Amacını bi türlü çözemedim :-?

_M_e_R_v_E_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
212
3
316
Bursa
Kızlar 16 yaşındayım lise 3. sınıfım. Bizim okulda bi çocuk var sınıflarımız karşılıklı. bu çocuk sene başından beri bana bakıyo ama sanki seviyormuş gibi gayet ciddi yüzü falan bana bakarken hoş çocuk tip olarak ben bişey hissetmiyorum ama bende bakıyorum maksat eğlence neyse bu çocuğun sevgilisi yoktu başta 1 aydır 2 aydır falan sevgilisi var oda benim yan sınıfımda bi kız . Çocuk bana hala bakıyo beni gördüğünde yanında sevgilisi falan olsa bile bakıyo ama kız farkında değil sanırım onun kendisini gerçekten sevdiğini sanıyo bide bazen beni gördüğünde sevgilisine sarılıyo falan daha çok ilgileniyo kızla yada uğraşıyo sevgilisiyle bazende hiç bişey yapmıyo öle bakıyo sadece . hayır ne yapmaya çalışıyo anlamadım. beni gördüğünde göz göze geldiğimizde falan özellikle yanında biri yokken çok derin bakıyo hani hoşlanıyomuşcasına deil gerçekten seviyomuş gibi bakıyogerçi yanında biri olsada pek bişey değişmiyo ama tek başınaykende daha farklı gelio . Sonra bu böyle yapınca ben sinir oldum umursamamaya başladım. öle olunca çocuk daha çok bakmaya başladı sonra oda ben gibi umursamadı sonra tekrar bakmaya başladı falan . çocuktan hoşlanmıyorum ama sevgilisine beni gördüğünde sarılması falan batmaya başladı onları gördükçe sinir olmaya başladım acaba hoşlanıyomuyum diye sorguluyorum kendimi ama öyle olsa zaten duygularım falan farklı olurdu fark ederdim hoşlandığımı diye düşünüyorum. Kısaca bu çocuk beni seviyomu seviyosada nie başkasıyla çıkıyo yada amacı ne ve ben ondan hoşlanıyomuyum acaba ama farkınamı varamıyorum kafam karıştı ya ? bi yardım lütfen :)

cocugun amacı bellı kı senı gordugu zman sevgılısne sarılmasından bellı kıskandırmak ıcın yapıyı sen de sebı ızledıgını bılıyosun hoslanmıyorum dıyosun aam sana olan ılgısı senın hosuna gıdıyomus gıbı geldı bana yoksa senı ızedıgının bıle farkına varmazdın belkı :)cok hoslanmasan da bı kıpırdama var gıbı gldı bana :) o cocugun hareketlerını tasvıp etmedım ama cok cocukca geldı bana

Teşekkür ederim :) hayır hoşlanmıyorum çocuktan ama yaptıkları hoşuma gitmiyo değil :) hoşlansam zaten bilirdim ki en ufak bişey hissetmiyorum onu gördüğümde .d peki beni seviyo mu ki nie böyle yapıyo ona anlam veremiyorum :?

sevdıgı ıcın yapıyo zaten cnm :) sevmısun belki ama bak sende dıyosun hosuma gıdıyo ılgısı dıye :) yakında aska donusebılır o zman :) ya benım anlayamadıgım nıye bole bı yola basvuruyo kı cocuk gıbı gelsın adam gıbı solesın cekıngen bırı sanırım hıc muhabbet olmadı mı aranızda

Lise yillarim aklima geldi hey gidi günler hey :))

Cocuk senden hoslaniyor seni o diger kizla kiskandirmaya calisiyor.

Cocukca davranis evet ama zaten daha cocuk ki :))

aşka dönüşemez çnkü ben bi kşiye ilk görşte bşi hissetmdys bida hissetmem yani hoşlanma sevme fln olurda aşk olmaz .d işte bende anlamıyorum ki nie öle yapıyo gerçi gelip teklif etse kabul etmem heralde :) yok aramızda muhabbet olmadı ama her tenefüs görüorm nerdeyse karşılıklı sınıflar

Lise yillarim aklima geldi hey gidi günler hey :))

Cocuk senden hoslaniyor seni o diger kizla kiskandirmaya calisiyor.

Cocukca davranis evet ama zaten daha cocuk ki :))

yanı evet o da dogru :) ben bı an kendımı yerıne koydum arkadasın ondan ole dedım sanırım :)

hıc umut yoksa senın acından amaan bosver o zman ne yapıyosa yapsın sen de bakma kı senın sevdıgını onddan baktıgını sanmasın yuz verme tınlama bosver sınırın de bozulmasın bozulcak bısey yok zaten

Ortak arkadaşlarınızdan birinin şakası olabilir mi bu? Yani mesela aranızı yapmak için birbirinize ilginizin olduğunu ima eden bir şey söylemiştir. Hani bir kadına bir erkeğin aşık olduğunu söylersen kadın aşık olur, ama bir erkeğe bir kadının aşık olduğunu söylersen erkeğin egosu kabarır mantığında.
Çünkü lise aşklarında bu kadar çetrefilli işlere girildiğini düşünmüyorum, çocuk seni kıskandırsa ne olacak, kıskandırmasa ne olacak. Başkasıyla olmasının -eğer sana ilgisi varsa- ikinize de fayda sağlamayacağını anlamayacak kadar çocuk değil.

hayır öle bişey olamaz cesaret edemez kimse böyle bi oyuna hem öyle olsaydı anlardım oyun olduğunu

ben san bi abla tavsiyesi güzelim
salla erkek milletini şimdi senin yaşında olcam lise3 te
olcam deli gibi ders çalışır geleceğimi garantilerim ünide
zaten çıkar karşına hem öyle bakıp bakıp çekilmez neyse
derdi gelir söyler.
otur derslerine çalış

bence de cnm katılıyorum unıye geldıgınde ıstemedgıın kadar erkek olcak zaten :))

senınde hoslandıgını dusundu demekkı bakma bı daha bosver sende zaten bu erkekler bı alem bı kere bak hemen umıtlenıverıyolar cok sımarık oluyolar :)

ya geçen ne oldu biliyomusun rezil oldum arkadaşla tuvalete gidiyoduk arkadaşlarıma çocuktan bahsetmedim çünkü kızlar malum hemen kaş göz işareti seniniki dürtmeler gülmeler falan anlatmadım bende kimseye neyse işte giderken ilerde o sınıfın birine giriyodu ama bizde yanından geçcez ben hiç bakmıyorum ona arkadaşımda telefonla uğraşıyodu yanlışlıkla bana çarptı bana çarpmasıyla ona doğru düşüyodum az kalsın çok kötü oldum kesin yanlış anladı arkadşımın bildiğini ve bilerek ittirdiğini bende dedim hacım napıyosun yavaş düşüyodum dikkat etsene biraz diye ama nası kızardım çocuğa bakamadım oda baktımı güldümü artık bilmiyorum off çok pis rezil oldum ya

teşkkür ederim öneriniz için

hmmm cocuk ondan da umıtlenmıs olabılır evet :) aman daha lıse uctesın kımler cıkcak karsına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…