amcamın tacizine uğradım..

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ablalarım merhaba.Ben 16 yaşında bir genç kızım.Geçtiğimiz yıl ekim ayında bu (sözde) amcamın kızı evlendi.O düğünün kınasında amcam bir komşularının eşini eve bıraktıktan sonra arabada bana taciz etti.Zaten bana aşkım diyor,benimle öpüşmekten bahsedip,sex içerikli konuşmalar yapıyordu.Ama ben babasının cezasını kızı çekmesin diye sesimi çıkarmadım ve bir ay sustum.Ayrıca aılemin ve bûyükbabamlarin inanmamasından korktum.Daha sonra anlattım ama amcam inkar etti yengem de "kendi isteğiyle bindi" dedi.Amcam durmadı,beni tehdit etti.Resimleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmakla kalmadı resmimle beraber numaramı da paylaşıp "benimle yatın"dedi.Ailem ilk başta anlatsaydın dedi.Oysa çok zor bilemezler.Çünkü ben dokuz yaşımdayken de komşumuzun oğlu tecavûz girişiminde bulundu ama o zaman da anlatamadım.Benim annem beyin felci geçirdi,dayım bıçaklanarak öldü,en kûçük amcam kanserden öldü.Kuzenim beni seviyor diyip iftira atti.bazen ailem bana senin yüzünden herkesle küstük diyor ben iyi bir anadolu lisesinde üçüncü sınıfa geçt-m 81 puan ortalama ile tamamladım okulumu.antidepresan kullanıyorum uzun oldu ama paylaşmak istedim.okuyup yorum yapanınıza da beni elestireninize de saygım sonsuz..

konu gercek değildir inşallah

Son düzenleme:

Geçmiş olsun.
Başınız sağolsun.

ınsanlar ıyıce sapıttı kıamet yakın allah yardımcın olsun amcanla yanlız kalma onunla aynı ortama gırme ben 13 yaslarında felandım calıstıgım yerde bı kız vardı onunda amcası kardesını tacız edıyormus sureklı dha noldu bılmıyorum

Anlattıklarınız gerçekten bu şekildeyse çok geçmiş olsun. Amcanızı şikayet etmediniz mi savcılığa?

Bu aile içi taciz konularını hayretle okuyorum, her yer sapık doldu.

Amca baba gibidir, gerçekten kanım dondu okuyunca, o adamın Allah belasını verir inşallah. Üvey babayı bir noktaya kadar anlayabilirim, sonuçta elin adamı ama yeğenin bu, kardeşinin çocucğu..hayvanlığın böylesi.

Kuzum benim senin erkek akrabaların manyak galiba, kendini bunlardan sakın, hiçbiiriyle görüşme bence.

Savcılığa şikayette bulun bence. Annen baban elaleme rezil olma korkusundan ses çıkarmıyorlar, ama internete koyduğu fotoğralar kanıt oluşuturuyor......yani ailen seninle olmasa bile bence şikayette bulunmalısın.

Son düzenleme:
Nasil yani bunlari anlattin ve baban amcanin girtlagina sarilmak yerine inanmadi, bir de senin yuzunden herkesle kustuk mu diyor? Ve hala babayim diye mi geziyor ortalikta?

Ayrica taciz sozlu muydu ne dedi anlamadim...

Bir de bu adam senin fotograflarini internete yaydi ve sen bir dilekceyle savciliga veremedin mi?

Yalvaririm bu konu sahte de. Kan beynime sicradi.

benim kendi normal resimlerim,artık amcamlarla görüşmüyoruz ama ben hala olayın şokunu atlatamadım.Keşke gerçek olmasaydi inanın bu kadar şeyi sizleri kandırmak ya da herhangi bişey için yazmam ama gercekleri anlatabileceğim bi yer olarak gördüm.

burayı konuyla bagdastıramadım
konunun gerçek olmamasını temenni ediyorum

babam inandı güya ama hala senin yüzünden küstük herkese diyor savcılığa da vermedi

16 yaşında bir kız çocuğunun özellikle vurguluyorum çocuk! bu kadar cesur ve bu kadar rahatlıkla bu konudan değil bize heleki ailesine bahsedeceğine inanmıyorum kaldıki küçücük bi kıza hangi baba olursa olsun böyle birşey yapıldığını duysa yalancı demezdi inanmadım inanmak istedim ama inanmadım yani..

haklısınız konuyla bağlantısı yok ama tüm bunları yaşamak gerçekten çok zor ayrıca tuana hanım ben burda ablalarım dedığim insanlara saygı duyuyorsam gerçek olmayan bişeyi yazmam.ben burdaki insanları seviyorum sizinle dalga geçecek ya da başkalarının duygularıyla oynayacak kadar düşmedim.

yazını okudum başıma ağrı girdii..Allhım korusun,sakınsın... en kısa zamanda savcılığa başvur..belki seninle sınırlı kalmıyordur..
annene ve sana çok geçmiş olsun,kayıplarınız için Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..
Allahım bu yaşadıklarını yeniden yaşamana izin vermesin..
Depresyon ilacı kullandığına göre psikolojik destek alıyorsundur...doktorun bu konuda seni nasıl yönlendiriyor savcılığa başvurman yada nasıl tepkiler vermen konusunda..
aynı şekilde bu durumu yaşayan başka gençlerde varsa senden örnek alıp,hareket etmesi açısından bilgilendirirsen seviniriz..

ben babam amcamla ilgili konuya inanmadı demedim ama kuzenimle ilgili olay da üzerine gelince herkese senin için küstük dedi bilmiyorum belki de değerimi anlamam icin söyledi ama ben başa kakma olarak algıladım

konu fake ciler yine iş başında . olamaz mı ?aile içi tacize tecavüze uğrayan bir sürü kız var . çoğuda sesini çıkaramıyor .çünkü biz kadınlar bile dişi köpek kuyruk sallamadan seni giidi seni diye kıza saldırıyorlar yalan mı ?toplumda bu tür sapıkların olması zaten bizim suçumuz . biz bu insanlara fırsat veriyoruz . her zaman kadını suçluyoruz biz kadınlar bile . kendi istegiyle gitmiştir deniliyor hemen .

Kullandigin antidepresanin adi ne? Ve ne teshis kondu ki kullaniyorsun?
Merak ettim yalnizca...
Sakincasi yok soylemenin oyle degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…