Amaçsız bomboş koskoca bir gün

sessia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
195
5
46
İstanbul
Bugun 12de uyandim elimde olsa hic uyanmazdim. Neden kalkayim ki kalkip da ne yapacagim ki diye dusundum oyle sıkıldım ki hayattan. Is bulamiyorum dort yil oldu ve artik aramiyorum da, cunku ise girsem bile bilgilerim cok eskidi unuttum basarili olamam ki. 27 yaasina geldim evlenmek istiyorum artik birini sevmeye guvenmeye oyle ihtiyacim var ki. Evleneyim esim cocuklarim hayat amacim olsun diyorm ama hep hayal kirikligi yasiyorum hep baslayamadan bitiyor iliskilerim... Hayata tutunmak icin ne yapacagimi bilemiyorum... o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki beni hareketlendirecek bir seyler nasil bulabilirim?

Neden ilişkileriniz hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor we neden bitiyor?
En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü mesela?

iş konusunda bişi diyemeyiz dua etmekten başka ancak..

ilişkilerinizin hemen bitmesi konusunu tarafsız olarak biraz zikredermisin ne oluyorda ayrılma oluyor mesela..

sen iyice karalar bağlamışsın ne bu karamsarlık kalk bir silkelen kendine gel umudunu da hiç bir zaman kaybetme hiç ummadığın bir anda ummadığın bir şey yaşayabilirsin bir kapı kapanırsa öbür kapı açılılır hadi bakalım kendine gel

neşesiz, mutsuz bi insan tabiki etrafına pozitif bi enerji veremez...
öncelikle kendi değerinin farkına varmalısın bence...
iş,eş fln bunlar birazda kader kısmet işi...
her şart altında mutlu olmaya çalışmak lazım....
inşallah en kısa zamanda olumlu gelişmeler olur hayatında...

Neden ilişkileriniz hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor we neden bitiyor?
En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü mesela?

En uzunu alti ay surdu genelde bir iki hafta bile surmuyor. Benden kaynakli oldugunu sanmiyorum aslinda ya da cok simartiyor da olabilirim... ilgi istiyorum ve onusevgiye bogmak istiyorum ama o kisi de sevdigini soylesr bile hareketleri farkli oluyor vs.. ben de anlayamiyorum neden bittigini ""bitti" bile diyemeden bitiyor ustelik,yarim yamalak

Okul zamanindayken cok rahattim erkeklrre karsi,baglanmazdim ve kimseyle de birlikte olmak istemezdim hayatimi bekarligimi yasiycam derdim. Belki bundan dolayi da erkekler hep etrafimda olurdu ama issiz evde kalinca buldugum kisiye fazla baglaniyorum ve kaciriyorum galiba . Bundan onceki konuma da bakabilirsiniz "belirsizlik beynimi kemiriyor" baslikli

Son düzenleme:
27 yaşına gelmişsiniz we en uzun ilişkiniz 6 ay oda yarım yamalak..
Çok ilginç ya...
Tamam kadınlar ilgi bekler hep ama, erkekte bekler we bu karşılıklıdır..
İki tarafında bunu isteyerek yapması gerekiyor.. Tek taraflı oldumu da, karşı taraf sıkılıyor ve boğuluyormuş gibi oluyor..
iş bulmanız lazım sizin biran önce, yeni iş yeni arkadaşlıklar, sosyal hayat vs bunlar size iyi gelicektir..
Bence iş başvurularına dewam et, umudunu kaybetmee..
Yoksa iyice bunalıma gireceksinn, bunu yapma kendine bence..
Bu yaşına bir daha geri gelmiyosun..

canim birebir her yazdigini bende yasiyorum elimden geleni yapiyorum ama nasibin otesine gecilmiyor,iliskilerimde ayrilirken sen gercekten cok iyisin cok ii kalplisin deniliyo ama bitiyo nedeni belli artik erkeklerde issiz kiz tercih etmiyolar kendilerincede haklilar tek farkimiz benim yasim 30.

Hangi sektörde iş arıyorsunuz? 4 yıl boyunca kesin denemişsinizdir ama internetteki iş arama sitelerine cv bıraktınız mı? Ailenizin maddi durumu nasıl? Kendinize bir hobi edinebilir misiniz? Mesela fotoğrafçılık gibi. Dışarı çıkıp yeni yeni insanlarla tanışmalısınız, kendinize bir uğraş edinmelisiniz. Küçük geziler yapabilirsiniz. Ama tabi burada da maddi durum devreye giriyor.

Eğer siz kendinizi salarsanız bırakırsanız hayat da sizi salar düşer yakanızdan her ne yaşamış olursanız olun herzaman için mutlaka bir umut vardır. Siz yeterki umudunuzu yitirmeyin..

''ama issiz evde kalinca buldugum kisiye fazla baglaniyorum ve kaciriyorum''

çok yanlış bi tespit erkekler için kadının işi yada eğitimi çokta birinci kriter değil.. onu sil aklından..

çok bağlanma sende ağardan sat kendini ama dengeyi koruyarak malum fazla naz gerçekten aşık usandırır..

