amar ykama hastal!

offf ya bende de var maalesef hemde ben nerdeyse hergün çalıştırıyorum yalnız yaşadığım halde
temiz kıyafetleri bile yıkıyorum beklemekten kirlenmiştir diye çanta cüzdan ne olursa valla su faturası 3
aileye beden geliyor her ay nasıl engel olabilirim yaa mafoldumben

slm arkadaşım ankaranın suyunu bitiren birde benim melih abi duymasın zabıta yollar kapıya...
bende günde 1 kere değil üç kere kıyafet değiştiriyorum günde bazen 3 kere bazen 4 en az 2 kere makine çalıştırıyorum nelermi yıkanıyor makinada her hafta bornozlar her hafta evin tüm perdeleri .........hergün kıyafetler yıkanır hemde beyazlar 90 renkliler 50 derecede ayakkabılar çantalar bavullar yastıklar,koltuk krlentleri ,küçük paspaslar her hafta yorganlar ,10 yıllık evliyim 3. makinam ama ben gizli yapıyorum eşim kızıyor o işe gider gitmez hem bulaşık makinası hemdeçamaşır makinası çalışıyor...akşama kadar çalışıyor bizim evde sabah 8 akşam 6
mesaisi yapıyor benim leydim ...leydim çamaşır makinasının ismi .....mesela her duş aldığımda hergün duş perdesi 30 derecede yıkanır ayağım kuruladığım havlum ikinci kez kullanılmaz......
bulaşık konusuna gelince oda aynen öyle hiç eklimde yıkayamıyorum sürekli makinede günde 3 kere o ayarl banyo kovasını temizlik kovasını sabunluğu bile bulaşık makinasında 70 derecede yıkıyorum
hayatımdan memnunum mutlu oluyorum kaçak kaçak deterjan alıyorum hepsi ariel eşim kızıyor gizl alıyorum hatta ayıp olur diye bir aldığım yerden tekrar almıyorum başka yerden alıyorum
tokalarda makinede
sitenin en yüksek su ve elektirik faturası rekoru bende
tek rahatsızlık tatile gidince makine yok bunalımdayım kafamçokkarıştı
mesela memlekete gittik herkes uyuyunca ben tüm eşyalarımı yıkayıp gece asıyordum tabi kimse utanmasından sen hergece banyoda ne yapıyorsun diye soramıyorlar sanıyorlar biz hergece banyo yapıyoruz yalan ben çamaşır yıkıyorum
hasta demeyin bana tedavi oldum bu tedavi olmuş halim

sigara içilmişse eger yanımda eşimde bende afedersınız donumuza kadar çıkarıp makıneye atıyoruz ve uyumadan önce yastıklarımız kokmasın dıye mutlaka yıkanıyoruz. :roflol: ayyy yakmışız tellerı topluca farkında degılız. yazınca daha net gördum resmen delılık bu :sm_cool:

aynen canım bendede var banyo yapmadan uyumuyorum

bence bole seyleri obsess haline getirmeyin. sonra hayatınızı ele geçirdiğini fark edersiniz. hayatta hiçbir şeyi abatmamak lazım. herkesin farklı takıntıları olabilir hayatı boyunca. Kendi sağlığımız için bence en iyisi herşeyi dozajında yaşamak. Ben titiz insanları çok severim, özenirim ama çok da abartmamak lazım!

aynı problem benim ablamda da var. hatta onunki ileri boyutta. kıyafeti geçtim halı kilim ne varsa toplayıp yıkıyor. kendi evi yetmiyormuş gibi bir de benim evimde de aynısını yapıyor. geçen gelmiş mutfağımda hafif yolluk tarzı bişey var. onları toplayıp yıkamış halbuki biz onları doğumdan önce yıkatmıştık. neden yaptın, daha temizdi falan tartışmaya girdik. burası mutfak, burada yemek pişiyor, yemek yeniyor ve çabuk kirleniyor o yüzden tekrar yıkamak gerek falan dedi. eşim geldi o da şok. niye izin verdin diye bana kızıyor. bana soran olmadı ki. kafasına göre almış yıkamış asmış. yani gerçekten hastalık bu. tedavisi varsa ben de bilmek isterim.

arkadaşım sen memnunsan problem değil ama yazık ya

suya sabuna harcanan giden zamanına yazık

Son düzenleme:
bende de her gun evimi dip kose temizleme, her gun camasir yikama hastaligi var. ama beni en cok yoran ve rahatsiz eden her gun sabah mutlaka dus almamdir. sirf bu yuzden kimseye yatiya gitmem. gidersemde dus alabilecegim kimselere giderim. senede belki iki yada uc gun dus almadigim gun olur. o zamanlarda ancak cok cok moralim bozuk olursa, yada yatagimdan kalkamayacak kadar hasta olursam. sabahin dordunde dogum sancilarim basladiginda bile, ilk isim hemen dusa girmek oldu.neredeyse banyoda dogum yapacaktim..durumum o kadar vahim yani..bunun bir caresini bulan olursa, bana da soylesin zira artik bu beni cok yoruyor..ve saclarim uzun oldugu icin hasta SIKCA hastalaniyorum..

