Amante'nin Çeyizleri

Aramıza hoşgeldin öncelikle canım

Çeyiz düzmek meşekkatli ancak bir o kadar da zevkli bir uğraş, her detayını aşkla alırsın ve kullanacağın günün hayalini kurarsın,

Hatta bazen çeyizlerinin olduğu odaya başka işin varmış gibi girer, gizli gizli bakar aşk yaşarsın

Ben de geçen yıl bu zamanlar başlamıştım ancak şimdi bitti hatta alınmayacak ıvır zıvırları bile aldım o kadar yani,

Yine de insan çeyiz için almalara doyamıyor

Huzurla aşkla kullan canım, hayırlı olsun topiğin de

anaaaaammm yeni görüyom ya beenn senide ciciklerineee yerim kiiii herşeyinn çok güzel kuşumm aşklı meşklii güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahhh

Canımmmm,sen zaten ilk yorumu hep yapıyosun kiii

Amin kuzucum, hatta beraber musmutlu günlerde kullanalıımmmm Sana güzel güzel masalar kurayımm

aaaa sana kurayım mı ? peki bana ?
hep gülibikmi yapcak çirkeflikk

(not: çok seviorum sizleri )

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularımı. Gerçekten aşk yaşıyorum ben onlarla.

Keyfim hiç yokken gelen bir kargo bile beni acaip mutlu edebiliyor.

Çok teşekkür ederim, Rabbim bir an önce kullanacağımız günleri de göstersin bize

anaaaaammm yeni görüyom ya beenn senide ciciklerineee yerim kiiii herşeyinn çok güzel kuşumm aşklı meşklii güzel günlerde kullanmak nasip etsin Allahhh

aaaa sana kurayım mı ? peki bana ?
hep gülibikmi yapcak çirkeflikk

(not: çok seviorum sizleri )

Kuzummmmmm teşekkür ederriiimmbende seni yerim kiiii

İkinize aynı gün kursam keşkeee ne kadan harika olurrr

Bende sizi çok seviyorum

Canım sana özel msj atıcaktım ama posta kutusunun bir temizliğe ihtiyacı var heralde uyarı veriyor
O yüzden buradan yazim dedim
Hani geçen gün soruyordun ya bnm tavuklu kırmızı mutfak eşyalarını işte onlardan markafoniye gelmiş
La Vita Bueno kampanyasına ordan temin edebilirsin.
Görünce aklıma sen geldin haber edim dedim:13:

Bu arada şimdi inceledim çeyiz kısmını güle güle kullan hepsini.
Lavantalı kutular favorim çok beğeniyorum onları

Canıımm çok teşekkür ederim hemen bakmalıyımmm

Posta kutumu da temizliğe sokuyorum hemmencik

Bu arada şimdi inceledim çeyiz kısmını güle güle kullan hepsini.
Lavantalı kutular favorim çok beğeniyorum onları

Teşekkürler tatlımm

Bende çok beğeniyorum onları,Rabbim evimizde gönlümüze göre kullanmayı nasip etsin inşallah

Güzel çeyizlerini Güle güle kullan ağız tadıyla.

Wok tava alsam mı almasam mı diye düşünüyorum bende sen almışsın kararsız kaldım :44:

tatlım ben yeni gördüm topiğini kiii..

hepsi çok güzel canım, Allah sevdiceğinle güzel güzel kullanmayı nasip etsin hemde hemen bu sene

actifry dan ben de alsam mı diye düşünüyorum malum kızartma canavarıyımdır

Ayçaamm çok teşekkür ederim kuzuumm

Vee kocammaannn bir amin diyorum Biz actifry'ı Sevdiceğin isteği üzerine aldık daha doğrusu o aldı

Sonra kendi evlerine de aldılar ve çok memnunlar kuzucum,bence almalısın

ben de alıyorum o zaman kesinn hep aklımdaydı zaten, siz de memnunsanız alıyım ben dee

kuzum geçen gün aklıma geldi sevdiceğin işe girmişti,işinden memnundur inşallah canımm, çeyiz de hızlanmış birlite evleniyoruz bu sene inşallaahhh

Canım benim inşallah sende memnun kalırsınn

Şimdilik memnun canım. 4 ay kadar bir eğitimi var. Şimdi başladı eğitime. Eğitim için Eskişehir'e gidip orada kalacak birde birkaç ay, o canımı sıkıyor ama olsun. İnşallah sonu güzel olacak..

Ama bilmiyorum biz sanırım bu seneye yetişemeyiz, tabi hiç belli olmaz bakarsın bir anda herşey netleşir ve beraber gelin oluruzzz :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…