amar ykama hastal!

evet kızlar ben de farkındayım cuzdan filan biraz abartıyorum zaten bu tur seyleri yıkamamk icin kendimi frenlemek istiyorum ondan rahatsızım, ama t-shirtlerimi, pantolonlarımı filan hergun yıkayıp giyince daha cok icime siniyor temiz temiz giyip cıkınca daha mutlu oluyorum onda bi problem yok. diger seyler konusunda napabilirim bilmiyorum

Çamaşır yıkamayı seven gacılar, sizi sırayla bana bekliyorum. Tek tek gelin haaaa. Bu arada benim evimi sizin evinizdir bunuda unutmayın. sırnaşık şey

of kızlar okurken yoruldum
ben de herşeyi sadece 1 kez giyer hemen kirli sepetine atarım
ama biriktirir öyle yıkarım
böyle çok yorucu
benim vaktim hiçbirşeye yetmiyor zaten bu kadar şeye nasıl vakit buluyorsunuz?
ben ütülenmesi gereken şeyleri bile zar zor ütülüyorummafoldumben
bence ev işlerine bu kadar vakit ayırmayın
o vakti sevdiklerinize ayırmaya çalışın
bizler eşyalara hizmet etmeyelim
onlar bize hizmet için vara.s.

bende 1 kere giydiği bir daha giymem ama hepsini biriktirip atarım tek üst yada alt için makıne çalıştırmam...
canım kendıne başka oyalayıcı bişiler bullll suan evdeysen

Bende öyle yapıyorum bir kere giyerim eşimde oğlum günde 3-4 kez üst değiştirir ben bunun normal birşey olduğunu düşünüyordum.Aldğım bütün giysileride yıkamadan giymem.Ama hiçte titiz olduğumu düşünmemiştim.

bendede camasır yıkama hastalıgı var.gunde ıkı kere ust degıstırırm.yıkanmadan aynı kıyafetı bır daha gıymem.esım ve kızımada bunu aşıladım.kaydirigubbakcemile3hemen hemen her gun camasır yıkıyorum yıkamdan duramıyorum.hatta annem benımle dalga geçiyor.çünkü eşim su anda askerde ben annemlerde kalıyorum gunduzlerı evime geliyorum camasırlarımız annemlerde yıkandıgı halde evde yıkanacak bıseyler bulup yıne yıkıyorum.annem nerden buluyosun temiz evde kirli camasırı diyor.CADIARZU
yani benim durumum daha vahim kızlar.
camasır yıkayınca mutlu oluyorum cok seviyorum napiiiimhihoyyyt

ay kızlar bende hergün makine açıyorum. Çamaşır bitmiyor bir türlü. Geçen sene kazan bu yıl da motor bozuldu. İki haftadır iznliyim ve çamaşırım bitmedi bütün kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum. Herşey ayrı yıkanıyor.

ya insanlar sadece hafta sonu makine açıyorum diyor şaşıyorum. blrde ben herşeyi ayrı ayrı rengine göre yıkarım. Koyu açık ayrı ayrı.

ya insanlar sadece hafta sonu makine açıyorum diyor şaşıyorum. blrde ben herşeyi ayrı ayrı rengine göre yıkarım. Koyu açık ayrı ayrı.

evet bende sasırıyorum valla.bende 3 gruba ayırırım sadece siyahlar,acık renkliler, beyazlar...bide bende simetri hastalıgı var camasır asarkende buna özen gösteririrm.yerimseniben

yok ben öyle degilim iki gün giyerim sonra cikartirim, kizlar birazda tasarruflu olmamiz lazim yoksa o amca gibi 20 kila ayda detercan ceyran ve su parasi düsünmek bile istemiyorum, ben cok dikkat ediyorum sizd edin:)

camasır yıkama konusunda tasarruf yapamam ben. Ama ayda 5 kılo deterjan kullanıyorum. O amcanının esı baya abartmıs. Yazın yıkanmadan olmuyor malesef. Hele yaz kıs sezon bıtısınde bı ton camasır cıkıyor.

camasır yıkama konusunda tasarruf yapamam ben. Ama ayda 5 kılo deterjan kullanıyorum. O amcanının esı baya abartmıs. Yazın yıkanmadan olmuyor malesef. Hele yaz kıs sezon bıtısınde bı ton camasır cıkıyor.

kızlar tabiki pis pis terli şeyler giymicez ama kirli sepetini kullanmaya özen göstermelisiniz.biriksin kirliler.
su+elektrik+deterjan bunlar hep israf yaw. hergün makine acanlar tahminimce boş denebilecek makinaları calıstırıyorlar.
hergün yıkamak bence takıntılı bir durum

aynen ben de ayırıyorum kaydirigubbakcemile5 dun otururken arkadasımın ayagı pantolunuma degdi daha yeni de yıkayıp giymistim bugun yine attım makineye :roflol: napim huylandım yazık pantolunuma ama insan o ayakkabılarda dısarda tuvalete giriyo bilmem ne..

kızlar bu arada siz gunde max. kac kere calıstırıyosunuz makineyi? ben 3den fazla calıstırmamaya calısıyorum bozulur filan diye bisey olur mu acabaa ?

ya arkadaşlar ciddimisiniz siz yaaa...yapmayın allah aşkına yaa....cidden elektrik ,su gibi giderleri düşünün azıcık yahuu..tv ler bas bas bağırıyo kaynaklar tükenmek üzere die.eleşitri değil bu ama şaşkınlıktan yazıyorum cidden..yani sizin o kir die adlettiğiniz şeyler kirli kutusunda beklese ne olur ki.başka kıyafetinizmi yok yıkıyosunuz hemen.hafta bir hepsini yıkayın yani.çalışmıyorsunuz anlaşılan belkide bu boşluktan.çalışan kadın olunca temizlik,yemek,misafir,kişisel bakım derken oraya nasıl zaman kalır acaba...bende titiz kadınım dır yani öyle derler ama sizin bu yaptığınız titizlik değil ki...tamam hergün silin süpürün ok..ama hergün ve günde 3 kere de makine nasıl açılır kafam almadı...

kayınvalidemin apartmanında en alt katta bir komşusu var.kadın kendine görev edinmiş hergün 4-5 adet çarşaf yıkayıp hergün asıyor yaz kış.sizde öyle yapın madem.ama cidden bir uzmandan yardım almalısınız.bu iş kafada biter..

Hayretle okudum yapılan yorumları. Günde 3-5 defa çamaşır yıkayanlar, yarım saat bir kıyafet giyildi diye onu yıkayanlar, arkadaşının ayağı pantolona değdi diye, pantolonu yıkayanlar, canı sıkıldı, morali bozuk diye evde ne var ne yok yıkayanlar, evde o gün çamaşır yıkanmadı diye uyayamayanlar vs vs.... hayret ettim bir o kadar da üzüldüm.

Arkadaşlar lütfen kendinizi frenlemeyi öğrenin.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…