Aman Allahm sonunda yarn ben de oluyorum ama inanlmaz heyecanlym

masumpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
287
5
96
37
Diyarbakır
Kızlar bir yıldır sürekli burdaydım hep yazılarınızı okuyup cesaret topladım ama gel görki ameliyat günü yaklaşınca heyecandan dizlerim titremeye kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı
hiç kimse benim kadar heyecanlanmamıştır eminim..
ben inanılmaz heyecanlıyım neolur bana dua edin inşallah sorunsuz bir ameliyat geçiririm sonrasında da sorun yaşamam inşallah allahım inşallah
ama aklımda hep eşim olcak onu çoooook ama çok seviyorum bu ameliyatı istememesine rağmen kalbi kan ağlaya ağlaya beni ameliyathaneye bırakacak
canım benim ölürüm ona ben, çok üzülüyor çokmafoldumben

ay kıyamam cnm benım inşallah sorunsuz bi ameliyat geçirir sonuctandan memnun kalırsın sende eşinde çok beğenirsiniz inşallah

opuyorumnanaktaniyisallah ameliyatin guzel gecer hayalindeki burun olur va agrilarin morluklarin az olur

iyi şanslar masumpapatya. Heyecanlanma demek saçmalık olur çünkü benim ameliyat masasında bile kalbim yerinden çıkıyodu. Herşeyin çok güzel olacağına inan hep. Ama biliyomusun asıl eziyeti eşler çekiyo :çok üzgünüm: Benim eşim ben ameliyattan çıkana kadar ordan oraya koşturmuş durmuş,e çıktıktan sonrada herşeyimi o yaptı. Onsuz asla yapamazdım:1hug:

inşş çok güzel olur.bnde haftaya perşembe olcm şuan heycn yok ama sanırım yaklaştıkça beter olacm :) bnmde annem korkuyo ama eşin korkmasın çok basit bi amlyt aslında 2 saatlik.sen uyucksn uyancksn herşey bitmiş olck ( bni böle avutuyolar ama bakalım :))) umarım herşey dilediğinden güzel olur şimdiden geçmiş olsn diym a.s.

canim dualarimiz seninle....:Saruboceq: sakin heyecanlanma hersey 5 dk gibi gelicek...
uyursun bi bakmissin burnun sarili uyanmissin hersey cok hizli gecicek hic korkma, korkacak birsey yok cünkü... doktorun kim canim??

çok geçmiş olsn umarm çok çok çok güzel en önemlisi de yüzüne yakışan bi burna sahip olursn.. dualarımz seninle olucak

canım benim umarım herşey gönlünce olsun kolay geçsin kolay bitsin yüzüne yakışsın :Saruboceq:
ameliyattan önce rahatlat kendini endişelenme bugün nekadar heyecen yapıyorsan yap sabaha kendini telkin et zemuszemus
herşey güzel olucak senden birgün sonrada ben resimlerimi koyucam memnun kalırsan başkalarının resimlerinden alçıdayken hayal ediyorsun iyimi kötümü bilemem ama sabah senin için dua ediyor olucam :1hug:

canlarım benim çok ama çoooook teşekkür ediyorum allah hepinizin yanında olsun.
çok temiz kalpli insanlardan çok temiz dilekler ve dualar almış oldum ..
hepinizi çok seviyorum yarın gözümü kapatacam açacam herşey bitmiş olacak
fotolarımı eklicem sonra allahın izniyle

bu arada doktorum ünlü biri değil ama yaptığı burunları çok beğendiğim için onda karar kıldım
ama benimki de yaptığı burunlar kadar doğal ve güzel olursa onu bu sitede ben ünlü edecem andım olsun:lepi:

inşşş güzel olurda birlikte ünlü ederiz hiiç merak etme.sen atlat amlyatı gerisi kolay opuyorumnanaktan

canım benimkide ünlü değildi ama şimdilik ters hiçbirşey yok çok şükür burda ne tanınmamış doktorlar ne muhteşem burunlar çıkardılar ortaya :lepi: dilerim bizimkilerde öyle olur
bu arada nerde kime oluyorsun :uhm:

inşallah iyi geçer sonuç süper olurda kutlarız burda =)) darısıda başıma yakında inş. ben daha dr aşamasına gelemedim inş. ağustosta bende olcammm =)

canım şimdi ameliyatta olmalısın yada yeni çıkmışsındır allah yardımcın olsun canım inş herşey güzel olucak :Saruboceq: çabucak geçicek bir hafta ve sen yeni burnunla tanışacaksın ağrın sızın hiç olmasın inş seni seviyoruz :1hug:

canim gelecek ay da benimki war. bak sadece ameliyat sonrasi ne kadar güzel deigisk biri olcani düsünn..zamanla burnun yeirne oturacak, yüzünün güzelligi iyice ortaya cikicak. bende zaten en cok ta buna sevinyiorum. her zorlugun ardindan bi ödül wardir öyle düsün

canım çok geçmiş olsun inşallah iyi geçmiştir ameliyatın sonuçlarını merakla bekliyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…