aman dikkat edin yoksa siz de zlebilirsiniz:(

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
7 aylık bi ilişkim vardı. Birbirimizi sevdik ama o hep daha fazla hissettiriyordu sevgisini.. Çok tartışmalar fikir ayrılıkları oldu ama orta yol bulup halletmeye çalışmıştık..birbirimize bazı şeyleri yapmayacağımıza dair verdiğimiz sözler vardı..herşey güzel gidiyordu..rayına koyduğumuzu düşünmüştüm.. ta ki 3 ay önceye kadar yapma dediğim şeyleri açık açık yapıyordu ben eve 15 dk geç kalsam kıyamet kopuyordu artık anlamıştım bi kere tartışma sıklaştı mı alışkanlık oluyor küstüm zorla affettirdi derken babasına yardım için memlekete gitti sözde 1 hafta duracaktı.. o 7 günü geçirdim bi şekilde ama bi mesaj geldi benim arkadaşın düğünü var 1 hafta daha burdayım.. o gelecek 4 gün kalacak sonra mecburen geri dönecekti 45 gün görüşemeyecektik... bana 4 gün vermişti sadece.. arkadaşı dahi olsa son gün haber verilir mi.. tamam dedim geldi 4 gün durdu çok güzel vakit geçirdik özlemişti belliydi ama bi eksiklik vardı..zor zoruna uğurladım onu ağladım.. nasıl geçicek diyordum kardeşinin düğünü vardı gitti 3 gün yazmadı bişey bende bişey demedim düğün telaşı diye sonra aşkım yazardı hep bana canım demeye başladı telaştan dedim düğün bitti arkadaş gibi yazıyor hala.. dedim yorgundur bekle aşkam yatarken aşkım seni seviyorum yazdı... ertesi gün sabah mesaj atıyorum canım napıyosun çok iyi aşkım desene diyorum ses çıkmıyo beni seviyor musun diyorum telini kapattı... 3 saat sonra ben başka birine aşık oldum son 2 haftadır ona karşı bişey hissediyorum o kadar kötü oldum ki aklıma o 4 gün geldi başkasını severken benimleydi elimi tuttu.. en yakın arkadaşını aradım o seninleyken sen yokken başka kızlara bakardı senin yanında ben bile tanıyamazdım o kadar güzel rol yapardı ki dedi insan 7 ay nasıl aynı rolü yapabilir hayret ettim güvenim kalmadı hiçkimseye.. anlatmak istedim sadece kimseye göstermesin Allah:1no2:

adiye bak yaa :oklava: başka birine aşık olmuşmuşş.yesinler senin aşk anlayışını.bırak üzülme bu insan için yhaa.değmez onun gibiler için:mymeka:

bir gece öncesinden seni seviyorum aşkım dedi aynı gecenin sabahında bitti herşey o kadar ani oldu ki hayatım alt üst olmuştu..2 günde 2 kilo verdim..yalan söylemeyeyim 2 gün mesaj attım arkasından inanamıyordum çünkü..o kadar pislik biriymiş ki o kız sana yapsa aynı şeyi dedim yapsın başkasını bulurum dedi.. çok ahım şahım biri değil bende tipine değil bana olan sevgisine sadakatine aşık olmuştum..çok canım yandı ama bende ona mesaj çektim gururu kırılsın diye..

mesajım şu...

geçen 7 ayda çok şeyler gizlemişsin benden ama bende gizledim senin kadar büyük şeyler olmasa da şimdi dökme zamanı içimdekileri...mesela tipini beğenmiyordum yüzüne baktığımda ahh çok yakışıklı demiyordum seviyordum aşıktım ama huylarına tabi huylarında huy sayılırsa neyse içimde kalsın istemedim..

gelen cevap

bilmiyordum öyle düşündüğünü neyse bitti artık dök içindekileri başka varsa... çok bozuldu ama iyi olduu normalde havalı havalı cevap atıyodu :D

yuzsuzmuş :1shok:

çocuk daha galiba :icecream:

milletin duyguları ile oynamayı görev ednmiş ruhsuz bir "bebe":kahve:

yaşattıklarını yaşayınca anlar o zaman acısını :1ninca:

Olgunlaşmamış, çapsız bir dengesiz işte.....
Boşver ve kendini daha fazla harap etme. ıçindekileride söylemişsin Ohhhhh olsun.