Cok denedim cok is gorusmelerine gittim . Bos kalmamak icin baska islerde de calistim ama hepsi gecici islerdi devami gelmedi. Kurslara gittim hala gidiyorum ama artik o da tatmin etmiyor ben kendimi zorlayip bi ise yaradigimi gormek istiyorum ozguvenimi yeniden kazanmak istiyorum .. son iliskimde daha bitti bile demedik ama bittti belli,bir ayi gectigi halde benimle konusmuyor araayip durdum acmadi mesaj attim resmen yalvardim noldu diye konusmadi . Arkadasm olduruldu dedi gerisini anlatmiyor cok agladim cok degersi hissettim bi aciklamaya bile layik degil miyim... bu olay da iyice yikti beni kimseye guvenim kalmadi keske kendi ayaklarim uzerinde durabilsem bi guzel is bulabilsem ...

zaten aski beklediginde boyle olur. beklemedigin zamandada yapisir sana..
baska bsylerle ugrasamazmisin? dil egitimi baska ulkelere git gez gor ?
ne uzerine okudun ki?
millet hep torpilen giriyor ise.. senin gibileride hep uzulur is bulamamakla.. dunya nekadar haksizlik verici bsy ya.
bencede cok baglaniyorsun. askin uzerine gidiyorsun. umursamadan yasa aski olmazmi?

Büyük liderlerin hayat hikayelerine bakarsan hep hüsran vardır, zordur. Hiç kimse zafere çiçekli yollardan gitmemiştir.
Sana bir şey anlatayım. Emekli bir adam varmış.işini bıraktıktan sonra en iyi bildiği şey tavuk kızartması satmaya karar vermiş. Ve bunu yapabilmek için bir sürü yerle görüşmüş. Herkes kapıları yüzüne kapatmış. Belki de kendi deyimiyle “999 yerle görüştüm olmadı; ama 1000. Yer için asla umudumu yitirmedim.”şu an dünya çapında bir marka bu adam.
Sen de pes etmişsin. Her şey bitmiş gibi hayatında. Aslında iş falan da değil, evlenebilsen bütün sorunların çözülecek gibi. Ama sen önce kendini sevmelisin, kendine değer vermelisin ki evrenin pozitif enerjisi seni çeksin.
Ben iş bulamadığına inanmıyorum. İş beğenmeme diye bir şey var, yok diye bir şey yok.
Bir yerden başla bakalım. Az bir şeyler kazan. O kazandığınla kendine bak biraz. Sonra yeni bir iş, yeni kapılar derken bereket gelsin hayatına. Oturduğun yerden olmuyor maalesef.

sessilya'ya moral vermek istemişsin niyetin insanca, arkadaşça ve çok samimi ama eminim o bunu okurken ona çok anlamsız gelecek biliyorum. biliyorum çünkü ben de bazen bu kadar derin bir anlamsızlığın içine düşüyorum ve bu sözler o kadar silik ki....aslında bu ne biliyor musun ? yaşama sevincini yitirmek. evlenmek demiş ya inan değil ,kendisi de çok iyi biliyor sadece kendini atacak tek yer bu diye düşünüyor başka fikir bulamıyor çünkü....işte bu

şimdi gelelim diğer boyutuna. Bir sorunu çözmenin en gerçekçi yolu önce sorunun ne olduğunu bilmek çözümlerse herkesin.bu içinde bulunduğu sosya-kültürel duruma ,bilinç düzeyine ve ne kadar dipte olduğuna bağlı.bunlarda değil yalnızca ordan çıkma isteğine, karakterinde ki motivasyonunu arttırabilme yetisine ve belki de kendi dışında yardım alacağı iyi insanlara....

bazen çözüm insanın tam burnunun dibindedir ama göremez! bazen de uzaktadır ama olsun koşma yetenegı vardır kossa yetısıp alacak ama koşma yetenegınden habersızdır! yani tavuk civcivleriyle büyüyen bir kartal yavrusu gibi kendini tavuk zanneder ve uçamaz ...bunun gibi.

benim diyeceğim şu ki sakın ama sakın şunu aklından çıkarma sesilla SEN DEGERLİSİN.kim için mi? yaşam için ve ŞUNUDA UNUTMA SEN ÇOK GÜÇLÜSÜN!!!! evet evet çok güçlüsün ! bunu nerden mi biliyorum senı tanımadan bunu mu soruyorsun?! GÜÇLÜ OLMASAYDIN YOK OLURDUN.DOGA DA GÜÇSÜZLER YAŞAYAMAZ.bu doga kanu belgesel izledın mı hiç ? sakat,sorunlu doğan yavruları annelerı bırakır gıder çünkü ölecegını bılır.biz insanlar için de öyle. Düşünsene neden hamileler ilk 3 ayda düşük yaparlar.yanı düşük riski ilk 3 ayda neden çok yüksektir.güçsüz embrıyoların yasama sansı yoktur ve vücudumuzun bir calısma prensıbı var,bir bilinç düzeyi var güçsüz embriyoyu daha bebek haline gelmeden vücuttan atmak ister.yaşam sansı vermez.

ben de senin gibiyim özellikle son 3-4 yıldır.motıvasyonum cok dusuk.çabuk umutsuzluğa kapılıyorum ve kendimi toparlayamıyorum çarçabuk ama genede işte......

çok sevdiğim bir söz vardır onu da söylemek istiyorum sana "NEFES ALIYORSAM ,HER ŞEY YOLUNDA DEMEKTİR"

seni özelden ekledim belkı konuşmak ıstersın dıye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…