Amca kızı

Soyle tabi kocanada trip at goz dagi ver ne oyle birakim seni eve ozaman de bende burda inerim benide mahmut diye biri bırakır cocugumda onu babası bilir diyip gidecektin peşinden nasıl kosardi gerçekten su erkeklere seviyesiz olmak zorundasın çünkü illa yerden yere vurani seviyorlar...

Tabiki haklısın esin mesafesini koysun. Amca kızına nikah düşer mi düşer. O halde ağzına kadar girip birseyler diyemez.
Şu cool olacam diye abartmissin diyenlere takılma. Sen bildiğini yap.
efide ama cool olmakla alakası yok bunun, akrabalık ilişkilerinin boyutuyla ilgili bir durum söz konusu, kimi amca, teyze, hala, dayı çocukları birbirinden uzak büyür hem km olarak hemde yetiştiriliş olarak ama kimi de vardır çok yakındır, ben amca çocuklarımla altlı üstlü oturdum, yengem 2. annem gibi, amca çocukları elime doğdu, haliyle birbirimize kardeşiz, başka türlüsünü düşünemeyiz, şimdi benim 30 yaşındaki amca oğlum gelip dizime yatsa saçını sever anlat bakalım oğlum neler yapıyorsun derim, sonuçta bebekken altını temizledim ben onun.

Teyze çocuklarımla da farklı şehirlerde yetiştik fakat o kadar yakınız ki teyze oğluyla her espiriyi yapar kahkahayı basar, eğleniriz şakalaşırız, sonuç ben hepsinin ablasıyım.

Yani mevzu cool olmak değil, bu kısım geneldi:)

konu sahibesinin eşiyle amca kızı belki bir arada büyüdü, bilemiyorum aile yapılarını, amca kızının niyetini de bilemem ama eşle bu konuda bir münakaşaya girmek konu sahibesini üzmekten başka hiçbirşeye yaramaz, konu sahibesinin eşi amca kızını kardeş olarak görüyordur, kavga ederlerse adam eşini kötü düşünmekle suçlayabilir, mesafe konmak isteniyorsa bir mesafe konulur ama bunu kavga etmeden yapmak daha iyi olur bence.

Kıskançlıkta haklısın kimseye güvenme, böyle böyle sokulup kendini belli ediyor her seyden önce topluluk içinde kulaktan kulağa konuşulmaz, böyle bir konuysa sizin yanınızda da dile getirebilirdi bunlar hep bahane siz tetikte olun ama bunu da fazla belli etmeyin.

Benim eşimin de sizin gibi bir büyüyüp bir yediği Kuzenleri var tabikide onlar benimde ablam abim onlara saygım sonsuz ki onlarla ilgili aklım da hiç art niyet olmadı. Bu kız başka şehir de büyümüş çok samimi değiller ki bu gün ögrendigime göre eşim evet dese kız onunla evlenmeye ailesinde vermeye hazırmış. Yani bende böyle bir durumda dayanamıyorum.ZAten zor bir hamilelik geçiriyorum onun stresi bir yandan birde eşime bu denli yaklaşan art niyetli birisi var daha çok stres ve asabiyet oluşuyor sonucu da huzursuzluk işte. Haklısınız daha sakin ve sessiz yaklaşmak lazım ki gerçek niyeti belli olsun.

Demek ki kardeş gibi büyümemişler, söyledikleriniz durumu değiştirir, evet siz kavga etmeden halledin bunu, hamilesiniz, hamileliğiniz zor geçiyormuş, şu sıra size en lazım olmayan şey stres.
Eşinize birşey belli etmeyin, biz kadınlar uyanığızdır, herzaman bir olayı sakin ve sessizce halledecek yöntemlerimiz vardır, eşinizle kavga ters teper çünkü, hemen kötü düşünmekle itham edilirsiniz, gerek yok yıpranıp üzülmeye.

Çok doğru haklısınız tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Çok doğru haklısınız tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek, sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum üzülüp strese girmeyin hiç, sessiz ve kavga gürültü olmadan bu olayı çözeceğinize eminim

Son dakika şunu da ilave edeyim, madem amca kızı zamanında evet demeye hazırmış, tepkinizi belli ederseniz sizin hassasiyetlerinize oynar, buna izin vermeyin.

Amca kızıda olsa nikah düşüyor sonuçta mesafe şart olmalı bencede

Ben olsam kıskanmam ama aile fertlerini kıskanmak garip geliyor. Belkide bizde akraba evliliği olmadığından. Sana tavsiyem hamilesin böyle şeyleri kafana takma.

Simdii...
Gecmiste istemisler olayi yasandigi icin esim zaten mesefeli davranmak zorunda.
Öyle de yapar. Simdiye kada bu duruma düsmedim. Esin senin hassas noktalarina dikkat etsin. Fakat pek bir sucu yok, pek birsey yapmamis. Kiz yapmis, onun icin de esini de kendini de üzme. Az bulusursunuz olur biter.

Ben kıskanç biri olduğum için kıskanırdım açık konuşayım.
Ama uzatıp sorun çıkarmak yerine eşime daha yakın davranırdım.
Bende de böyle manyak bir huy var. Millet kıskanır adama trip atar benim sokuldukça sokulasım geliyor

Normal bir kuzen olsa kiskanmam. Evlendirilmek istediklerine göre birbirlerine kardes olarak bakmiyorlardi demek. Bana gore yanlis ama herkes kuzenini kardesi olarak görmüyor bu da bir gerçek

Zamaninda evlenmeleri düşünülmüş bir kuzenin esimle samimiyeti bunu gozume sokmaya çalışması beni kiskandirmaz sinirlendirir. Kendime saygisizlik olarak görürum.

Bir de ensest iliski vs diyen kendini bilmezler var. Bu forumda kimbilir kac kisinin annesi babasi akraba evliligi yapmis. Sen kalkmış kuzenle evlenmek ensest iliski diyorsun. Senin bunu dusunen aklini seveyim!

Bir de ensest iliski vs diyen kendini bilmezler var. Bu forumda kimbilir kac kisinin annesi babasi akraba evliligi yapmis. Sen kalkmış kuzenle evlenmek ensest iliski diyorsun. Senin bunu dusunen aklini seveyim!
Bunlar çok ağır tabirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…