16 yıl sonra mı kuzen olduğunuz aklınıza geldi?Merhaba. Çok önemli bir konu değil ama yine de sorma ihtiyacı duydum. Bizden biraz uzakta yaşayan bir amcam var. Yengem çok kötü niyetli bir kadın. Bunu neye dayanarak söylüyorum? Şöyle ki yengemin ailesi bizim aile yapımızdan biraz farklı inanç olarak. Ve yengem hep amcamı kendi ailesinden uzaklaştırmaya çalıştı. Sanki evlenirken amcamın aile yapısını bilmiyormuş gibi. Sonunda amcam dayanamadı ayrıldı. Şu an bizlerle rahat rahat görüşüyor. Bir kuzenim var daha 16 yaşında. Yıllardır görmüyorum onu ,çocukluk hallerini hatırlıyorum. Yengem çocuklarını dolduruyor anlaşılan. Geçen gün sosyal medyadan bu kuzeni ekleyeyim dedim. Amcam bende ekli. İstek attım reddetmiş. Sonra bir mesaj attım canım bak ben X Ablan vs. diye sevgi dolu bir mesaj. Beni engellemiş. Çok üzüldüm : (
Nasıl amcam ne emek verdi? Amcam babası onun. Emek vermez mi hiç?16 yasindaki cocuga simdiye kadar ne emek verdiniz .Siz yada amcaniz .
16 yildir yoksunuz bundan sonra ne olacak .
Neden?Kız farketmeden iyi bir şey yapmış.
Dikkatli okumadınız galiba. Yengem mezhebimiz farklı diye uzaklaştırdı eşinin ailesinden kuzenlerimi.Amcaniz cocugunu alip hic mi sizin yaniniza getirmedi? Babaniz hic mi telefon edip yegenim nasilsin demedi? Eger boyleyse yengenin doldurmasina gerek yok, cok hakli cocuk. Ben de olsam oyle aileyi hayatimda istemezdim.
Bunu gercekten yapiyormusunuz?Yani olabilir, yıllardır görmemişsiniz, akrabalık bağından başka bir bağ yok aranızda çok normal. Bende akrabalarımı sosyal medyada eklemem, isteklerini kabul etmem. Akrabalık ilişkilerine önem vermiyorsa çok normal
O zaman kendinizde kücüktünüz. Nasil akliniza gelseydi ki önceden... oda yaza bilirdi büyük bir yas farki yok sonucta. Bosver kafana takma ... bazi insanlar yabani oluyor ...Ben kendim 18 yaşındayım.
Dikkatli okumadınız galiba. Yengem mezhebimiz farklı diye uzaklaştırdı eşinin ailesinden kuzenlerimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?