Bugun 12de uyandim elimde olsa hic uyanmazdim. Neden kalkayim ki kalkip da ne yapacagim ki diye dusundum oyle sıkıldım ki hayattan. Is bulamiyorum dort yil oldu ve artik aramiyorum da, cunku ise girsem bile bilgilerim cok eskidi unuttum basarili olamam ki. 27 yaasina geldim evlenmek istiyorum artik birini sevmeye guvenmeye oyle ihtiyacim var ki. Evleneyim esim cocuklarim hayat amacim olsun diyorm ama hep hayal kirikligi yasiyorum hep baslayamadan bitiyor iliskilerim... Hayata tutunmak icin ne yapacagimi bilemiyorum... o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki beni hareketlendirecek bir seyler nasil bulabilirim?
Bugun 12de uyandim elimde olsa hic uyanmazdim. Neden kalkayim ki kalkip da ne yapacagim ki diye dusundum oyle sıkıldım ki hayattan. Is bulamiyorum dort yil oldu ve artik aramiyorum da, cunku ise girsem bile bilgilerim cok eskidi unuttum basarili olamam ki. 27 yaasina geldim evlenmek istiyorum artik birini sevmeye guvenmeye oyle ihtiyacim var ki. Evleneyim esim cocuklarim hayat amacim olsun diyorm ama hep hayal kirikligi yasiyorum hep baslayamadan bitiyor iliskilerim... Hayata tutunmak icin ne yapacagimi bilemiyorum... o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki beni hareketlendirecek bir seyler nasil bulabilirim?
sen iyice karalar bağlamışsın ne bu karamsarlık kalk bir silkelen kendine gel umudunu da hiç bir zaman kaybetme hiç ummadığın bir anda ummadığın bir şey yaşayabilirsin bir kapı kapanırsa öbür kapı açılılır hadi bakalım kendine gelBugun 12de uyandim elimde olsa hic uyanmazdim. Neden kalkayim ki kalkip da ne yapacagim ki diye dusundum oyle sıkıldım ki hayattan. Is bulamiyorum dort yil oldu ve artik aramiyorum da, cunku ise girsem bile bilgilerim cok eskidi unuttum basarili olamam ki. 27 yaasina geldim evlenmek istiyorum artik birini sevmeye guvenmeye oyle ihtiyacim var ki. Evleneyim esim cocuklarim hayat amacim olsun diyorm ama hep hayal kirikligi yasiyorum hep baslayamadan bitiyor iliskilerim... Hayata tutunmak icin ne yapacagimi bilemiyorum... o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki beni hareketlendirecek bir seyler nasil bulabilirim?
Neden ilişkileriniz hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor we neden bitiyor?
En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü mesela?
27 yaşına gelmişsiniz we en uzun ilişkiniz 6 ay oda yarım yamalak..En uzunu alti ay surdu genelde bir iki hafta bile surmuyor. Benden kaynakli oldugunu sanmiyorum aslinda ya da cok simartiyor da olabilirim... ilgi istiyorum ve onusevgiye bogmak istiyorum ama o kisi de sevdigini soylesr bile hareketleri farkli oluyor vs.. ben de anlayamiyorum neden bittigini ""bitti" bile diyemeden bitiyor ustelik,yarim yamalak
Eğer siz kendinizi salarsanız bırakırsanız hayat da sizi salar düşer yakanızdan her ne yaşamış olursanız olun herzaman için mutlaka bir umut vardır. Siz yeterki umudunuzu yitirmeyin..Bugun 12de uyandim elimde olsa hic uyanmazdim. Neden kalkayim ki kalkip da ne yapacagim ki diye dusundum oyle sıkıldım ki hayattan. Is bulamiyorum dort yil oldu ve artik aramiyorum da, cunku ise girsem bile bilgilerim cok eskidi unuttum basarili olamam ki. 27 yaasina geldim evlenmek istiyorum artik birini sevmeye guvenmeye oyle ihtiyacim var ki. Evleneyim esim cocuklarim hayat amacim olsun diyorm ama hep hayal kirikligi yasiyorum hep baslayamadan bitiyor iliskilerim... Hayata tutunmak icin ne yapacagimi bilemiyorum... o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki beni hareketlendirecek bir seyler nasil bulabilirim?
