amcamın tacizine uğradım..

dayım kuzenimle evlenmemi istiyo ayrıca kuzenim de ben ne istersem yapar diyip numaramı patronuna vermiş adam bi sapık bu yüzden küstük

yaşınız müsait ,kendi isteğinizle sosyal hizmetlere başvurabilirsiniz..ordaki ortamlar ailenizden daha iyidir..

bu kadar dikkat çektiğine göre çok alımlı ve güzel bir kız olmalısın , ya da sizin sülalenin erkeklerinde var bozukluk..

bunlar gerçek olabilir , olmayabilirde ,psikoloji eğitimi alıyorum ve inanın daha kötülerini yaşayanlar var..

Aileniz gerçekten sorumsuz , bunun farkında olup harekete geçmelisin..eğer istekli ve kararlı olursan devlet seni korumaya alır..

Yaşadıklarınızın ağırlığını sadece siz hissedebilirsiniz..umarım atlatabilirsiniz..psikojik destek almanızı da tavsiye ediyorum..çünkü küçük yaşta tacize uğrayanların ileride tacizde bulunmaları ya da kişilik bozukluğu gibi psikotik rahatsızlıklar yaşamaları çok normal..

antidepresan kullandığınızı yazmışsınız , ilaçlarınızı aksatmayın,depresyon için mi verildi..?

vallaha baslıgı gordum yanı basım agrıdı..gercek mı bunlar yaaaa...bu ne amca sapık ..komsunun oglu tecavuz gırısımınde nbulunduu..
canım gercekten ınanmakta zorlanıyorum ..ınsallah sahte hesaptır da anlattıkların dogru degıldır..eger dogruysa Allah senı korusun ne dıyeyım ve yardım etsınn...

evet depresyon için verildi ama içmek istemiyorum bu arada selectra kullanıyorum

hepiniz öyle iyisiniz ki...keske hıç yaşanmasaydı ama yaşandı işte

Son düzenleme:
tabii ki senin isteğin ,ilaç kullanmamakta bir tercih..

unutmamanı istediğim tek şey hayatın senin ellerinde..sen istersen değiştirebilirsin ,daha iyi hale getirebilirsin..sen iyi olmak istersen ,iyi olursun..kendine acımaktan vazgeç..ailenle konuş , paylaş..inanmazlar diye korkma..sırf tacize uğrayanlar korktukları için ,binlerce tacizci elini kolunu sallayarak dolaşıyo bu ülkede..

temkinli ol bi de , biber gazı falan taşı çantanda..

Allah huzur versin canım..

anlattıklarını yasadıysan bence de ılac kullan..yanı atlatamazsın tek basına bu olanları..yasın daha cok kucuk kı tecavuz gırısımı dıe anlattıgın olay 9 yasında basına gelmıs...yuh yaa allahım ne kadar ıgrenc karaktersız sapık dolu etraf..Allah kız erkek coluk cocuk buyuk kucuk kım varsa korusun bu sapıklardan...

patron hayat kadınlarıyla dolaşan biri ilaçlarımı içmek istemesem de iciyorum hepiniz saolun

Eğer ki konu doğruysa çok üzüldüm canım..Ama aklımın almadığı bazı şeyler var.Baban amcanın tacizine inandıysa nasıl sadece küsmekle kaldı?inanmadıysa neden küstü? Senin dayının oğlunun patronunu neden bu kadar iyi tanıyorsun?Akrabalarının hepsi mi sapık. Kusura bakma eğer anlattıkların doğruysa bir de biz seni üzüyoruz bu didiklemelerle ama bizlere de hak ver o kadar çok fake konu açılıyor ki..

Kaldı ki umarım bu konu da fakedir.Bunşar gerçek olmasın da bi kandırılmış olalaım

Üveylik özlük konusunda emin misin?hastene doğum raporunu falan bir araştır derim.

Bir hikaye okumuştum adamın biri kızına karşı yanlış hisler besliyor ve bir gün dayanamayıp eşine durumunu anlatıyor ağlayarak varsa bilmediğim bir şey söyle diye..Ve eşi kızının başka birinden olduğunu açıklamak zorunda kalıyor..Bilmiyorum doğumudur ama???

bana ınandırıcı gelmedı sahsen eger bunları burda anlatma gücü buluyosan kendıınde şimdiye kadar çoktan karakola gıtmış olurdun...

ablacim babamı bıraksan öldürücek ama bazen kızıyo sanırım dayımın patronu deil kuzenimin patronu bu arada

Annesini, babasını, evladını canice öldürenlerin, annesine kardeşine nefsi uyananların var olduğunu bildikten sonra bu tür şeyler bana çokta ütopik gelmiyor açıkcası. Karaktersiz amcayı şikayet etmeliydiniz...

Söylediklerin yalan yada dogru diyemiyecegim gercekse ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)

Ama bu tür seyler niye senin basina gelmis hep acaba rahatsizligindan dolayi sana mi oyle geliyor ? diyecegim bilemedim simdi... :26:

Son düzenleme:
eğer bunlar gerçekse ve ailen bukadar iğrenç insanlarla kustuklerıne üzülüyorlarsa devlete sığın

ailen belliki sana gereğince sahip çıkmıyor bu insanlar hep sana böyle yaklaşıyor

kendını ailenden bile korumalısın bu durumda

çok zor bi durum ya dışardan biri olsa anlarımda ailesi en yakını nasıl inanmaz aklım hafsalam almıyor ama maalesef böyleleride var senin için aslında en iyi yol devlete sığınmak olur çünkü artık bu konuda baya geliştiğimizi düşünüyorum mutlaka bişeyler yapılır.....
bu arada rabbim yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…