Bebek Beslenmesi aman ses çıkarmayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mslmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mslmn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
138
4
116
Diğer
öncelikle selamlar.bebeğim 7 aylık.doğduğundan beri uyurken azıcık bi ses olsun hmn uyanıyor.ayaklarımızın ucunda geziyorz evde.bnm gibi olan arkadaşlar varmı?önerileriniz neleer naapabilirim.birde hep ayağımda sallanmak istiyo:(((

canım aynı sorun bizde de var. bu başlığı güncelleyelim hep. belki de arkadaşlardan güzel fikirler gelebilir.

valla aynı sorun bizdede var.6. aydan sonra düzelir diyorlardı ama düzelmiyormuş neyse yaşını beklicez herhalde:))benim oğlumda 4,5 aylık.En uyuz olduğum şeyde milletin yorumları radyo aç tv aç alıştırma öyle gider.napiyim öyle zor uyuyor ki uyanmasın diye elimizden geleni yapıyoruz:((

ben bebekliğinden beri tv radyo vs sesi açık uyutuyorum bebeğimi.Allah var tv sesi çok açık olsa dahi umrunda olmaz uyur ama biz çıt çıkarırsak hemen uyanıverir.özetle, bebekleri ne kadar gürültüye alıştırırsanız alıştırın onlar karakterlerine ve uyuma kriterlerine göre tepkiler geliştiriyorlar...yapacak tek sey uykularını düzene sokmaya calısarak sabretmek...

valla aynı sorun bizdede var.6. aydan sonra düzelir diyorlardı ama düzelmiyormuş neyse yaşını beklicez herhalde:))benim oğlumda 4,5 aylık.En uyuz olduğum şeyde milletin yorumları radyo aç tv aç alıştırma öyle gider.napiyim öyle zor uyuyor ki uyanmasın diye elimizden geleni yapıyoruz:((

aynısını bizede diolar. açıyorum radyonun sesini. kaç kere denedim. yok uyumuyo..hele bi yere gittttiğimiz zmn millete susun konuşmayında diyomiyorsun. artk bzm kız uykusuzluktan ne yapacağını bilmioo..:(

ben alışsın diye ses olan yerde uyutuyodum ilk 3 3,5 ay sonra anladık ki sese tepki veriyo bizim alışsın çabalarımız boşa mecbur şimdi ses çıkmaması için uğraşıyoruz ama enteresan olan benim kucağımda uyuyosa ses etkilemiyo bi çözüm bulamadım büyümesini dört gözle bekliyorum

uyku düzenini oluşturmak için tv olmayan yerde uyutmaya başladım..yoksa akşamları yatağında değilde bizim yanımızda oturma odasında uyumak istiyor bebeğim.henüz çok küçük ama öle..tv odasında uyuyor yatağına götürüyorum uyanıyor tekrar odayageliyoz uyuyo bırakıyorum orda öle uyuyo sese rağmen:)ama bi kaç gündür alışması için yatak odasında uyutuyorum akşam olunca..yoksa uyku düzenini zor oluşturucam

ben de sessizliğe alıştırmıştım,malesef en ufak bir gürültüde uyanır.Ahdım var,ikincide bu kadar dikkat etmeyeceğim.

off aynı dert bizde de var....
hele birde misafir gelince sus da diyemiyorsun...
birde çok yüksek sesle konuşuyorlar..
tüylerim diken dieken oluyor oğlum uyanacak diye....

Zamanla düzeliyor merak etmeyin.
Benim kızım nefes alma sesime uyanırdı. Yürümezdik bile evde. Zili falan sökmüştük, kapıya bebek uyuyor falan yazısı asmıştık :)
Ama annemin evinde ne kadar ses olursa olsun uyanmazdı kızım. Hatta bigün işten döndüğümde bi baktım kızım uyuyor, annem evi süpürüyor birde çamaşır makinesi çalışıyor ve makine eski model. Düşünün artık şok olmuştuk.
Bebek annenin stresini hissettiği için sese duyarlı olurmuş hemen uyanırmış.
Şimdi ses çok yüksek olmadığı sürece uyanmıyor kızım.

ilk 40 gün televizyonun olduğu odada yattık ve sabahtan akşama hiç kapanmaz benim televizyonum ama 8 aylık olduk ve odaya nefesimizi tutarak giriyoruz yattığımız gibi uyumazsak uyanıyor hiç alıştırmakla alakası yok bence.şimdi benim zilim telefonum herşeyim sesizde.Allah hepimize yardım etsin

ilk 40 gün televizyonun olduğu odada yattık ve sabahtan akşama hiç kapanmaz benim televizyonum ama 8 aylık olduk ve odaya nefesimizi tutarak giriyoruz yattığımız gibi uyumazsak uyanıyor hiç alıştırmakla alakası yok bence.şimdi benim zilim telefonum herşeyim sesizde.Allah hepimize yardım etsin

amiin cnm amiin..artk sabırla büyümelerini beklicezz..

