• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacını anlayamıyorum, eski erkek arkadaşım.

Bunu bi daha ararsa yazarsa yapayım değil mi? Öyle durduk yere söylemeyeyim?
Durduk yere de yazabilirsin.Ben karar verdim ve artık iletişimi tamamen keselim diye.
Ama biraz beklersen gene yazacaktır.Sevgili bulana kadar sana yazacak gibi görünüyor.

O zaten seninleyken de hayatında başkası vardı büyük ihtimalle. Ondan her ayrıldığında sana geldi sonra barışınca geri döndü ona. En son o da tekmeyi yedi yine yalnız kalıp sana sarmaya çalışıyor. Oyuna gelme bunlar hep böyleler pis kertenkeleler ;)

O zaten seninleyken de hayatında başkası vardı büyük ihtimalle. Ondan her ayrıldığında sana geldi sonra barışınca geri döndü ona. En son o da tekmeyi yedi yine yalnız kalıp sana sarmaya çalışıyor. Oyuna gelme bunlar hep böyleler pis kertenkeleler :KK66:
Olabilir valla şerefsizden her şeyi beklerim. İkinci ayrılığımızda bana benimle aslında hiç ciddi düşünmediğini, baştan öyle davranmasının ve ilişkiye eğlenmek takılmak olarak bakmadığını söylemesinin sebebinin sadece beni etkilemek olduğunu söylemişti. Daha zaten asla güvenmem.
Sürekli tekrar olur mu barışalım diye yapışmış kıza, kız da buna sağlam posta koymuş. Ben de tabi onun saf yumuşak dert dinleyen eğleyen oyalayan sığınma kapısı.
Gerçekten böyle yumuşak, anlayışlı tavırlar değil de sert çıkan güçlü sağlam ve yeri geldiğinde rest çekebilen duruşlar iş yapıyor.

Olabilir valla şerefsizden her şeyi beklerim. İkinci ayrılığımızda bana benimle aslında hiç ciddi düşünmediğini, baştan öyle davranmasının ve ilişkiye eğlenmek takılmak olarak bakmadığını söylemesinin sebebinin sadece beni etkilemek olduğunu söylemişti. Daha zaten asla güvenmem.
Sürekli tekrar olur mu barışalım diye yapışmış kıza, kız da buna sağlam posta koymuş. Ben de tabi onun saf yumuşak dert dinleyen eğleyen oyalayan sığınma kapısı.
Gerçekten böyle yumuşak, anlayışlı tavırlar değil de sert çıkan güçlü sağlam ve yeri geldiğinde rest çekebilen duruşlar iş yapıyor.
Kesinlikle öyle en doğrusunu yapıyorsun asla yüz verme. Yarın yine birinin peşine takılır gider olan senin boşa geçen zamanına olur. İşine gelmediği zaman restini çekeceksin sevgilin değil kocan bile olsa. Kendinden ne kadar ödün verip fedakarlık yaparsan o kadar eksiliyorsun.

Evet bi ara şey dedi ben bu kızdan önce hayatımda kimse olmasın yalnız olayım diyordum ama şimdi anladım ki ben aslında uzun süreli düzenli bir ilişkim olsun istiyormuşum bakalım hayırlısı dedi. Umarım bulursun kendine göre birini dedim. Daha sonra laf arasında bi daha seninle barışmak istemek gibi bir şey yapmam asla dedi.
Benim bu durumda neyim yara bandı? Pişmanım barışalım deneyelim tekrar dese yine anlayacağım da arkadaş gibi olması çok saçma. Yani ayrılık acını anlatacağın bi ben mi kaldım hiç mi arkadaşın yok? Arkadaşına anlatabilir arkadaşları teselli etsin beni onların yerine koymak ve 1 senedir konuşmadığı eski sevgilisine bu yüzden yazmak?

canım çok yanlış sulardasın yaa
sen hala sevildiğini falan sanıyorsun yapma etme nedir bu bu kadar 1 sene sonra git başkasını bul.
sen milletin stres topu musun yaa. Sana böyle davranmasına kimsenin izin verme lütfen kendine gel.

Kesinlikle öyle en doğrusunu yapıyorsun asla yüz verme. Yarın yine birinin peşine takılır gider olan senin boşa geçen zamanına olur. İşine gelmediği zaman restini çekeceksin sevgilin değil kocan bile olsa. Kendinden ne kadar ödün verip fedakarlık yaparsan o kadar eksiliyorsun.
Keşke öyle olabilsem. Bi de zaten çocuk benden her bakımdan daha aşağıda biri eğitim olarak, karakter olarak, tip olarak. Yine de işime gelmediğinde bile resti çekemedim hep ayrılmak istemeyen yapışan kız oldum. Bende bence herkes beni sevsin hastalığı var ve bu lanet bi şey.

canım çok yanlış sulardasın yaa
sen hala sevildiğini falan sanıyorsun yapma etme nedir bu bu kadar 1 sene sonra git başkasını bul.
sen milletin stres topu musun yaa. Sana böyle davranmasına kimsenin izin verme lütfen kendine gel.
Hayır hala sevildiğimi düşünmüyorum. Tekrar sevgili olmak istese bile bunun beni sevdiğinden olmadığı çok açık. Ama haklısınız ne olursa olsun izin vermeyeceğim.

