmedim demek ki insanlar değişmiyor.

Herkes söylemiş ama bir kere de ben yazayım.Neden ben diyorsunuz devamlı çünkü. Adam sizi iki kere bırakmış ve bırakırken hep siz ayrılmak istememişsiniz.Yani onun gözünde ona aşık ondan vazgeçemeyen bir kişisiniz.Kendisi de terk edilmenin verdiği bir ego düşmesi yaşıyor.istenmeyen adam pozisyonunda.Tabiki aklına siz geleceksiniz.Sizin yanında kendini yine istenen sevilen erkek gibi hissediyor ve erkek arkadaşlarına anlayamayacağı duygusal boşluğunu size anlatiyor.Emin ol bu arada da kız arkadaşıyla barişsa yada başkasını bulsa direk arazi olur.

Çok saçma ya. Ben aşk acısı çeksem eski sevgilimi terapist gibi kullanmak aklıma gelmez ona mı kaldım yani arkadaşlarım var gider onlarla konuşurum. Şimdi durduk yere engelleyeyim mi? Bu davranışım çok dengesizce olmaz mı :KK70:
Durduk yere engelleme tabi de.Ararsa da görüşme.Tam bi vakit kaybı.

Şu an o kadar sinir oldum ki. Onun hayatında gel deyince gelen git deyince giden biri olmayı ya da öyle görülmeyi asla istemiyorum. Kullanıyor yani düpedüz gerizekalı. Hele ki takılıp acısını atlattıktan sonra beni def edecek? Ben kimim acaba onun sığınma kapısı mı ya ne kadar ayıp artık.

iyi niyet güzeldir ama affınıza sığınarak söylüyorum, kendinizi enayi yerine koydurtmayın.
ikna ederek kendinize geri döndürmeye çalıştığınız, sizi mesajla terk eden adamın derdinden size ne?
kendini toparladıgında hayatında olmayacaksınız bir daha.
iletişim kurmaya devam ederse, defedin.

Niyeti çok belli.
Birini bulana kadar sizinle vakit geçirecek.
Kendine güvenini tazeleyecek.
Eski sevgiliniz yüzsüz, arsız biri.O yüzden tekrar gelmesine şaşırmadım.
Benim şaşırdığım olay başka.
Sizi iki kere terk etmiş.Bir daha diyelim ki denemeye karar verdiniz.Böyle birine bir daha nasıl güvenebilirsiniz ki?
Hep aklınızda ya bir daha giderse diye şüphe olmayacak mı?
Bir ilişkide güven bitmişse herşey bitmiştir.

Dönmeyin.Aramalarına da dönmeyin.Bence artık görüşmemiz etik değil deyip kesin atın.

Arayınca açma derim. Şayet yine yapacağı şey belli. Seni ilişki istemiyorum diye terk ediyor gidip başkasıyla ilişki kurup aşık oluyor.. hani ilişki istemiyordun diye sormadınmi adama ?

Niyeti çok belli.
Birini bulana kadar sizinle vakit geçirecek.
Kendine güvenini tazeleyecek.
Eski sevgiliniz yüzsüz, arsız biri.O yüzden tekrar gelmesine şaşırmadım.
Benim şaşırdığım olay başka.
Sizi iki kere terk etmiş.Bir daha diyelim ki denemeye karar verdiniz.Böyle birine bir daha nasıl güvenebilirsiniz ki?
Hep aklınızda ya bir daha giderse diye şüphe olmayacak mı?
Bir ilişkide güven bitmişse herşey bitmiştir.

Dönmeyin.Aramalarına da dönmeyin.Bence artık görüşmemiz etik değil deyip kesin atın.

Bir daha denemek mümkün değil zaten ben ona güvenmem. Ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten o da söyledi bi daha öyle bi şey olmaz diye. Amacı herkesin de dediği gibi kendisini dinletecek yarasını saracak eğleyecek birini yanında tutmak.

@Velvette evet öyle ama niye ben, yeni biri değil? ve niye ısrarla hiçbir şey hissetmediğimi söyleyince böyle hissetmen çok iyi aşmış olmana çok sevindim demesi?
Kendini değerli hissetmeye çalışma gözünde. Tabiki değerlisin ama kendin için emin ol onun için değerli olsan bu şekilde davranmadı. Akıl verenin ben olması üzücü tabi kelin kendine merhemi olsa hesabı.. Ama görüşme yara bandı yapıyor seni zaman geçiriyor

Terk edilmiş egosu sarsılmış dur bakim burda bir kız vardı beni seviyordu bir onu arayayım egomu toplasın şeklinde düşünüyor .ona bir şans daha verirsen yine aynısını yapıcak .seni seven adam seni bırakmazdı.o yüzden böyle karektersizleri hayatınızda barındırmayın...
Kes iletişimini hemen

Yok ona o anlamda bir şans vermek gibi bi şey söz konusu bile değil. Biz bir daha asla bir araya gelemeyiz. Bunu o da ben de biliyoruz

Kendini değerli hissetmeye çalışma gözünde. Tabiki değerlisin ama kendin için emin ol onun için değerli olsan bu şekilde davranmadı. Akıl verenin ben olması üzücü tabi kelin kendine merhemi olsa hesabı.. Ama görüşme yara bandı yapıyor seni zaman geçiriyor

Evet haklısınız görüşmeyeceğim eğer bir daha yazar veya ararsa.

Bir daha denemek mümkün değil zaten ben ona güvenmem. Ve artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Zaten o da söyledi bi daha öyle bi şey olmaz diye. Amacı herkesin de dediği gibi kendisini dinletecek yarasını saracak eğleyecek birini yanında tutmak.
O zaman konuşmayı kesin bence.
Çok canı istiyorsa terapi alsın.
Eski sevgiliden arkadaş olmaz zaten.Derttaş hiç olmaz.
Keşke insanlar biraz gururlu olsa da geri dönmese.

Seviyeli bir şekilde hadi arkadaşım evli evine köylü köyüne demelisiniz.:KK49:

O zaman konuşmayı kesin bence.
Çok canı istiyorsa terapi alsın.
Eski sevgiliden arkadaş olmaz zaten.Derttaş hiç olmaz.
Keşke insanlar biraz gururlu olsa da geri dönmese.

Seviyeli bir şekilde hadi arkadaşım evli evine köylü köyüne demelisiniz.:KK49:
İletişimide kes
Onla muhattab olman bile bu kız beni seviyor izlenimi uyandırır onda

Bunu bi daha ararsa yazarsa yapayım değil mi? Öyle durduk yere söylemeyeyim?

Back
X