7 aylık bi ilişkim vardı. Birbirimizi sevdik ama o hep daha fazla hissettiriyordu sevgisini.. Çok tartışmalar fikir ayrılıkları oldu ama orta yol bulup halletmeye çalışmıştık..birbirimize bazı şeyleri yapmayacağımıza dair verdiğimiz sözler vardı..herşey güzel gidiyordu..rayına koyduğumuzu düşünmüştüm.. ta ki 3 ay önceye kadar yapma dediğim şeyleri açık açık yapıyordu ben eve 15 dk geç kalsam kıyamet kopuyordu artık anlamıştım bi kere tartışma sıklaştı mı alışkanlık oluyor küstüm zorla affettirdi derken babasına yardım için memlekete gitti sözde 1 hafta duracaktı.. o 7 günü geçirdim bi şekilde ama bi mesaj geldi benim arkadaşın düğünü var 1 hafta daha burdayım.. o gelecek 4 gün kalacak sonra mecburen geri dönecekti 45 gün görüşemeyecektik... bana 4 gün vermişti sadece.. arkadaşı dahi olsa son gün haber verilir mi.. tamam dedim geldi 4 gün durdu çok güzel vakit geçirdik özlemişti belliydi ama bi eksiklik vardı..zor zoruna uğurladım onu ağladım.. nasıl geçicek diyordum kardeşinin düğünü vardı gitti 3 gün yazmadı bişey bende bişey demedim düğün telaşı diye sonra aşkım yazardı hep bana canım demeye başladı telaştan dedim düğün bitti arkadaş gibi yazıyor hala.. dedim yorgundur bekle aşkam yatarken aşkım seni seviyorum yazdı... ertesi gün sabah mesaj atıyorum canım napıyosun çok iyi aşkım desene diyorum ses çıkmıyo beni seviyor musun diyorum telini kapattı... 3 saat sonra ben başka birine aşık oldum son 2 haftadır ona karşı bişey hissediyorum o kadar kötü oldum ki aklıma o 4 gün geldi başkasını severken benimleydi elimi tuttu.. en yakın arkadaşını aradım o seninleyken sen yokken başka kızlara bakardı senin yanında ben bile tanıyamazdım o kadar güzel rol yapardı ki dedi insan 7 ay nasıl aynı rolü yapabilir hayret ettim güvenim kalmadı hiçkimseye.. anlatmak istedim sadece kimseye göstermesin Allah:1no2: