efide ama cool olmakla alakası yok bunun, akrabalık ilişkilerinin boyutuyla ilgili bir durum söz konusu, kimi amca, teyze, hala, dayı çocukları birbirinden uzak büyür hem km olarak hemde yetiştiriliş olarak ama kimi de vardır çok yakındır, ben amca çocuklarımla altlı üstlü oturdum, yengem 2. annem gibi, amca çocukları elime doğdu, haliyle birbirimize kardeşiz, başka türlüsünü düşünemeyiz, şimdi benim 30 yaşındaki amca oğlum gelip dizime yatsa saçını sever anlat bakalım oğlum neler yapıyorsun derim, sonuçta bebekken altını temizledim ben onun.
Teyze çocuklarımla da farklı şehirlerde yetiştik fakat o kadar yakınız ki teyze oğluyla her espiriyi yapar kahkahayı basar, eğleniriz şakalaşırız, sonuç ben hepsinin ablasıyım.
Yani mevzu cool olmak değil, bu kısım geneldi:)
konu sahibesinin eşiyle amca kızı belki bir arada büyüdü, bilemiyorum aile yapılarını, amca kızının niyetini de bilemem ama eşle bu konuda bir münakaşaya girmek konu sahibesini üzmekten başka hiçbirşeye yaramaz, konu sahibesinin eşi amca kızını kardeş olarak görüyordur, kavga ederlerse adam eşini kötü düşünmekle suçlayabilir, mesafe konmak isteniyorsa bir mesafe konulur ama bunu kavga etmeden yapmak daha iyi olur bence.