Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolun kizlar allah razi olsun buraya konuyu actim acayip kotuydum zangir zangir titriyordum yazdiklariniz biraz olsun sakinlestirdi beni birde polis bulmamiz zor dedi ama esime pazartesi gel en yakin karakola bizdeki sapikali olan kisilerin resimlere bak bakim taniyabilecenmi demis ve burda aslami asla pesini birakmiyor polis boyle olaylarin hirsizlik falan olsun pek ilgilenmiyor ama cocuklar soz konusuysa cok ilgileniyorlarCok gecmis olsun tekrari olmasin insallah
ayyy canim sende benim kizim gibi rabbim korumus cok sukur ikinizde sansliymissiniz bundan sonra artik gozlerim 4 acip uzerinden ayirmiyacamÇok dikkat edin bende küçükken kaçırıldım ama neyseki aynı gün bulmuşlar.Bulmasalardı şuan bunları yazabilir miydim bilmiyorum
insaallah canim tek istegim o bulunursada aslami asla pesini birakmiyacam o pisligin allahim kimselerin canini yakmadan bulunur insaallahAllah yavrunuzu size bagislasin. Umarim bulunur o adi herif ve hakettigi cezayi alir
aman allahim dahada korktum canim demek bulanamadiBüyük geçmiş olsun canım Allah korumuş yavrunu sizlere bağışlamış seninde dediğin gibi evlatlarınızı 2 dk bile olsa asla yanlız bırakmayın.Bizim burda annesi su alırken kapının önünden kaçırdılar çocuğu bundan 10 sene önce ne ölüsünü ne de dirisini buldular yavrucagın Rabbim herkesin evlatlarını korusun kollasın.
oluyor iste canim kotu niyetli insanlar rabbim korusun tum melekleriAllah korumuş yavrunuzu. Kuzenimi de küçükken bakıcısı kaçırmıştı. Halam perişan oldu. Allahtan bulundu. Çok dikkat etmeliyiz çokk. Allah'a emanet olsun hepsi.
Yani hayatta hiçbirşey evladınızdan daha önemli değil o yüzden gözünüzü üzerinden almayın.Bu olay bir nebze kulağınıza küpe oldu.Artık daha dikkatli olursunuz ve bu sayede de burdaki bayan arkadaşlarımızda biraz daha dikkat ederler.Şuan bile hala bir umut ailesi ararlar oğullarını hatta küçüklük resmiyle programla büyütülmüş 15 yaşında böyle olurdur hali diye resmiye ararlar.Rabbim hiçbir anneyi evladıyla sınamasın...aman allahim dahada korktum canim demek bulanamadibazi bayanlar elestirmis beni yok seneryo falan yok nasil 2 dkda olmus olay diye vallahi yapacak insana 2 dk degil 2 saniye bile yetiyor o kadar gozu donmus hayvanin kiiii yavrumu kucaklamisda goturuyordu bak aglama tuttu beni yine
yok yok asla okul ici disinda birakmam savunmasiz kucucuk melegimi bir daha o kadar masumkiii melegim o abi diyor anlatirken o vicdansiz pislige
![]()
Çok geçmiş olsun,kizlar 4 yasinda kizim var sabahdan camasirlari yikadim astim bakdim kurumuslar birkac saat sonra esimde market alis verisinden geldi minik kuzum oyuncaklarini gorunce bahcede oynamak istedi bende demir bahce kapisi var acamiyor zaten surekli kapali hicbir zaman yalniz birakmam kizimi bahcede cok hassasim bu konuda hep korkardim birsey olur diye iste basima geldi haksiz degilmisim neyse kizim ben oynuyacam anne dedi tamam askim sen oyna bende sepeti iceri birakip geliyorum dedim aradan belki 3 dk gecmedi genc 23 24 yasinda birisi kizimi kacirmaya calisti esim on camdan gormus ciglik atti savurgan kossss arka bahceye dedi kendi camdan ben arkadan aklimiz cikdi minik bebegim anne o abi kim beni kucagina aldi agzimi kapatmaya ugrastidedi biz taniyormuyuz onu dedi esim kostu pesinden ama kacdi adi adam polise soyledik kayit aldilar son iki haftadirda cocuklar once kayip sonra cesetleri bulundu ve daha ne oldugu cozulemedi bile
kizlar aman cok dikkatli olun allahim her yerim titriyor halen daha korkudan acayipde korku sardi beni dahada gozumun onunden ayirmam kuzumu
sagol canim operim tabiki melegimi opmelere doyamiyorum zaten senin icinde operim kuzumu sadaka her zaman veriririm rabbim onlarin yuzu gozu hurmetine korudu melegimi yinede vericem kesinlikle binlerce kez sukurler olsun rabbime kuzumu bana bagisladiÇok geçmiş olsun en değerli varlıklarımız onlar bizim. Sakin olmaya çalışın bol bol öpüp koklayın kızınızı bağrınıza basın benim yerimede öpün yanaklarından annesi çok korkmuş kıyamam ya. Sadaka vermeyide ihmal etmeyin şu olaydan sonra mesele birine yardım edebilirsiniz sadaka niyetine
sagol canim yurtdisindayim avusturyadayim ahhh birde benim korkumu gormeliydim allahim kimselerin basina vermesin on salaondan arka bahceye kosmak bu kadarmi uzun gelir insana ellerim ayaklarim titreye titreye kosarak gittimçok geçmis olsunn ben bile korkdum okurken
hnagi sehurdesiniz
sagol canim ben yurtdisinda avusturyadayim tum zalimler idam edilsin evet dogru soyluyorsun
evet aslinda altin cocukda tehlike bencede takmayin o kadar cok para etmesede goz diken insanlar olur allah korusun meleklerimiziCok gecmis olsun ben 5 yaslarindayken kapinin onunde oynuyoduk kolumdaki bilezigi caldi bi adam cocuk iste cok korkmustum anneme bagirdim duymadi misafirler vardi hala unutmam ve cocugumun basina gelmesinden cok korkarim kunye takmak istiyorum ogluma ama korkuyorum takamiyorum Rabbim korusun evlat baska bisey