- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.358
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Doğru yoldasın.Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Evlenme teklifini tanımadan tipe ve meslege göre yapan adamlardan uzak durun zaten.Zira hayat bu bir kazayla güzellik kader olarakta meslek biter mazallah...Anlasmak uyum hayattan beklentiler karında kelebekler hani AŞK??boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Yoo. Şöyle de düşünebilirsiniz evlenince sizin de evinize giren para artacak (madem maaş üzerinden gidiyorsunuz genelde)Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Evlenmek için evlenilmez zaten. Doğru insan dediğiniz birisi olursa düşünürsünüz bu detaylariDostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Böyle düşünme. Huzur evlerinde kalanların hiç mi çocuğu yok.? Ayrıca ben de çocuk yapmayacağım. Yettiği kadarıyla kendime bakarım, sonrası Allah kerim.Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Sadece şuna yorum yapmaya geldim . Çocuğunuz olsa da bakacağının bir garantisi yok. Babam çok genç vefat etti babannem şuan huzurevinde .Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Bende çocuk düşünmüyorum.İnşallah pişman olmamBöyle düşünme. Huzur evlerinde kalanların hiç mi çocuğu yok.? Ayrıca ben de çocuk yapmayacağım. Yettiği kadarıyla kendime bakarım, sonrası Allah kerim.
Sırf evlenmek için evlenme. Mutsuz olursun. Kısmetse doğru zamanda karşına çıkar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?