- Konu Sahibi leopardess
-
ya arkadaşlar ciddimisiniz siz yaaa...yapmayın allah aşkına yaa....cidden elektrik ,su gibi giderleri düşünün azıcık yahuu..tv ler bas bas bağırıyo kaynaklar tükenmek üzere die.eleşitri değil bu ama şaşkınlıktan yazıyorum cidden..yani sizin o kir die adlettiğiniz şeyler kirli kutusunda beklese ne olur ki.başka kıyafetinizmi yok yıkıyosunuz hemen.hafta bir hepsini yıkayın yani.çalışmıyorsunuz anlaşılan belkide bu boşluktan.çalışan kadın olunca temizlik,yemek,misafir,kişisel bakım derken oraya nasıl zaman kalır acaba...bende titiz kadınım dır yani öyle derler ama sizin bu yaptığınız titizlik değil ki...tamam hergün silin süpürün ok..ama hergün ve günde 3 kere de makine nasıl açılır kafam almadı...
Bunun bir hastalık olduğunu düşünmüyorum ben.
Kendimde üzerimden çıkan bir kıyafeti bir daha asla giymem,direk makineye atılır.
Bu ana kadarda bunu hastalık olarak görmedim.
Gayet normal davranıyorsunuz bence sorun yok yani,sizin gibi çok insan varkaydirigubbakcemile5
Leo cum..Şimdi bekarsın canın sıkılıyo...çamaşıra vurmuşsun kendini...kaydirigubbakcemile3
Ya evlenince neeepçen...Eşinin senin,çocuklarının çamaşırları..:umursamaz:
Hayatını banyo ile balkon arasında mı geçireceksin...
Eeee bir de bunların ütüsü var..lmaz:
Giysiler temizse her giydiğini yıkamanın ne alemi var..lmaz:
aaa..lekelenir,kirlenir,kokulu bir ortamdasındır amenna..
giysilerin eminimki deforme oluyodur..2 senelik ömrü varsa sen 5 aya indiriyorsun..
Harcadığın vakite,elektiriğe,suya deterjana yazık kızım ya....yerimseniben
eğer bu bi hastalıksa benide dahil edin bunakaydirigubbakcemile3
çünk benimde hergün makinem çalışır.yarım saate giysem cıkarılmışsa o kıyafet derhal makinaya atılır.ama benim sadece kıyafetlere karşıdır bu durum.öğle ayakkabı cüzdan vs yıkamaya değilayy ne yapalımm insanın elinde değil ya.eşimde bu durumdan şikayetçidir ama kim onu dinliyo kiii:roflol:sırnaşık şey
arkadaşlar galiba bende sizdenim çamaşırlar giymekten değil yıkanmaktan eskiyolar komşular senin balkonunu ne zaman boş görcez diyolar :roflol:
eveeet cok haklısınız mafoldumben üff bi durdurabilsem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?