• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMAN DİKKAT !!

artemisasia

çokşükürbinşükür
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
830
1.021
63
47
Herkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.

Herkese selamlar,
Sabah radyoda dinledim arkadaşlar. Okul servisine yanında velisi olmadan binen öğrencileri kollayan kötü niyetli insanlar varmış. Çocuklara kendi servislerinden önce yaklaşıp senin servisin kaza yaptı bugün bu arabayla okula gideceksin deyip çocuk kaçırılıyormuş. Eğer çocuklarınız siz olmadan servise biniyorsa uyarın başka araca binmesinler.
Aynen bende duydum bunu aman dikkat edin hanımlar
Konu üstte kalsında herkes görsün

Sadece kendi binen çocuklar değil anneler bile bu hataya düşebilir. Şeytanın aklına gelmeyecek fikirleri var bazı insanların Allah korusun çocuklarımızı.

Allah evlatlarimizi kotu olan herseyden korusun.. Böyle pisliklere fırsat vermesin. Amin

Allah'ım ne insanlar var ya şeytana pabucunu ters giydiriler
Şerefsizler
Allah fırsat vermesin bu pisliklere

hatta bazı çocuk kaçıranlar servise binen çocukların evlerini tesbit edip, çocuk velisinden önce evden çıkıyorsa veli gelene kadar bile kaçırabiliyormuş. geçtiğimiz yıl ankara sincan da bir tanıdığın başına geldi. servis şoförünün uyanıklığı sayesinde kurtuldu çocuk kaçırılmaktan.

ben çocuk olsam kanardım bu lafa net.

kardeşimde kullanıyorlarmış serviscell diye bir uygulama. işe yarayabilir belki bu tarz durumlarda.

Herkese selamlar,
Benim bir tanidigim da paylasmis.Oturduklari sitenin onunden ,komsusunun cocugunu baska okul servisine bindirmek istemisler.

Herkese selamlar,

dün bizim anneler grubuna da atmışlardı bu haberi

Bu pisliklikleri yapanlara o kadar cok kiziyorum ki... ne istiyorsunuz masum cocuklardan. Siz bi pisliksiniz ve bu pisliklige dahil olacak onca kadin var gidin onlarla yasayin mikropluklarinizi. Uzak durum masum yavtularimizdan...

Sadece kendi binen çocuklar değil anneler bile bu hataya düşebilir. Şeytanın aklına gelmeyecek fikirleri var bazı insanların Allah korusun çocuklarımızı.

aynen öyle

şoför bana abla servis bugün gelemiyor ben bırakacağım dese olur derim ki

oğlum yazın kursa giderken bir gün servisçinin işi varmış başka göndermişler

üstünde okulun adı yazıyor ama ne olacak her şekilde yazılır aslında binip gittiler valla hiç aklıma da gelmedi

Benide servisci aradi dun.beni yada hostes ablasini gormeden binmesin siz zaten camdan bakiyorsunuz mutlaka gorursunuz ama bu civarda olmus 1 kac olay.olaki servis ariza yapti yine kendi hostesimiz mutlaka icinde olur dedi

Ya anlamıyorum, bu kadar çok aynı olay olduysa, bunu yapanlardan yakalanan olmamış mı?

Servisin plakasını alan, şikayet eden, ya da kameralarda takip edilen...vs.

Rabbim korusun ya..ne pislik insanlar var. Geberip gitsin hepsi yeni günü göremeden.

Back
X