- Konu Sahibi leopardess
-
aynen canım bendede var banyo yapmadan uyumuyorumsigara içilmişse eger yanımda eşimde bende afedersınız donumuza kadar çıkarıp makıneye atıyoruz ve uyumadan önce yastıklarımız kokmasın dıye mutlaka yıkanıyoruz. :roflol: ayyy yakmışız tellerı topluca farkında degılız. yazınca daha net gördum resmen delılık bu :sm_cool:
slm arkadaşım ankaranın suyunu bitiren birde benim melih abi duymasın zabıta yollar kapıya...
bende günde 1 kere değil üç kere kıyafet değiştiriyorum günde bazen 3 kere bazen 4 en az 2 kere makine çalıştırıyorum nelermi yıkanıyor makinada her hafta bornozlar her hafta evin tüm perdeleri .........hergün kıyafetler yıkanır hemde beyazlar 90 renkliler 50 derecede ayakkabılar çantalar bavullar yastıklar,koltuk krlentleri ,küçük paspaslar her hafta yorganlar ,10 yıllık evliyim 3. makinam ama ben gizli yapıyorum eşim kızıyor o işe gider gitmez hem bulaşık makinası hemdeçamaşır makinası çalışıyor...akşama kadar çalışıyor bizim evde sabah 8 akşam 6
mesaisi yapıyor benim leydim ...leydim çamaşır makinasının ismi .....mesela her duş aldığımda hergün duş perdesi 30 derecede yıkanır ayağım kuruladığım havlum ikinci kez kullanılmaz......
bulaşık konusuna gelince oda aynen öyle hiç eklimde yıkayamıyorum sürekli makinede günde 3 kere o ayarl banyo kovasını temizlik kovasını sabunluğu bile bulaşık makinasında 70 derecede yıkıyorum
hayatımdan memnunum mutlu oluyorum kaçak kaçak deterjan alıyorum hepsi ariel eşim kızıyor gizl alıyorum hatta ayıp olur diye bir aldığım yerden tekrar almıyorum başka yerden alıyorum
tokalarda makinede
sitenin en yüksek su ve elektirik faturası rekoru bende
tek rahatsızlık tatile gidince makine yok bunalımdayım kafamçokkarıştı
mesela memlekete gittik herkes uyuyunca ben tüm eşyalarımı yıkayıp gece asıyordum tabi kimse utanmasından sen hergece banyoda ne yapıyorsun diye soramıyorlar sanıyorlar biz hergece banyo yapıyoruz yalan ben çamaşır yıkıyorum
hasta demeyin bana tedavi oldum bu tedavi olmuş halim
nelermi yıkanıyor makinada her hafta bornozlar her hafta evin tüm perdeleri
ayakkabılar çantalar bavullar yastıklar,koltuk krlentleri ,küçük paspaslar her hafta yorganlar
banyo kovasını temizlik kovasını sabunluğu bile bulaşık makinasında 70 derecede yıkıyorum
bence hastalık değil bu. gayet normal bi şey. kotlar çok kötü oluyor ama. o konuda kendimi frenliyorum. bi kot 200 tl. yazık bence. ama tişörtü falan affetmem yani hemen yıkanmalı, pijama, gecelik falan da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?