Zamanla düzeliyor merak etmeyin.
Benim kızım nefes alma sesime uyanırdı. Yürümezdik bile evde. Zili falan sökmüştük, kapıya bebek uyuyor falan yazısı asmıştık :)
Ama annemin evinde ne kadar ses olursa olsun uyanmazdı kızım. Hatta bigün işten döndüğümde bi baktım kızım uyuyor, annem evi süpürüyor birde çamaşır makinesi çalışıyor ve makine eski model. Düşünün artık şok olmuştuk.
Bebek annenin stresini hissettiği için sese duyarlı olurmuş hemen uyanırmış.
Şimdi ses çok yüksek olmadığı sürece uyanmıyor kızım.

kesinlikle haklısın..stresi anlıyor ondan duyarlı..zor uyuttuğum zamanlar parmak ucunda çıkıyorum odadan hemen uyanıyordu şimdi rahat hareket ediyorum yani takmıyorum uyanmıyor..

malesef bende de aynı sorun var.birde benim uyutma sorunum var onu nasıl çözücez bilmiyorum..arkadaşım bebeğini yatağına bırakıyor çocuk bakına bakına uyuyor benimkide memede uyuyor gündüz hep böyleyiz ama akşamları çok fena..yatarken mama yiyor üstüne 3 dk emip uyuyor ya da uyutana kadar saatler geçiyor..herşeyi denedik.artık eşim anakucağında dolaştırıyor öyle uyuyor yarım saat dolaştırıyor yazık.benim bebeğim mi zor yoksa benmi uyutmayı beceremiyorum..önerisi olan var mı?

malesef bende de aynı sorun var.birde benim uyutma sorunum var onu nasıl çözücez bilmiyorum..arkadaşım bebeğini yatağına bırakıyor çocuk bakına bakına uyuyor benimkide memede uyuyor gündüz hep böyleyiz ama akşamları çok fena..yatarken mama yiyor üstüne 3 dk emip uyuyor ya da uyutana kadar saatler geçiyor..herşeyi denedik.artık eşim anakucağında dolaştırıyor öyle uyuyor yarım saat dolaştırıyor yazık.benim bebeğim mi zor yoksa benmi uyutmayı beceremiyorum..önerisi olan var mı?

eminim beceriyosundur ama bizimkiler biraz edepsiz heralde:)

valla bizim oğlanda öyle.ilk 3 ay memede uyudu şimdi 4,5 aylık hiçbirşekilde uyumuyor.uykusu gelince acayip mızıldanıyo.beşiğinde sallıyoruz uyumuyor,ayakta sallıyoruz uyumuyor anakucagında sallıyoruz uyumuyor,kucakta gezdiyoruz uyumuyor bazen çıldırcak gibi oluyorum akşam saat 10 da uyutma çabaları başlıyo bizim paşa uyuyana kadar saat 12 oluyor.hergün huyu değişiyor.kendi kendine uyumayı öğrensin diye int bir sürü araştırma yaptım tekniklerin hepsini denedim yok olmuyor:(( gerçi benim oğlum doğduğu günden beri çok huysuz sürekli ağlıyor:( gaz problemini çok yoğun yaşadık tam sancılar hafifledi dedik dişi başladı:(( şimdiki çocuklar bir alem canım:)) ne diyeyim allah hepimize sabır versin:sm_confused:

Benimki de televizyonun yanında uyur sese gürültğye alışsın dedik ama benim en ufak tıkırtıma uyanıyor. Deli oluyorum o uyurklen hep burdayım o yüzden evde iş güç yapamıyorum. En ufak sese uyanı veriyor. Ama benim sesime Tv. Zil vs değil....:(((

valla bizim oğlanda öyle.ilk 3 ay memede uyudu şimdi 4,5 aylık hiçbirşekilde uyumuyor.uykusu gelince acayip mızıldanıyo.beşiğinde sallıyoruz uyumuyor,ayakta sallıyoruz uyumuyor anakucagında sallıyoruz uyumuyor,kucakta gezdiyoruz uyumuyor bazen çıldırcak gibi oluyorum akşam saat 10 da uyutma çabaları başlıyo bizim paşa uyuyana kadar saat 12 oluyor.hergün huyu değişiyor.kendi kendine uyumayı öğrensin diye int bir sürü araştırma yaptım tekniklerin hepsini denedim yok olmuyor:(( gerçi benim oğlum doğduğu günden beri çok huysuz sürekli ağlıyor:( gaz problemini çok yoğun yaşadık tam sancılar hafifledi dedik dişi başladı:(( şimdiki çocuklar bir alem canım:)) ne diyeyim allah hepimize sabır versin:sm_confused:

amin aminnnnn...
gündüz hep memede beni esir alıyor iş güç yapamıyorsun zaten, gece yaparım diyorum o uyuyana kadar tüm enerjim bitmiş oluyor..dün gece 2 de yattım, gece uyanınca da tek gözüm açık tek gözüm kapalı ilgileniyorum oğluşla, geçecek bu günlerde iyi tarafından bakıp tadını çıkarıyoruz işte kaydirigubbakcemile2

Benimki de televizyonun yanında uyur sese gürültğye alışsın dedik ama benim en ufak tıkırtıma uyanıyor. Deli oluyorum o uyurklen hep burdayım o yüzden evde iş güç yapamıyorum. En ufak sese uyanı veriyor. Ama benim sesime Tv. Zil vs değil....:(((

ancak bnde bizm kızı uyutunca girebiliorum yoksa başka zmn giremiyorum girsem bile en fazla 10 dk....şimdi uyanık daha gireli 5 dk. anca oldu ama mızmızlanıo çıkıorum heraldfe:)

Back
X