- 28 Nisan 2015
- 253
- 199
- 33
- 39
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Yani sanki kuzenden kıskanmak normalmış gibi, veya o kızın yaptığı şeyler sapıklıkmış gibi bir de şaşırmışsınız. Şimdi bir kez daha ikna oldum. Sizin sağlıklı bir zihniniz olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın.Yok artıkbe ablasindan yada annesinden kıskandım demiyorum. Kuzeninden kıskandım diyorum.
Tabiki böyle birinden Kıskanmak normal neden diğerleri değilde o kız neden emin olun sağlıksız bir zihniyetim önüme gelen herkeste kıskanır adamı dışarı dahi bırakmam. Dinimiz de kuzen kardeştir vs diye bişey yok. İsteyenler gayet te evlenebiliyor.benim bildiğim kardes nikah düşmeyen insanlara deniyor. Geri kafalı diye düşünüyorsanız evet öyleyim.Yani sanki kuzenden kıskanmak normalmış gibi, veya o kızın yaptığı şeyler sapıklıkmış gibi bir de şaşırmışsınız. Şimdi bir kez daha ikna oldum. Sizin sağlıklı bir zihniniz olduğunu düşünmüyorum, kusura bakmayın.
Allah Allah :d Bi de eve çığıracakmışsınız ha... Böyle art niyet kokuları gelen kadınla bir de kanka ol, özel her şeyini de konuş tam olsun.Tam da bundan bahsediyorum bende.göz göre göre bunu yapıyorsa art niyet ararım yani sanki inadına yapıyor.daha evime davet edecekmisim kalacakmış daha cook bekler ki gelirse de mutlaka bi tartışma çıkar
Aynen ya dalga geçer gibi beni hiç aramiyorsunuz hiç gel kal demiyorsunuz diyor şapşal ya yok devenin bale pabucu ne işin var evimde. Evde de sarkacak herhalde.kanka olmak mı aman AllahımAllah Allah :d Bi de eve çığıracakmışsınız ha... Böyle art niyet kokuları gelen kadınla bir de kanka ol, özel her şeyini de konuş tam olsun.
Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum.eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??
Sana gıcıklığına yapıyordur belkide. Eve bırakma mevzusu vardı galiba ozaman vururum adamı kaçarı yok :)Evet bende yakistirildim ve gayet te o kisilere karşı mesafeliyim. Ki birde karısının yanında asla öyle bir yakınlık söz konusu değil benim içi. Tabiki konuşsun ama mesafeli kız yılışıyor resmen.
Aynen orda sorabilecek bir sürü insan mevcut neden eşim yani nispet yapmaya çalıştı biliyorum hissediyorum o kızda bişeyler var ama hadi hayirlisiben haklı buldum kıskançlığını çok gereksiz bi soru ve orda büyükler varken eşine sorması gerçekten saçma.ama eşinin bi suçu olduğunu düşünmüyorum keşke ona tepki vermeseydiniz
Valla canım hiç bu şekilde geniş düşünen birisi olmadım olamamda galiba benim önümde gelip bide sarılıp öpecek üstüne üslük bide mıncıracak ha Allah yarattı demem. Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim bu tepki sadece bu kıza. Eşim değer kuzenleriyle gayet samimi bende öyleyim yani kişi göre muamele desek daha iyi sankine nikah düşme meselesiymiş arkadaş.her şeyi doğru yapıyormuş gibi sadece o kısma takılanları gerçekten anlamıyorum.ben kuzenlerimle kardeş gibiyim gider sarılır öper mıncırırım şu güne kadar aklımdan tek kötü düşünce geçmedi.fesat düşününce araya fesatlık karışması çok normal.ayrıca herkes benim eşime bakıyor herkesin gözü benimkinde triplerine çok sinir oluyorum bir erkek o sanki ya da evli adamı elinden alacaklar.farzet ki arada yanlış bir durum gerçekten var oda amca kızının değil eşinin suçu kusura bakma kinleneceğin kişi yanında uzakta arama.eşinede güveniyorsan zaten kim bakmış kim laf atmış umrunda olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?