- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
- Konu Sahibi samanyolu11
-
30dan önce evlenmem diyenlerdenim. Dediğiniz gibi atanma memuriyet için çabalayarak geçti hayatım. 6 yıl yalnız yaşamanın lüksünü sürdüm,Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Valla tüm düşüncelerini çok beğendim evet evlilik iğrenç bir sorumluluk sirf kadının sırtına yüklenen resmen erkeklere hizmet edelim diye çıkmış bir kurum ve evet gelen adam ve ailesi senin maaşına göz dikecek zaten baştan yaklaşma amaçları o olavakDostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Tamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.Valla tüm düşüncelerini çok beğendim evet evlilik iğrenç bir sorumluluk sirf kadının sırtına yüklenen resmen erkeklere hizmet edelim diye çıkmış bir kurum ve evet gelen adam ve ailesi senin maaşına göz dikecek zaten baştan yaklaşma amaçları o olavak
Evlilik güzel ama cocuk yıpratıcı bayaaTamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.
Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
bekar mı kalırdınız ömür boyuTamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.
E millet neden evleniyor ozaman. Bir de erkekleri zorlaya zorlaya:)Valla tüm düşüncelerini çok beğendim evet evlilik iğrenç bir sorumluluk sirf kadının sırtına yüklenen resmen erkeklere hizmet edelim diye çıkmış bir kurum ve evet gelen adam ve ailesi senin maaşına göz dikecek zaten baştan yaklaşma amaçları o olavak
Kesinlikle aynı fikirdeyim bu işe uygun olmadığımi anlayıp istifa ettim zatenTamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.
Ay hiç bilmiyorum benimki baskı sonucu oldu bir de o kadar emek verdim değsin diye düşündüm sanirimE millet neden evleniyor ozaman. Bir de erkekleri zorlaya zorlaya:)
Ay ben ne yapayım bacım bi tavsiye ver banaAy hiç bilmiyorum benimki baskı sonucu oldu bir de o kadar emek verdim değsin diye düşündüm sanirim
Tüm samimiyetimle söylüyorum evet. Sevgilimle birlikte yaşardım, çocuk yapmazdım. İşime gücüme bakar Yeri içer gezer eğlenirdim.bekar mı kalırdınız ömür boyu
Valla insanların çoğu toplum baskısı herkes evleniyor diye vs sebeplerden evleniyor kendinizi yalnız hissetmiyor birine ihtiyaç duyuyorsaniz hiç o topa girmeyinAy ben ne yapayım bacım bi tavsiye ver bana
Kesinlikle aşktan değil. Türk kızlarının belki hepsi değil ama çoğu için evlilik sebeplerini yazayım:E millet neden evleniyor ozaman. Bir de erkekleri zorlaya zorlaya:)
Hayatina bak fıstık gibi .. cocugu olanida huzur evine yatırıyor senede ziyaret.. ye iç gez mis .. tum yazdiklarin dogru .. sen de yaşlılığında bile rahat edersin bagla maaşı huzu evine mis gibi bakikirsin...Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
E millet neden evleniyor ozaman. Bir de erkekleri zorlaya zorlaya:)
Agzin bal yesin. Kocemde kocem konularindan sonra ayaklari yere basan hedefleri olan birini gormek umut verdi bana.Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
o araban ve evin mi var?ovvvvvvvv kesinlikle evlenme yedirme elin herifine.huzurevi giderleri için de para biriktir amaAy ben ne yapayım bacım bi tavsiye ver bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?