değerli amanede,
çözüm her zaman bir kaç adımı birlikte uygulayarak sonuca ulaştırmaz seni... çok başa dönmek lazım... Eğer şu an bulunduğun durum yardım almanı biraz erteletecekse... şöyle yapalım mı? çözümden önce sorunu bir bulalım birlikte... Istersen buradan... Istersen özelden.. Nasıl istersen... Ilk önce sorunu bulmak lazım... Sonra kararlı olmak lazım... Sonra da sorunu kabul edip gerçekten çözümü istemek lazım.... Bu biraz yıpratıcı olacak ve süre isteyecek... Tıpkı bir doğum gibi... Ama sonu güzel olsun istiyorsan... Savaşman da gerekecek...
şimdi nasıl istiyorsan öyle yapalım... Istersen buraya yazayım.. Istersen yazışalım... Bir konuda "kararlı" olmak gerektiğini bilmen lazım... Kulaklarını sevgiyle çınlatmak istediğim anatolia35 ile bu yola bu şekilde çıktık ve çok güzel sonuçlar aldık.... Sana umut versin diye örneğini de gösteriyorum... Kararlı ve sabırlı olacağına söz verirsen, ben sana yardım etmek istiyorum,
sevgiler
size çok ama çok teşekkür ederim.maddi anlamda rahatlayıp terapiste gitmeden önce bende biyerden başlamak istiyordum ışık oldunuz bana..bu kez çok kararlıyım ve elimden gelen sabrıda göstericem.bu çıkmazdan kurtulup mutlu bir insan olucam.çünkü hayallerim benden çok uzakta kendi hayatıma seyirci kaldım ömrüm böyle bitsin istemiyorum.bende evliyim sevdiğim adamla beraberim(kötü şeyler yasamıs olsakta)kavusamamıs insanlar gbi mutlu çiftleri gördüğümde eve gelip aglamak kaderime kızmak eşime sinrlenmek istemiyorum artık.burdayım sizden gelecek adımı sabırsızlıkla bekliyorum.
Isterseniz burda istersenz özelde benm için fark etmez yeterki bir umudum olsun size bırakıyorum seçimi ve tekarar çok mtesekkr ediyorum