Ameiyat Sonrası burun büyümesi / küçülmesi ??

Handaneren1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
33
2
13
37
Selam kızlar
Ameliyatımın 25. günündeyim.Hem sento hem rinoplasti ameliyatlarına girdim aynı anda. Nefes sorunum düzeldiği ve burun sırtındaki eğrilik gittiği için çok mutluyum ama burnum oldukça büyük görünüyor sanki.

Hatta eski boyutun daha büyük geliyor gözüme bazen fotoğraflarda.

Bu konuda sizlere danışmaktan başka çarem kalmadı. Burnum şu an şiş mi ? / sonradan inecek mi ? / hep böyle mi kalacak ? gibi sorunların cevabını kestiremiyorum.
Şu an 25. gün bitti , tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum

Genelde burun sırtındaki eğrilik düzeltildiğinde göze daha kalın gelir.çünkü iki eşit yer ayarlandigi için kalinmiş gibi olur ama o kalinlik zamanla incelir.eğer kalkıksada ucu zamanla hafif hafif aşağiya doğru iner.geçmiş oolsun.bide burun formunuzda çok değişim yapıldı mı? Formu hala aynı mı eskisine yakın mı eğrilik kaybolduktan sonra?

Teşekkürler yorum için ; evet form hemen hemen aynı . Şikayetim de bu kısımla alakalı olabilir hatta. Kırıktan dolayı büyümüş burunun ameliyattan sonra aynı boyutta kalması gibi

Anladım formun fazla değişmemesi çok iyi olmuş.genelde eğrilikler düzeltiğinde bi değişme olur sizde olmamış çok iyi. o problem geçer zamanla.nereyle fazla uğraşlirsa orada büyüme birazdaha fazla oluyo.kikirdaga kemiğe nerede en fazla müdahele varsa oraada ödem fazlalaşıyo gecmiş olsun

Anladım , böyle tahmin etmiştim çok sağolun yalnız kafamdaki sorun şöyle : masaj yaparken kemiğin yapısını farkettiğimde sanki ameliyat kasten öyle yapılmış gibi . Ameliyat yapılan kısımdaki kalınlık ile buun ucundaki veya başlangıcındaki kalınlık bir değil ; (masaj yaptığım kısım ser olduğu için böyle bir tedirginlik oluştu ) . umarım her şey ödem kaynaklıdır

Kesinlikle ödem.içiniz rahat olsun atlatan biri olarak ne dediğini neyi anlatmaya çalıştığınızi bile şıp diye anliyo yaşayan herkes bilir.kemik ödem yapiyo.bendede burnumun şekli bu diye kaygılandım hatta gözümün altınada mı kemik koyuldu diye insan kafayı yiyo.hepsi şislik.ödemler.geçer hiç merak etmeyin bu süreçte zaten çok aynaya bakmayın en iyisi bu

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz , şahsen günden güne kafayı yiyoyrumm , önden görüntüsü daha kötü görünüyor şu an eski haline göre ; bu hafta doktorumla görüşeceğim . Size de fotoğrafını göstermek istiyorum. ardaikal@hotmail.com adresine mail atabilir misiniz ?

ben 1 yilimi seninle gecirmek istiorum ya okadar iyi geliosunki bana anlatamammm keske yakinlarinda olabilsem gerci sende sklirsin inan ayni seleri hergun alatmakdan ama keske yakinlarinda olabilseydim gece gunduz rahat birakmazdm seni

ne kadar şanslısın farkında değilsin sanırım daha ameliyatımın 2. günü burnumun yarısının gittiğini anladım revizyonla burnumu büyütmeye çalışıcam kıymetini bil

ne kadar şanslısın farkında değilsin sanırım daha ameliyatımın 2. günü burnumun yarısının gittiğini anladım revizyonla burnumu büyütmeye çalışıcam kıymetini bil
canim asil sen ne kadar sanslisin revizyon olmamissin benm 3. ayim ve eski burnumun 2 kati kalinlignda bir burnum oldu yasadgm krizleri tahmin bile edemezsin

