amcamın tacizine uğradım..

Peki canım öyle olsun konunun devamını bekleyip görmeyi tercih ediyorum...
Ve ayrıca sorumu da cevaplamanı bekliyorum
hangi resimler?nette paylaşılıp altına "benimle yatın" diye bir tabir kullanlacak hangi resimler???

Son düzenleme:

evet tabi oluyor da,,
9 yaşında tacize uğramış,travma geçirmiş,üstüne bir sürü daha problem yaşamış bir kız çocuğu
asla ve asla kendisine aşk sözleri söyleyip,sexle ilgili konuşan bir amcanın arabasına zorla da olsa yanlız binmez.
olay anlık birşey değil çünkü amca daha önceden belli etmiş niyetini konu sahibinin söylemesine göre tabii???
Tabi siz şimdi bu cümleden kendi de istemiştir diye düşündüğümü sanarsınız ama öyle bir düşüncem yok bilin.
Sadece bu çelişkilerden dolayı inandırıcılık payı az geldi bana hepsi bu

sadece yüzümün olduğu resimler ve yüzümün montajla çıplak bedenlere yapıştırıldığı resimler

ben arabaya diğer akrabalarla binicektim ama amcam beklemedi onları ve yürüdü.

olayin gercek olmamasini dilerdim..bu yasta bunca seyi yasayip ayakta durabildigin icin aferin sana.gucunu kaybetme sakin.o pisliginde Allah cezasini verir umarim.ama sen kesinlikle sessiz kalmamalisin.

teşekkür ederim paylaşmak iyi geldi gerçekten.

yaşamayan bilemez yarın öbür gün bu olay medyaya yansısa bu benim gelecek yaşantımı da etkiler.

Sana tacizde bulunuyor ama yengen kendi istedi bindi diyor öyle mi
Ve ailen seni suçluyor senin yüzünden aramız bozuldu diye.
Çok ilginç gerçekten ya, şikayet etmeleri gerekiyorken hala araları bozuldu diye sana mi yükleniyorlar.
Yatılı bir okula gitme imkanın varsa hiç düşünme derim.
Çünkü ailen de akrabaların da ilginç.

o nasil amcaymis be ALLAHINDAN bulsun...

Ailende bir tuhaf...Evladin tacize ugramis kardesin tarafindan daha senin yuzunden kustuk mu diyor ?
öyle akrabayla barissan neye yarar...

Acaba sen bunları kafanda uyduruyor olabilir misin ya da farkında mısın?? babanın ilk önce inanmış gibi görünmesi sonrasında senin yüzünden küstük demesi..sen kafanda kurduklarınla amcanı suçlamış olabilirsin,sonrasında da sizinle bu sebepten küstükleri için baban senin yüzünden küstük demiştir..O kadar çok şizofrenik konu açılıyor ki şüpe içinde kalıyoruz..

Umarım benim söylediğim gibidir..eğer değilse bir an önce üniversiteyi kazanıp kendine güzel bir hayat kurarsın umarım ve bunları unutursun..

Normalde bir baba böyle bir durumda katil olacak duruma gelir..ama gelmemiş üzerine senin yüzünden küstük diyor..ya ailende sorun ya da sen de :44::44:

babam amcam konusunda destekler hep ama kuzenim konusunda pek yararı yok çünkü dayımla da küstüler bu kadar küslük fazla geldi bu arada kuzenim teyze oğlu

babam amcam konusunda destekler hep ama kuzenim konusunda pek yararı yok çünkü dayımla da küstüler bu kadar küslük fazla geldi bu arada kuzenim teyze oğlu

Amcanızla küsmeyi anladım da dayınızla niye küstünüz.Teyze oğluda mı size kötü gözle baktı

Kuzenin ne diye iftira atti ? Sirf beni seviyor dedi diyemi kustunuz ?

once normal fotograflar demi$in sonra montaj demi$in
bi karar ver istersen ?

en son konu fake dedigim mesajdan ceza aldim
artik demiycem

konu doğruysa eğer senin ailenin yanında bir dakika bile urmaman lazım ,o nasıl yorum öyle evladım tacize uğrayacak bende aramızı bozdun diyeceğim ha kan kustururum kan ben.bak kızım oyaşın küçük ailen koruyamıyosa devlet koruması altına alınmalısın.bu durumda nasıl sessiz kalınabilir ya göz göre göre gerekli makamlarla iletişime geçilmesi gerekiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…