Okul zamanindayken cok rahattim erkeklrre karsi,baglanmazdim ve kimseyle de birlikte olmak istemezdim hayatimi bekarligimi yasiycam derdim. Belki bundan dolayi da erkekler hep etrafimda olurdu ama issiz evde kalinca buldugum kisiye fazla baglaniyorum ve kaciriyorum galiba . Bundan onceki konuma da bakabilirsiniz "belirsizlik beynimi kemiriyor" baslikli
Hangi sektörde iş arıyorsunuz? 4 yıl boyunca kesin denemişsinizdir ama internetteki iş arama sitelerine cv bıraktınız mı? Ailenizin maddi durumu nasıl? Kendinize bir hobi edinebilir misiniz? Mesela fotoğrafçılık gibi. Dışarı çıkıp yeni yeni insanlarla tanışmalısınız, kendinize bir uğraş edinmelisiniz. Küçük geziler yapabilirsiniz. Ama tabi burada da maddi durum devreye giriyor.
Cok denedim cok is gorusmelerine gittim . Bos kalmamak icin baska islerde de calistim ama hepsi gecici islerdi devami gelmedi. Kurslara gittim hala gidiyorum ama artik o da tatmin etmiyor ben kendimi zorlayip bi ise yaradigimi gormek istiyorum ozguvenimi yeniden kazanmak istiyorum .. son iliskimde daha bitti bile demedik ama bittti belli,bir ayi gectigi halde benimle konusmuyor araayip durdum acmadi mesaj attim resmen yalvardim noldu diye konusmadi . Arkadasm olduruldu dedi gerisini anlatmiyor cok agladim cok degersi hissettim bi aciklamaya bile layik degil miyim... bu olay da iyice yikti beni kimseye guvenim kalmadi keske kendi ayaklarim uzerinde durabilsem bi guzel is bulabilsem ...
Büyük liderlerin hayat hikayelerine bakarsan hep hüsran vardır, zordur. Hiç kimse zafere çiçekli yollardan gitmemiştir.
Sana bir şey anlatayım. Emekli bir adam varmış.işini bıraktıktan sonra en iyi bildiği şey tavuk kızartması satmaya karar vermiş. Ve bunu yapabilmek için bir sürü yerle görüşmüş. Herkes kapıları yüzüne kapatmış. Belki de kendi deyimiyle “999 yerle görüştüm olmadı; ama 1000. Yer için asla umudumu yitirmedim.”şu an dünya çapında bir marka bu adam.
Sen de pes etmişsin. Her şey bitmiş gibi hayatında. Aslında iş falan da değil, evlenebilsen bütün sorunların çözülecek gibi. Ama sen önce kendini sevmelisin, kendine değer vermelisin ki evrenin pozitif enerjisi seni çeksin.
Ben iş bulamadığına inanmıyorum. İş beğenmeme diye bir şey var, yok diye bir şey yok.
Bir yerden başla bakalım. Az bir şeyler kazan. O kazandığınla kendine bak biraz. Sonra yeni bir iş, yeni kapılar derken bereket gelsin hayatına. Oturduğun yerden olmuyor maalesef.
zaten aski beklediginde boyle olur. beklemedigin zamandada yapisir sana..
baska bsylerle ugrasamazmisin? dil egitimi baska ulkelere git gez gor ?
ne uzerine okudun ki?
millet hep torpilen giriyor ise.. senin gibileride hep uzulur is bulamamakla.. dunya nekadar haksizlik verici bsy ya.
bencede cok baglaniyorsun. askin uzerine gidiyorsun. umursamadan yasa aski olmaz mi?[/QUOTE
dünya ne kadar haksızlık verici bir yer demişsin ya, aklıma bugün face de gördüğüm bir yazı geldi. hitlerin işkence kamplarından birinin duvarına yazılmış bir yazı. Orda zulüm gören, işkence edilen köleleştirilen ve her türlü acıya hak görülen insanlardan biri yazmış. Yazı şu: " EĞER VARSAN TANRIM,SENİ AFFETMEM İÇİN AYAKLARIMA KAPANMAN GEREKECEK " çok acı verici , çok manidar bir yazı..... insanın bir an içini kocaman bir sessizlik kaplıyor. maalesef dünyada ki acımasız düzenin bizim minik yaşamlarımızdaki boğucu etkisi bu...neyse işte öyle Hz. Ali'nin bir sözü var ya "ZULM EDEN BİZDEN DEGİLDİR" DİYE ( pardon konu dışına çıkmışım) evet , dünya haksızlıklarla dolu haksızlığı yapan da insan haksızlığa uğrayan da insan ve dur diyecekler gene iyi insanlar olucak. yoksa bu masalı kötüler kazanacak......kazanmamalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?