Ablalarım merhaba.Ben 16 yaşında bir genç kızım.Geçtiğimiz yıl ekim ayında bu (sözde) amcamın kızı evlendi.O düğünün kınasında amcam bir komşularının eşini eve bıraktıktan sonra arabada bana taciz etti.Zaten bana aşkım diyor,benimle öpüşmekten bahsedip,sex içerikli konuşmalar yapıyordu.Ama ben babasının cezasını kızı çekmesin diye sesimi çıkarmadım ve bir ay sustum.Ayrıca aılemin ve bûyükbabamlarin inanmamasından korktum.Daha sonra anlattım ama amcam inkar etti yengem de "kendi isteğiyle bindi" dedi.Amcam durmadı,beni tehdit etti.Resimleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmakla kalmadı resmimle beraber numaramı da paylaşıp "benimle yatın"dedi.Ailem ilk başta anlatsaydın dedi.Oysa çok zor bilemezler.Çünkü ben dokuz yaşımdayken de komşumuzun oğlu tecavûz girişiminde bulundu ama o zaman da anlatamadım.Benim annem beyin felci geçirdi,dayım bıçaklanarak öldü,en kûçük amcam kanserden öldü.Kuzenim beni seviyor diyip iftira atti.bazen ailem bana senin yüzünden herkesle küstük diyor ben iyi bir anadolu lisesinde üçüncü sınıfa geçt-m 81 puan ortalama ile tamamladım okulumu.antidepresan kullanıyorum uzun oldu ama paylaşmak istedim.okuyup yorum yapanınıza da beni elestireninize de saygım sonsuz..
dayım kuzenimle evlenmemi istiyo ayrıca kuzenim de ben ne istersem yapar diyip numaramı patronuna vermiş adam bi sapık bu yüzden küstük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?