Bizim evimiz amcamlar geldi evlerinden kovulmuslarEv kimin.
Ev bizimEv kimin ?
Babaannenizin evi değil yani .Bizim evimiz amcamlar geldi evlerinden kovulmuslar
3 gundur bizdeler amcam ne is bulmaya yanasiyor nede saygi duyuyorlar hic is bulim gidelim diyen yok idare et abi kardesinim senin diyor babama bir de biz is ayarladik beyenmedi beyfendiBabaannenizin evi değil yani .
Kaç zamandır sizinle kalıyorlar?
Her hangi bir planları var mı
Ne zaman gitmeyi düşünüyorlar ?
Saygili olsalar neyse ama gram saygi yok is ayarladik begenmedi ben bulurum biyor hep evde ben bunlara kiziyorum boyle olmaz kiTamam zor bisey ev ustune ev olmaz ama sokakta kalsalar daha mi iyiydi
Biz gondersek babannemin evine gidecek oyuzden ses cikaramiyorum bizim evimizBabaannenizin evi değil yani .
Kaç zamandır sizinle kalıyorlar?
Her hangi bir planları var mı
Ne zaman gitmeyi düşünüyorlar ?
Ee gitsinler daha iyi değil mi hem babnneniz rahatsizmis yengeniz bakar ona da daha iyi değil mi?Biz gondersek babannemin evine gidecek oyuzden ses cikaramiyorum bizim evimiz
Daha da hasta eder cok onceden bi sure kaldi babannemin herseyine soyleniyormus elimde kalcakti cok konusuyor herseyden sikayetci basinda basinda amcami anlatmistik halbuki ama gene acisini biz cekiyoruzEe gitsinler daha iyi değil mi hem babnneniz rahatsizmis yengeniz bakar ona da daha iyi değil mi?
Babaannenin size aldigi ev diye dusunmustum rahatliklari bu yuzden mi acaba dedim.Bizim evimiz amcamlar geldi evlerinden kovulmuslar
Yok babam kendi aldi sukur amcamin rahatligiBabaannenin size aldigi ev diye dusunmustum rahatliklari bu yuzden mi acaba dedim.
Babaanneni rahatsiz ederler diye dusunuyorsaniz yapacak birsey yok.Daha da hasta eder cok onceden bi sure kaldi babannemin herseyine soyleniyormus elimde kalcakti cok konusuyor herseyden sikayetci basinda basinda amcami anlatmistik halbuki ama gene acisini biz cekiyoruz
Saygili olsalar neyse ama gram saygi yok is ayarladik begenmedi ben bulurum biyor hep evde ben bunlara kiziyorum boyle olmaz ki
Babannemle hep anne kiz gibiler kaynana gelin sorunu bizde aktif degil neyse ki amcamlari ben gonderdim 3hafta kaldilar saka gibiydiBabaanneni rahatsiz ederler diye dusunuyorsaniz yapacak birsey yok.
Kendileri gidene kadar sizde kalacaklar.
Ama uygunu babaannenlerde kalmalari.
Annen de bayagi iyimis
Gitsin anasinda kalsin..demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?