uzun hikaye fakat yazıcam amcam ben evlenmeden once esınden bosandı ve bır sure babamlarda kaldı yanı ben nısanlıydım bırlıkte sabahlara kadar dertlerıne ortak olduk zaman gecırdık sabahlara kadar uyumadım sırf kendını yalnız hissetmesın dıye babamın arabası bmw herkese benım arabam dedi , ogluna teyzemın evını bızım evımız dedi zaten ben arabımızı alıp gıtmesıne her zaman sınır oluyordum . gel gelelim soruna benım ısteme evremde halam bıze gelmıstı ve konusurken amcamın ne dedıgını sordu bende ne dicekki annem babam var dedim . bu arada benım kuzenım vefat etmıstı aradan 8 ay geçti ben nısanlandım benım nısanımda halam amcamlara amcalarım kim oluyorda karısıyor bana demişim ama ben oyle bır sey demedim , bunu butu mıllete yaydı . amcam herkes bızım arabayı benım arabam dıye soyledıgı ıcın bınmesını ıstemıyordum kı hala ıstemıyorum nefret edıyorum ondan . Bu defa da babamı arayıp kızın cok kıskanc senınle yengemı bıle kıskanıyor senı yengemden kıskanıyor aranıza gırıyor devamlı demiş bu nasıl bır ahlaktır ben anlayamıyorum bunların benımle dertlerı ne anlayamadım tum sorun bende mı yoksa goremıyorum bunu. Madem ben oyle bır laf demısım sen bnım kardeslerım hakkında nasıl konusuyorsun dıyemezmi ? bu halam olcak kadın annem yasında dogum yaptı ben o zaman 17 18 yasındaydım ona ben gleır yardım ederım sana demısım sonra gıtmemısım dogum yaptıgı gun hastaneye gıttım annemle sırf ıhtıycı varmı bırseye dıye.sonradan evıne gıdıp kalmadım dıye benımle küsmüş boyle karakterde insanlar sımdı bana siz soyleyın sormak ıstedıgınız soruları sorabılrısınız cevaplarım cok uzuluyorum