Amcamın Kızının Tavrı

Evet. Bir de yüzsüz gibi mesaj atıyorlar "cnm ekledim ama görmedin herhalde :)))" diye. Aa evet görmemişim diyorum, sonra yine ekliyorlar yine kabul etmiyorum
Ay keske bende bu cesareti bula bilseem kiskandim suan helal olsun

Size dedikodu malzemesi vermemek için eklememistir.
Ben de yıllarca ne annem ne halam ne idinin didisi. Hiç kimseyi eklemedim Facebook'tan. Neden ekleyeyim ki? Sevgilimle resim koyamacagim, hayatimla ilgili dedikodu malzemesi vereceğim... En son artık Facebook kullanmayı kesince eski bütün fotolarimi,yazilarimi gizleyip kabul etmeye başladım istekleri. Zaten yılda bir kere seyehat fotosu ekliyorum sadece. arkamdan konuşacaklarsa da 'masallah kız dünyayı geziyor' desinler
Ayrıca belki de yengeniz kötü degildir, dini inanışı yüzünden değil anneniz "eltilik" yaptığı için sizinle arasını açmıştır kocasının? Ki haklı çıkmış , dağılmış yuvası erkeğin ailesi yüzünden.
Ben kıza hak verdim.
Onca sene bana sahip çıkmamis, babam evden gidince 'biz yanindayiz, bir ihtiyacin varsa soyle' dememiş insanlara akraba gözüyle de bakamazsa kimse ona haksız demez

Neredeyse amcanızın kızının iki katı yaştayım, ailem parçalanmış değil, ama benimle sosyal hayatta ilişki kurmayan akrabalarımın sosyal medyadaki ekleme taleplerini kabul etmiyorum. Hayatımın birilerinin magazin malzemesi olmasına izin vermem. Kaldı ki siz yıllardır görüşmüyorsunuz, sizinle değerleri farklı insanlar hakkında “kötü biri” hükmünde bulunuyorsunuz. Kime göre, hangi kritere göre kötü biri? Sizinle görüşmek, hayatını izlemenize izin vermek zorunda değil. Esas böyle bi durum hakkında konu açmış olmanızı ilginç buldum ben.

Amcamla yengem birkaç ay önce ayrıldı. Önceden evlilerken amcam bizimle görüşemiyordu eşi izin vermediği için. Dolayısıyla kuzenlerim de. Tabii bu amcamın hatası. Kendini ezdirmeyecekti. İlk evlendiklerinde yengem çok iyiymiş,sonra gerçek yüzü ortaya çıkmış ben küçüktüm o zamanlar çok hatırlamıyorum. Bu kuzenim 8 yaşlarındaydı amcam bizimle görüşmeyi kestiği zaman. Kesinlikle görüştürmüyordu yengem. Amcam bir kere halamla telefonla konuştu diye kıyametleri koparmıştı,duymuştuk.

Dikkatli okumadınız sanırım? Ben yengem için kötü birisi dedim. Ve evet kötü birisi. Çünkü bizim mezhebimiz farklı diye amcamı bizimle yani ailesiyle görüştürmüyordu. Sormazlar mı madem niye kendine uygun inançtan biriyle evlenmedin diye?

O zaman is degisir. Ben cocuk kucukken ayrildilar sandim. Bosver o zaman... ama kuzenin babasiyla gorusuyorsa muhakkak bir yolunu bulup aile olarak iyi niyetinizi belli edecek jestler yapin. Belki buyuyunce ailesiyle tanismak ister.

Mune Konuyu yine polemiğe çekecekler belli ki. Siz en iyisi kapatın bu konuyu. Rica ediyorum. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…