Amacını bi türlü çözemedim :-?

sen ole dıyosun ama onun cok hosuna gıttıgı kesın :) aman ne resıllıgı hem ben de lısedeyken etegımın fermuarını acık unutmustum sonuna kadar hemde asıl resıllık o bence:))

walla o anki yüz ifadesini görmedm bakamadımki yüzüne artık hoşunamı gitti alaymı etti bilmiyorum :) ha o etek meselesi bendede olmuştu ilk okulda ama şimdi hatırlanmıyodur bile :)

belliki çocuğa ondan hoşlandığını belli etmişsin istemli yada istemsiz
oda bunu biliyor ve seninle oyun oynamaya çalışıyor
gelgelelim bunun içinde başka bi kızı kullnaması gayet çirkin bir şey

madem o çocukla ilgili hissiyatın yok neden bu kadar gözetliyorsun onu
her yaptığını izliyorsun

bende hatice arkadaşıma katılıyorum
böyle kaş altından bakışmak yerine derslerine konsantre ol

burdaki yazılan dertleri okudun mu canım?
seninki onların yanında dert mi sence böyle bi konu açtın buraya??????

ben ona bakmıyodum onun bana baktğnı farkednce bende baktım evet başka bi kızı kullanması iğrenç bişey ben dert diye açmadım zaten sdece konuyu nereye açacağmı bilemedğim için buraya yazdım

arkadaslar burası kadınlar kulubu degılmı sadece derdı olanın yazması mantıksız herkes kurallara uygun bı sekılde ıstedıgını paylasabılır

ayy benimde eski okulum aklıma geldi :) böyle erkekler düzenli bakınca alıskanlık oluyor insanda bence sendede böyle olmus..bakmadığı zaman gariplik hissediyosun ya da senden baskasıyla ilgilendiği zaman..hoslanmak değil alıskanlık diye adlandırıyorum :) amann bişey yapma bence baksın dursun sen hoslanmadıktan sonra..ha sen hoslanıyorsan ve farkında değilsen baska o zaman biz devreye girebiliriz :)

aaa evet hiç böyle düşünmemiştim aslında :) yok ya ben ona karşı bişey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…