Velvette Velvette evet öyle ama niye ben, yeni biri değil? ve niye ısrarla hiçbir şey hissetmediğimi söyleyince böyle hissetmen çok iyi aşmış olmana çok sevindim demesi?

bence çektiği acıyı sana anlatması için soğusun diye.. düşünüyor ki sen beddua ettiğin için bunları yaşadı.. bundan sonrasını garantiye almak istiyor.

Ben de bunu yaptım bir keresinde. Eski sevgilim aldatmıştı beni o acıyla başka bir eski sevgilime yazdım çünkü peşimdeydi hala beni dinler sonuna kadar diye. Çünkü arkadaşlar dinlese bile bi süre sonra sıkılıyorlar fark ediyorum. Duygusal bi şey düşündüğünden değildir. Hemen tekmeyi bas alay et dalga geç engelle

Durduk yere de yazabilirsin.Ben karar verdim ve artık iletişimi tamamen keselim diye.
Ama biraz beklersen gene yazacaktır.Sevgili bulana kadar sana yazacak gibi görünüyor.
Bence durduk yere yazman onu düşündüğünü gösterir o yazana kadar bir şey deme yazdığı zaman yazmasından rahatsız olduğunu söyle

bir daha msjlaşma gereği duyma sen niye onun derdiyle dertleniyorsun için şişiyor gereksiz yere. kafasını başka şeylerle dağıtsın asla izin verme sana yakınlaşmasına.

bence çektiği acıyı sana anlatması için soğusun diye.. düşünüyor ki sen beddua ettiğin için bunları yaşadı.. bundan sonrasını garantiye almak istiyor.
Evet öyle dedi için soğusun bana hala kızgınsan diye anlattım dedi

Ben de bunu yaptım bir keresinde. Eski sevgilim aldatmıştı beni o acıyla başka bir eski sevgilime yazdım çünkü peşimdeydi hala beni dinler sonuna kadar diye. Çünkü arkadaşlar dinlese bile bi süre sonra sıkılıyorlar fark ediyorum. Duygusal bi şey düşündüğünden değildir. Hemen tekmeyi bas alay et dalga geç engelle
Evet duygusal bakmadığını biliyorum. Hatta özür dilemek falan da hikaye gibi geliyor bence çok bencilce duygularla yaklaşıyor bi daha da yazarsa öyle yapacağım.

Bence durduk yere yazman onu düşündüğünü gösterir o yazana kadar bir şey deme yazdığı zaman yazmasından rahatsız olduğunu söyle
Haklısınız öyle yapacağım. Durduk yere garip olur

Söyleyeyim sebebini canım: Çok mutsuz şuanda sevdiğinden büyük bir darbe görmüş sonra aklına sen gelmişsin ve şöyle demiş “ Aslında iyi kızdı ayıp ettik dur tekrar bir yazayım”.

Konu sahibi littlecoffeedoc littlecoffeedoc açıkçası itiraf edeyim ben de yaptım.
Gerçi ben ergendim o zamanlar ama gidip eski sevgilimle falan görüşüp anlatmıştım, niye? Kafa dağıtmak için, beni dinler diye.

Söyleyeyim sebebini canım: Çok mutsuz şuanda sevdiğinden büyük bir darbe görmüş sonra aklına sen gelmişsin ve şöyle demiş “ Aslında iyi kızdı ayıp ettik dur tekrar bir yazayım”.
Böyle yaparak da ayıp ediyor ve özür dilediği şeyi yapmaya devam ediyor. Ayrıca ayıp ettiğini düşünmesi ve ay iyi kızdı ya diyip pişman olması için fazlasıyla geç. Bir kere geri geldi ve kabul ettim zaten. Her istediğinde hayatıma girebilecekse ohoo.
Tabi ona bu yüzsüzlüğü ben verdim biraz da. Her istediğimde bu kıza dönebilirim rahatlığı o ayrılmak istediğinde benim izin vermememle işleri zorlaştırmamla oldu. Ona çok bağlanmış ve yapışkan kız izlenimi verdim. Aslında o kadar çok da sevmiyordum ve ayrıldıktan sonra gerçekten fazla üzülmedim. Mutlu bir ilişkimiz de yoktu. Ve dediğim gibi benden aşağıda bi insan. Ama ben niye terk edilince böyle davranışlarda bulundum bilmiyorum.

Konu sahibi littlecoffeedoc littlecoffeedoc açıkçası itiraf edeyim ben de yaptım.
Gerçi ben ergendim o zamanlar ama gidip eski sevgilimle falan görüşüp anlatmıştım, niye? Kafa dağıtmak için, beni dinler diye.
Evet doğru söylüyorsunuz zaten o da beni ne olursa olsun bekleyecek bir yedek olarak gördüğünden. Problem bu

Back
X