Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aynı sorun bizdede var.6. aydan sonra düzelir diyorlardı ama düzelmiyormuş neyse yaşını beklicez herhalde:))benim oğlumda 4,5 aylık.En uyuz olduğum şeyde milletin yorumları radyo aç tv aç alıştırma öyle gider.napiyim öyle zor uyuyor ki uyanmasın diye elimizden geleni yapıyoruz(
ilk 40 gün televizyonun olduğu odada yattık ve sabahtan akşama hiç kapanmaz benim televizyonum ama 8 aylık olduk ve odaya nefesimizi tutarak giriyoruz yattığımız gibi uyumazsak uyanıyor hiç alıştırmakla alakası yok bence.şimdi benim zilim telefonum herşeyim sesizde.Allah hepimize yardım etsin
Zamanla düzeliyor merak etmeyin.
Benim kızım nefes alma sesime uyanırdı. Yürümezdik bile evde. Zili falan sökmüştük, kapıya bebek uyuyor falan yazısı asmıştık :)
Ama annemin evinde ne kadar ses olursa olsun uyanmazdı kızım. Hatta bigün işten döndüğümde bi baktım kızım uyuyor, annem evi süpürüyor birde çamaşır makinesi çalışıyor ve makine eski model. Düşünün artık şok olmuştuk.
Bebek annenin stresini hissettiği için sese duyarlı olurmuş hemen uyanırmış.
Şimdi ses çok yüksek olmadığı sürece uyanmıyor kızım.
malesef bende de aynı sorun var.birde benim uyutma sorunum var onu nasıl çözücez bilmiyorum..arkadaşım bebeğini yatağına bırakıyor çocuk bakına bakına uyuyor benimkide memede uyuyor gündüz hep böyleyiz ama akşamları çok fena..yatarken mama yiyor üstüne 3 dk emip uyuyor ya da uyutana kadar saatler geçiyor..herşeyi denedik.artık eşim anakucağında dolaştırıyor öyle uyuyor yarım saat dolaştırıyor yazık.benim bebeğim mi zor yoksa benmi uyutmayı beceremiyorum..önerisi olan var mı?
malesef bende de aynı sorun var.birde benim uyutma sorunum var onu nasıl çözücez bilmiyorum..arkadaşım bebeğini yatağına bırakıyor çocuk bakına bakına uyuyor benimkide memede uyuyor gündüz hep böyleyiz ama akşamları çok fena..yatarken mama yiyor üstüne 3 dk emip uyuyor ya da uyutana kadar saatler geçiyor..herşeyi denedik.artık eşim anakucağında dolaştırıyor öyle uyuyor yarım saat dolaştırıyor yazık.benim bebeğim mi zor yoksa benmi uyutmayı beceremiyorum..önerisi olan var mı?
eminim beceriyosundur ama bizimkiler biraz edepsiz heralde:)
valla bizim oğlanda öyle.ilk 3 ay memede uyudu şimdi 4,5 aylık hiçbirşekilde uyumuyor.uykusu gelince acayip mızıldanıyo.beşiğinde sallıyoruz uyumuyor,ayakta sallıyoruz uyumuyor anakucagında sallıyoruz uyumuyor,kucakta gezdiyoruz uyumuyor bazen çıldırcak gibi oluyorum akşam saat 10 da uyutma çabaları başlıyo bizim paşa uyuyana kadar saat 12 oluyor.hergün huyu değişiyor.kendi kendine uyumayı öğrensin diye int bir sürü araştırma yaptım tekniklerin hepsini denedim yok olmuyor( gerçi benim oğlum doğduğu günden beri çok huysuz sürekli ağlıyor
gaz problemini çok yoğun yaşadık tam sancılar hafifledi dedik dişi başladı
( şimdiki çocuklar bir alem canım:)) ne diyeyim allah hepimize sabır versin:sm_confused:
Benimki de televizyonun yanında uyur sese gürültğye alışsın dedik ama benim en ufak tıkırtıma uyanıyor. Deli oluyorum o uyurklen hep burdayım o yüzden evde iş güç yapamıyorum. En ufak sese uyanı veriyor. Ama benim sesime Tv. Zil vs değil....((