çok şaşırmıorum artık naptılarını bilmiolar....sevmeyi unuttu artık insanlar..seven insan bulmak çok zor...
aladatan aldatana yalan söyleyen söyleyene ben artık çözemiorum insanlarıç..iyikide bitmiş sevin bence bende yaşadım evet agır gelio aama alışıosun zamanla herşeye ..unutursun bile dua et yıllarını almamış
..

hiç şaşırmadım artık olağan karşılıyorum böyle şeyleri.. ama sizde hata aşkım dememiş düğün telaşı aramamış işi vardırr msj atmamış kafası dağınık görüşmek istemiyorr çok yoğunn ya kendi bahanelerinizi kendiniz buluyosunuz adamları melek ilan etmek için bak başkasına aşıkmış sen adamı temize çıkarmaya çalışırken

aşk sevgi kalmadı içimde tabiki ona karşı ama en çok dokunan onunla yaşanılan anılar oldu normal bir şekilde ayrılsaydık güzel bir anı olarak gülümsemeyle hatırlardım ama yaşadıklarımın içi boşaldı 7 aylık bi boşluk var gibi hayatımda...kendimi aptal yerine konmuş hissetmek içimi acıtıyor..

hiç şaşırmadım artık olağan karşılıyorum böyle şeyleri.. ama sizde hata aşkım dememiş düğün telaşı aramamış işi vardırr msj atmamış kafası dağınık görüşmek istemiyorr çok yoğunn ya kendi bahanelerinizi kendiniz buluyosunuz adamları melek ilan etmek için bak başkasına aşıkmış sen adamı temize çıkarmaya çalışırken

Ailesi çok katı, özellikle babası çok otoriter o yüzden ses çıkarmamıştım..Evladı gibi görmüyordu tabi bunlar bahane değil ama o an insan güveniyor sonuçta sevgilin oluyo sevdiğine inanıyorsun...

Allah a şükret cnm , kurtulmuşsun . inşallah en hayırlı zamanda karşına senı hakıkaten sevıp, guvenebileceğin biri çıkar karşına.

Allah kimsenin başına vermesin...herkesin karşısına iyi kimseler çıkarsın Allah..

inanmıyorum ya, diğer kızı ayarlayana kadar seni de kaybetmek istememiş bence. Ondan yüz bulunca senden ayrıldı tabi. Üzülme bence kurtulduğuna sevin, 7 ayına yazık ama yaşaman gerekiyormuş demek ki. Allah seni değerini bilenlerle karşılaştırsın bundan sonra inşallah.

inanmıyorum ya, diğer kızı ayarlayana kadar seni de kaybetmek istememiş bence. Ondan yüz bulunca senden ayrıldı tabi. Üzülme bence kurtulduğuna sevin, 7 ayına yazık ama yaşaman gerekiyormuş demek ki. Allah seni değerini bilenlerle karşılaştırsın bundan sonra inşallah.

aynen öyle canım..benle çıkarken o kızla vakit geçirilmiş başbaşa fotoğraf çektirmişler.. en çok koyanda ne oldu biliyo musunz kardeşi annesigillerin evin üst katında duracaktı ve bi odayı da ona ayırmışlar tatilden gelince dursun diye kardeşinin evini yerleştirdiler çok güzel oldu dedi..ama senin döşeceğin o oda daha güzel olacak aşkım vs vs dedi ve bunları söylerken o kıza aşık olduğu zamanın içinde..çok fazla evlilik hayali kurmazdık erken olduğu için ama ara sıra düşünürdük...çok doldum herşeyi döküyorum içimdeki herkes çok belliydi zaten böyle olacağı diyo niye bi insan evladı çıkıp söylemiyor bana ima etmedi çok ters tepki veren biri değilim kırgınım biraz herkese:gitme:

en azından kendi söylemiş.o kadar dürüstlüğü yapabilmiş başkasından duysan daha çok acı çekerdin

Back
X