bence hastalık değil bu. gayet normal bi şey. kotlar çok kötü oluyor ama. o konuda kendimi frenliyorum. bi kot 200 tl. yazık bence. ama tişörtü falan affetmem yani hemen yıkanmalı, pijama, gecelik falan da.

Giydiğim hiçbir şeyi ikinci kez giymem.Mutlaka yıkarım Hastalık olduğunu sanmıyorum halimdende çok memnunum....

kızlarrrrr acil psikologa gidin ama sakın sakın önemsiz bir şey sanmayın çünkü bu bir hastalık benim teyzem böle dr ruh kanseri oldun diyo o kadar herşeyi yıkıyorki elleri bulaşık yıkamaktan yara oldu açıldı .zamanında sadece elbise yıkama bulaşıgı uzun yıkama idi şimdi (20 yıldır böle ama)ruh kanseri oldu iş yapmadan çamaşır yıkamadıgı zaman hastalanıyo psikolojik tedavi görüyo.siz öle degilsiniz ama çok dikkat edin LÜTFEN.

insan bir gun giydigi birseyi neden yikrki bu sadece giysileri yipratir masraftan baska birsey degil. yazik valla giden suya deterjana elektirige ve yiprayan eskiyen giysilere. bide o paralari kazanmak icin verdiginiz emeklere.........

bence hastalık değil bu. gayet normal bi şey. kotlar çok kötü oluyor ama. o konuda kendimi frenliyorum. bi kot 200 tl. yazık bence. ama tişörtü falan affetmem yani hemen yıkanmalı, pijama, gecelik falan da.

Arkadaş sen ne yaptın ya 200tlsi? Sen asıl bir kota 200tl veriyorsan yazık ediyorsun cebine! Dayanamadım yorum yazdım kusura bakma ama 200 tl benim için bir aylık market alışverişim. acaba bi sıfır fazlamı yazdın kız?

Kızmadın umarım! laelaelaelaelae

Bende de bulaşık yıkama hastalığı var kızlar! Buda bende hamileliğimden kaldı. 10 ay oldu doğum yapalı ama hala daha süngere bulaşık deterjanını döktümmü vay beni tutabilene! Elime ne geçerse köpürtüp yıkamak geliyor. O deterjanın o kokusu o süngerin köpürmesi beni delirtiyor. Buda garip demi?
peki benimkisi ne? Bazen yarım saat bangoyu ve fayansları ovarım köpürte köpürte. Banyoyu lavaboyu. Hepsi mis gibi kokuyor. Çamaşır suyu bile hele bide deterjanla karışırsa çok güzel köpürüyor!

Valla bir tanıdığım vardı çocuğunu bile öyle keseleyerek yıkıyormuş ki çocuk artık annesinin kendisini banyo yaptırmasını istemiyordu .zavallım anne beni sen yıkama diyordu.:teselli: Ama temizlik hastalığı kötü bişiy olsada en azından temiz bişiy ,ya benim gibi hiçbirşeyi atamama gibi bir takıntısı olsaydı.Yakında ev çöp ev olacak .delikafadulden.

kızlar yorum yapan herkese sevgiler..uzun zamandır okuyamıyordum, cok alemsiniz o kadar şeker anlatmışsınızki burda hem size hem kendime güldüm :roflol: valla seviyorum sizi delikafadulden

valla o bende de vardı bekarken bi giydiğimi atardım sepete
ama evlendim de durum değişti eşim hiç sevmez müsrüflüğü
sölene sölene beni bezdirdi artık umrumda değil değiştirerek iki gün
üç gün giyiyorum bi giysiyi sen hiç pintiye raslamamışın almıcam dedi deterjan falanlmaz:
ben alırım dedi alırsan atarım çöpe dedi ölede müsrüflük bölede dedi aaaa
çirkef çıktı benim koca:mymeka: ama hakılı tabikide kocişim:roflol::roflol:
şimdi çok mutluyum yaşasın makine haftada iki gün çalışıyor sadece delikafadulden
bi renkli bi beyaz ohhhhhkaydirigubbakcemile5
harcadığın suyu düşün çocuklarımızı düşün mafoldumbenya susuz kalırlarsa
suçluluk duymazmısına.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…