- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
- Konu Sahibi samanyolu11
karşınıza “ bay doğru “ çıkmamış
Evlenmiş olmak için de evlenmeyin tabi ki ...
Evlenmiş olmak için de evlenmeyin tabi ki ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kötüyse boşanın o zamanevlendiğimden beri hayatım tepetaklak gidiyor kocamın kararları yüzünden. bana karşı doğrudan bir şeyi yok birbirimizi seviyoruz ama hayatla ilgili aldığı kararlar ikimizi de etkiliyor ve 2 senede yaşam standartlarım çok düştü. prensesler gibiydim baba evindenin birebir örneğiyim.
keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydık. bu kadar.
Evlenirken bilmiyor muydunuz? Sürpriz mi oldu?evlendiğimden beri hayatım tepetaklak gidiyor kocamın kararları yüzünden. bana karşı doğrudan bir şeyi yok birbirimizi seviyoruz ama hayatla ilgili aldığı kararlar ikimizi de etkiliyor ve 2 senede yaşam standartlarım çok düştü. prensesler gibiydim baba evindenin birebir örneğiyim.
keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydık. bu kadar.
Okuyup memur olunuyor ama bazı şeyler baki kalıyor biz cocuklarimizi bize baksin diye dogurmuyoruzDostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
+100000000 yüzden yüz katiliyorum.Ya zaten doğru düzgün erkek mi kaldı da koşa koşa evlensin millet. Birçoğu redpillci ekşi sözlük erkeği. Kalanı da ana kuzusu, silik tipler zaten. İyiler de çoktan kapılmış durumda.
Bu arada evet, memur kız arayışı gerçek. Bana atan da evlenelim diyen bir barzo vardı. Yok dedim, atanmamış halimle de istemiyorum seni. Buralara kadar geldik, durum bu evli hatunlar, sizin radarlar kapalı olunca haberiniz olmuyor.
He bir de çocuk ileride bana baksın diye çocuk yapılmaz. Doğurduğuna muhtaç olmak da ne bileyim... Hiç hoş bulmuyorum bu bakış açısını. İpotekli köle mi istiyorlar yoksa evlat mı yetiştiriyorlar belli değil.![]()
Ayyyy ahahahahah çok güldum tavşan bölümune puahaha baya dolmussunuz ay bende uyuz oluyorum ama nabacan ekonomiyi canlandiriyorlar en azindan girtlaga kadar borç la akraba hisim çatlatmali abartili berbat sadece telaş suratsiz sinirli gelin Saga sola avanak avanak bakan takilari hesaplayan damat. Sim içinde bekar erkeklere hava atan görümce baldiz bögggggghKesinlikle aşktan değil. Türk kızlarının belki hepsi değil ama çoğu için evlilik sebeplerini yazayım:
- İstediğin saatte istediğin yere gidebilmek. Eşiyle tatile, gezmeye istediği saatte gidiyor ve artık hava kararmadan evde ol diyen ebeveynler yok.
- Aile evinde yapamadığı makyajı, giyemediği kıyafeti giyebilmek. Eşlerini kendileri seçtiği için bu konuda aile evine nispetle daha rahatlar.
- Bekaret sebebiyle erteledikleri cinsellikleri rahatça yaşayabilmek.
- İğrenç pembe eşyalarla dolu Barbie evlerine benzer evlerde evcilik oynamak. O banal bambu sunumluklarda sunum yapmak.
-Düğünde o kabarık, tüylü, pembe, tüllü kostümleri giymek, kaftan giyip Hürrem gibi hissetmek. 1 haftalığına da olsa kına- düğün sürecinde prensescilik oynamak. Altın bilezikler ve kolyeler takılması.
Tüm büyü evlendikten sonra bozuluyor ama İşte. Aile evinden daha sıkıntılı sorumluluklar, eşin hizmet beklemesi, maaş kartını istemesi, gece olunca tavşan gibi üstünden inmemesi veya gelsin vajinismus gitsin erkeğin kalkmayan kuşu. Düğün ertesi bozdurulan altınlar, yerine teslim edilen kiralık gelinlikler, alt katta oturan ve her fırsatta soluğu yeni evli çiftin evinde alan kayınvalide, bal kabağına dönüşen hayaller.
Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Evlenirken bilmiyor muydunuz? Sürpriz mi oldu?
Bu kadar kötüyse boşanın o zaman
Niye bu kadar kötü bi hayatı çekesiniz ki?
Aranız iyi, muhabbetiniz taze ise maddiyattan dolayı birbirinizi yıpratmayın. Baba evinde prensesler gibiydiniz, o ortamı veren babanıza sorun bir de.hanımefendinin konusunu dağıtmak istemiyorum aslında ama evet sürpriz oldu. yani ben maddi durumunu , aklını fikrini bilmediğim biriyle evlenmedim eğer öyle anlaşıldıysa. evlendikten sonra aldığı bazı kararlar neticesinde bir şeyler olumsuz yönde ilerledi hep. boşanmak konusunda yeterli sebep göremediğim için böyle bir karar almadım. iyi gündenin kötü gündesini yaşıyoruzdur belki.
sadece söylemek istediğim , herkes evlenmek zorunda değil. her evlilik mutluluk getirmiyor. bekar hayatınızda mutluysanız ve bunu bozmak istemiyorsanız böyle devam edin. yok bir yerlerde evlenme isteğiniz varsa da umarım doğru kişiye denk gelirsinizsamanyolu11 .
sevgiler![]()
Evliler sana amaaan evlenme derler ama evliliğin konforunu yaşamaya devam ederler. Mesela bence kesinlikle evli ve çocuklu erkekler toplumda daha çok saygı görüyor. Bekarsan ve tamamen özgürsen güzel bir şey ama gerçekten özgürsen tabi. Bazı kadınlar ya da erkekler bekar ama bakıyorsun anne babasınon kardeşlerinin ya da akrabalarının peşinde koşmakla geçiyor ömürleri. kazanıyor kazandığını ailesi bi şekilde alıyor. Öyle ise evlenmek daha mantıklı bence. Bir de bekar olunca herkes çok vakti var zannediyor. mesela eşim bekarken herkes gel aşağı gel yukarı diye iş yaptırırdı. evlenince ailesi çocuğu var diye karışamıyorlar yani evlilik ona kalkan oldu bence. Benim de ailem daha mıhafazakar eşim de modern, ben de hem hayatımda hem kariyerimde eşimin de desteği ile çok ilerledim. demem o ki bu çok kişiye bağlı bir şey. Ama dikkat et özgürüm deyip de başka takıldığın şeyler olmasın. Böyle bir toplumda gerçekten özgür davranabiliyorsan da korkma evliliK seni boğamaz bence.Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Sex için illa evlenmesi mi lazımAşkı meski çoluğu çocuğu herşeyi kenara biraktin diyelim .
Canin SEKSSSSte mi istemiyor nasıl duracaksın ömür boyu alev alev![]()
+10 ne diyim ya, evlenmek hata (severek iyi biriyle evlenmiş olmama rağmen :)Sakın sakın aman diyeyim şu mükemmel düzenini bozup evleneyim başıma dert sarayım deme. Ülkenin insan kalitesi malum. En iyi eşte veya eş ailesinde bile tonlarca sıkıntı yaşarsın. Mutluluktan çok sıkıntı yaşarsın hatta. Paranı ye, flörtler et, gezin, tatillere gidin, yurt dışında çık ama evliliği hiç düşünme derim. Çok gereksiz bir şey.
Konunu gözlerimi kısarak haset içinde okuduğumu söylemeden geçemeyeceğim![]()