• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman Allahım ya çocuk ölseydi!!!

Tess of the Durbervilles

😒 köy 🤨 istemez
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
658
1.519
63
Merhaba arkadaşlar

Ben bazen( ayda 1-2 kere), pazar günleri arkadaşımın çocuğuna iyilik maksatlı(ücret olmadan çünkü çok yakınız ben reddettim parayı) bakıyorum.
Bugün karşı komşunun oğluyla odasında oynuyordu ve ben mutfakta yemek yapıyordum. 10- 15dk da bir çocukları kontrol ediyordum. Sonra tekrar çocuk odasına gidince sadece komşunun oğlu vardı. Arkadaşın nerede giyince, annesinin yatak odasına gitti dedi. İlk baktım yoktu sonra fark ettim ki yatağın çekmecesindeki havluları çıkarıp,içine girmiş ki çekmece kapalıydı düşünün! Kolundan tuttuğum gibi çıkardım. Bu beni şok etti, Allah korusun emanet çocuk nefessizlikten ölse ne yapardım.

Bugün arkadaşım giderken, gelecek haftalarda da planını ayarlayıp pazarı boş bırakır mısın oğluma bakmak için dedi. Bu olaydan sonra açıkçası çocuğun bana emanet edilmesi beni korkutuyor. Sizce annesiyle nasıl bu durumu konuşabilirim çünkü çok yakın arkadaşım.

Annesiyle açık açık konuşun ben artık korktum bakamam diyin. Anlayış göstermeli.

Bir tanıdığımız savcı çocugu hastalanmıştı. Bende arada ablamın çocuğuna bakardım. Biliyordu beni çağırdılar. Dedim ki kusura bakmayın çocuk bu düşer kalkar ben Ablam oldupu için bakıyorum çocuğa. Anlayışla karşılamışlardı. Sizde konuşun. Bir de laf aramızda savcı ya korkmuştum dedim çocuğa Allah korusun bişi olur anne baba savcı hapislerden çıkamam. :halay::halay::21::21:

Pazar gunu anne baba calisiyor mu? Neden cocuklarina bakici ihtiyaci duyuyorlar?
Baba şehir dışında çalışıyor, anne ek gelir olsun diye pazarları cafede çalışıyor. Çocuk çok hareketli herkese emanet edemiyor. Almanya'da da çocuğu iş yerine götürmesi yasak. Bu yüzden ben de Allah rızası için bakıyorum zamanım oldukça.

Baba şehir dışında çalışıyor, anne ek gelir olsun diye pazarları cafede çalışıyor. Çocuk çok hareketli herkese emanet edemiyor. Almanya'da da çocuğu iş yerine götürmesi yasak. Bu yüzden ben de Allah rızası için bakıyorum zamanım oldukça.
Anladim :( cocuk icin uzuldum ya.
Eger bakacaksaniz da cok dikkatli olmaniz lazim cok hareketiymis. Her cocuk cekmeceye dolaba girmez yani ne bileyim. Allah kolaylik versin

O çocuğa bakmak sakat iş , her çocuk öyle olmaz ona ekstra dikkat etmeli valla sürekli gö önünde tutamayacaksanız söyleyin bakmayın ve bakanda iyi baksın , herşeyi yapar o çocuk kaşla göz arası allah korusun

İyi cesaret sizdeki amacınız iyilik evet ama gerçekten büyüük bir sorumluluk yeğenlerime bakmaya korkuyorum birkaç saatliğine bile.
kendi evinde olmaz olmaz sizin yanınızda bir anda düşer kalkar bişey olur ben korkarım şahsen. Bencede söylemelisiniz arkadaşınıza bundan sonrasında yapmanız gerekeni....

Back
X