canim asil sen ne kadar sanslisin revizyon olmamissin benm 3. ayim ve eski burnumun 2 kati kalinlignda bir burnum oldu yasadgm krizleri tahmin bile edemezsin
canım kalınlık inceltilir çok kolay benim burnumun yarısı ve nefesim gitti diyorum ve revizyon olucam mecburum benim yaşadığım krizleri tahmin bile edemezsin kendimizi işinde usta ellere emanet etmemiz lazımdı mutlu sonuç için ama sen çok şanslısın yemin ediyorum

ben 1 yilimi seninle gecirmek istiorum ya okadar iyi geliosunki bana anlatamammm keske yakinlarinda olabilsem gerci sende sklirsin inan ayni seleri hergun alatmakdan ama keske yakinlarinda olabilseydim gece gunduz rahat birakmazdm seni

Canim teşekkür ediyorum yorumun için.ama galiba o evham bugünde bana bastı.saana iyi gelmemin sebebi hatta forumdaki herkese hatta estetik yaptirmak iateyen herkesede iyi gelmeyi isterim çunkü biliyosun ben o herkes için kötü görünen burnuma aşıktım resmen.yani oyüzden sana hepinize ayri ayri keşke elimden gelse tek seferde tekwr teker bütün sıkıntıları halletsem herkesin.hatta ameliyat olacak olanlara olmayın diye fikirleri değiştirmek değil amacım sadece sesimi duyurmak istiyorum.her ne durumunuz varsa burnunuzun (sizin için) nasil berbat bi durumu varsa size göre en en eeeeen başta onlarla barisik yaşayin eğer öyle yasabiliyorsaniz bu kesinlikle sizin bi takintiniz.bu halleri eski halinden (her nekadar begenilmesede) memnun olan birisinin söyledigini bilmeleri yeter.iç huzur çok önemli.gerisi sadece bizim şehir hayatından kafayı sıyırmış çok sağliksiz aklimizin bize oyunlari.başkada hiçbişey değil.bi köyde yaşiyo olsam ne burun ne ameliyat umrumda olmazdi.şehir hayati yedi bitirdi milyonlarca genci.kimbilir kaç kkişi bizim halimizde..bugünde sen biraz benim nazımı çektin canım..kötuydum bugün cidden.hep yaninda olmak isterim her mutluluk ve sikintinda.halimizden en iyi biz anliycaz.iyiki tanimmişim seni bende bu süreçte

bende iyiki tanisimisim seni ama keske bunlari hicc yadamamis ve tanismamis olsaydik

hayir canim inceltilemez cnku burun sirtinda kikirdak var oyuzden 3. ameliyat sansim yok oyuzden diorum ya sende sanslisin revizyon olmamissin diye kesinliklede olma kikirdaklar olayin icine girince isin rengi degisiyo

hayir canim inceltilemez cnku burun sirtinda kikirdak var oyuzden 3. ameliyat sansim yok oyuzden diorum ya sende sanslisin revizyon olmamissin diye kesinliklede olma kikirdaklar olayin icine girince isin rengi degisiyo
Olmak zorundayim burnum cokuk benim yuzume yapisik doktor ta burnun baslangicindan oymus

Resmimi atayim ozelden ben olmek istiyorum artik ya dayanamiyorum insanlar cok kotu bi kac bin tl icin. Yapilir miydi bu bana bu

Resmimi atayim ozelden ben olmek istiyorum artik ya dayanamiyorum insanlar cok kotu bi kac bin tl icin. Yapilir miydi bu bana bu

Canim bende ayni sorun dan ameliat oldum burnum kirik egri nefes sorunlari falan ... ve su Anda ayni senin gibi burnum bi sisiyo bi iniyor

Canim bende ayni sorun dan ameliat oldum burnum kirik egri nefes sorunlari falan ... ve su Anda ayni senin gibi burnum bi sisiyo bi iniyor
dolunaycim senin ne kadar zaman olmustu benim 3 ay oldu sabahlari hala kocamannn ve tas gbi oluo gun icerisinde yumusyo ama sislikleri inmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…