- Konu Sahibi leopardess
-
Bende öyle yapıyorum bir kere giyerim eşimde oğlum günde 3-4 kez üst değiştirir ben bunun normal birşey olduğunu düşünüyordum.Aldğım bütün giysileride yıkamadan giymem.Ama hiçte titiz olduğumu düşünmemiştim.kızlar bende de temizlik hastalıgının baska bir boyutu var. ben surekli camasır yıkıyorum yani dısarı cıkıp eve geldigim de 1 gun giydigim giysilerimi hemen hoop makinaya atıyorum. surekli bisileri yıkıyim diyorum. su anda calısmıyorum da napıcam bilmiyorum. bundan nasıl kurtulabilirim acaba? sizde de varmı buna benzer bisey yani ev temizligi degil de bende de camasır yıkama hastalıgı var benneyaptımki
Çamaşır yıkamayı seven gacılar, sizi sırayla bana bekliyorum. Tek tek gelin haaaa. Bu arada benim evimi sizin evinizdir bunuda unutmayın. sırnaşık şey
ya insanlar sadece hafta sonu makine açıyorum diyor şaşıyorum. blrde ben herşeyi ayrı ayrı rengine göre yıkarım. Koyu açık ayrı ayrı.
ya insanlar sadece hafta sonu makine açıyorum diyor şaşıyorum. blrde ben herşeyi ayrı ayrı rengine göre yıkarım. Koyu açık ayrı ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?