Amca kızı

Birileri yakıştırmış ama aralarında bir şey olacak olsa sizden önce olurdu bence. yani kendinizi fazla strese sokuyorsunuz

Yok artık be ablasindan yada annesinden kıskandım demiyorum. Kuzeninden kıskandım diyorum.
Yani sanki kuzenden kıskanmak normalmış gibi, veya o kızın yaptığı şeyler sapıklıkmış gibi bir de şaşırmışsınız. Şimdi bir kez daha ikna oldum. Sizin sağlıklı bir zihniniz olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın.

Tabiki böyle birinden Kıskanmak normal neden diğerleri değilde o kız neden emin olun sağlıksız bir zihniyetim önüme gelen herkeste kıskanır adamı dışarı dahi bırakmam. Dinimiz de kuzen kardeştir vs diye bişey yok. İsteyenler gayet te evlenebiliyor.benim bildiğim kardes nikah düşmeyen insanlara deniyor. Geri kafalı diye düşünüyorsanız evet öyleyim.

Tam da bundan bahsediyorum bende.göz göre göre bunu yapıyorsa art niyet ararım yani sanki inadına yapıyor.daha evime davet edecekmisim kalacakmış daha cook bekler ki gelirse de mutlaka bi tartışma çıkar
Allah Allah :d Bi de eve çığıracakmışsınız ha... Böyle art niyet kokuları gelen kadınla bir de kanka ol, özel her şeyini de konuş tam olsun.

Biraz cool olmalısın. Kıskanmak normal bir şey, önemli olan nasıl kıskandığın. Kavga etmek esinle aranizi açacak bir eylem. Yani korktugun durum başına gelebilir.

Şimdi sorun şu
Kız bekar ve öncesinde eşine istemişler !
Kıskanman normal.
Amca kızı bunu bile bile daha ne diye eşinin kulağına fısır fısır konuşuyor
Çok kafasına takıldıysa kayınvalidene sorsun annesine sorsun adammı kalmamış
Ayrıca nikah düşünmüşler bu ikisine ve birbirlerinin de haberi var , biz neler neler okuyoruz duyuyoruz ..
Şimdi evlenmiş barklanmış adamın dibine girmeye gerek yok
Siz sakin olun ve bi daha tekrarladığı takdirde elinizden geleni yaparsınız

amca kızı ya da oglu
nasıl evlenıyorlar anlamıyorum. bildiğin kardeş sayılıyorlar.

bence sen haklısın, çünkü zamanında evlendırmeyı düşünmüşler. amca kızının da eşinin kulagına egılıp sorması bile kadının niyetını gösterır. ortada alınacak bi durum yoksa neden böyle saçma sapan bi soru soruyor eşine?
takını tak geç..

Allah Allah :d Bi de eve çığıracakmışsınız ha... Böyle art niyet kokuları gelen kadınla bir de kanka ol, özel her şeyini de konuş tam olsun.
Aynen ya dalga geçer gibi beni hiç aramiyorsunuz hiç gel kal demiyorsunuz diyor şapşal ya yok devenin bale pabucu ne işin var evimde. Evde de sarkacak herhalde.kanka olmak mı aman Allahım

seven kadının hissiyatları bunlar gereksiz evet ama unutmaki tedbiri elden bırakmamalısın

Evet bende yakistirildim ve gayet te o kisilere karşı mesafeliyim. Ki birde karısının yanında asla öyle bir yakınlık söz konusu değil benim içi. Tabiki konuşsun ama mesafeli kız yılışıyor resmen.
Sana gıcıklığına yapıyordur belkide. Eve bırakma mevzusu vardı galiba ozaman vururum adamı kaçarı yok :)

ne nikah düşme meselesiymiş arkadaş.her şeyi doğru yapıyormuş gibi sadece o kısma takılanları gerçekten anlamıyorum.ben kuzenlerimle kardeş gibiyim gider sarılır öper mıncırırım şu güne kadar aklımdan tek kötü düşünce geçmedi.fesat düşününce araya fesatlık karışması çok normal.ayrıca herkes benim eşime bakıyor herkesin gözü benimkinde triplerine çok sinir oluyorum bir erkek o sanki ya da evli adamı elinden alacaklar.farzet ki arada yanlış bir durum gerçekten var oda amca kızının değil eşinin suçu kusura bakma kinleneceğin kişi yanında uzakta arama.eşinede güveniyorsan zaten kim bakmış kim laf atmış umrunda olmasın

ben haklı buldum kıskançlığını çok gereksiz bi soru ve orda büyükler varken eşine sorması gerçekten saçma.ama eşinin bi suçu olduğunu düşünmüyorum keşke ona tepki vermeseydiniz

ben haklı buldum kıskançlığını çok gereksiz bi soru ve orda büyükler varken eşine sorması gerçekten saçma.ama eşinin bi suçu olduğunu düşünmüyorum keşke ona tepki vermeseydiniz
Aynen orda sorabilecek bir sürü insan mevcut neden eşim yani nispet yapmaya çalıştı biliyorum hissediyorum o kızda bişeyler var ama hadi hayirlisi

Valla canım hiç bu şekilde geniş düşünen birisi olmadım olamamda galiba benim önümde gelip bide sarılıp öpecek üstüne üslük bide mıncıracak ha Allah yarattı demem. Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim bu tepki sadece bu kıza. Eşim değer kuzenleriyle gayet samimi bende öyleyim yani kişi göre muamele desek daha iyi sanki

Canim valla bence de cok haklisin.tv lerde olsun gercek yasantimizda olsun neler gorup neler okuyoruz.ayrica kuzenlere nikah duser.islamiyeti kabul etmis birisi bunu hor goremez gericilik vs sayamaz.zamaninda evlendirmeyi dusundukleri kizdan kismanmissin.ben olsam bende kiskanirdim.esini guzel fille uyar.sonra o kizin yaninda esine karsi cok cilveli davran askim hayatim filan.saril gir koluna.kiza karsi da resmiyetini koru.

siz kuzenlerinize başka bir gözle mi bakıyorsunuz ki iki kuzenin ilişkisi sizi rahatsız ediyor?
canım kuzenlerim, oh sarılır öperim şimdi burda olsalar. kimi abim kimi kardeşim... yarın başıma bir şey gelse ilk arayacağım insanlar, ilk koşup gelecek olanlar... eşimin ne haddine buna tepki göstermek?

Soracak baskasımı yokmus. Sırf arada huzursuzluk çıkartmak amaç. Madem bırakıcak gideceeği yere sende yanında gitseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…